2011 gelin adayları buyrun sohbete

nişanlım beyaz eşyaları getirecek evine. hediyeyi unutma ya katı meyva sıkacağı al ya da mikro dalga dedim tamam dedi ikisi eksik bende de denizcim bakalım benimki hediye koparabilecek mi beceremz ama yine verdim talimatı

hediye ne için canım öyle bir adet varsa bileyim:) Mikrodalga bende istiyordum ama erkek arkadaşımı ikna edemedim zararlı diyor başka birşey demiyor:) Katı meyva sıkacağını bosch mu alacaksın?

hediye ne için canım öyle bir adet varsa bileyim:) Mikrodalga bende istiyordum ama erkek arkadaşımı ikna edemedim zararlı diyor başka birşey demiyor:) Katı meyva sıkacağını bosch mu alacaksın?

canım eşyalar için 7300 bayıldık boscha. taksitler bitiyor eşyalarımızı eve getireceğiz artık ee o kadar ödemeye hediye alalım dedik canım.ondan talimatı verdim benimkine birde adamlar taşıma ücreti alırız demişler hemen taksitten kes görsünler istemeyi dedim :81:

ahmet vefik paşa tiyatrosunun önündeki alt geçittede çok şık ve uygun terlikler var canım ben ordan almayı düşünüyorum

:) bende erkek arkadaşından istedin sandım ondan sordum:) 7300 ün içinde neler var şimdi canım

günaydın cumartesi şekerleri
bugün çalışma var 10da gidilcekti zor ayrıldım kocişten
yeni yola çıktım
siz nasılsınız
ececim dün cevaplayamadım evllik ii gidiyor1 ayı devirdik
senin için hayırlısı olsun
inşallah ilerde çok mutlu olur bu sıkıntıları unutursun

iyi canım allah bozmasın
aslında evli olan bayanların cumartesi çalıştırmasalar ne kadar iyi olur

umarım arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…