2011 gelin adayları buyrun sohbete

iyi akşamlar arkadaşlar.bugün nişanlımın doğum günü ve babam tarafından gece çıkma izinimiz feshedildi bu babalar kızları nişanlanınca neden 2 kat daha kıskanç oluyolar

iyi akşamlar kızlar
2 gündür ben de giremedim.her akşam iş çıkışı spora gidiyorum.yemek,duş derken zaten yatma vakti geliyor.
nişanlım eğitime gidiyor istanbula.uçakları rötar yaptı.hala havaalanındalar burda.of 1 gün için gidiyor bi de.yarın gece geri dönecek.en son dün akşam beraber yemek yedik,sahilde dolaştık.ne zamandır yapmamıştık böle bişey.çok iyi geldi bize.şimdi 2 gün özleşcez.pazar görüşürüz artık.hava da buz.evlere tıkılıyız artık

olabilir canım ama ben evde plastik kullanıyorum çünkü teflon tencerede bir sey ezmek istedigim zaman metal çizebilir o yüzden plastik de olabilir yane benim için önemli deil

sıcağa plastik uygulamayı pek önermiyorlar canım çorba için metal kullanım tavsiye ediliyor o yüzden metal olması benim için önemli

canım 4 kişi geldi ler ama off çok yüktü
yüzük çorbası
sarmısaklı köfte
fırında et
pilav
patates kızartması
tavuk koroket
marul salatası
zeytin salatası
ıspanaklı börek
tiramusu
çayy

oyyyy 2 gün okumayınca ancak bitti.

askerlerin yerleri belli olmuş allah kavuştursun herkesi.ben de asker yolu gözlemedim.benimki asteğmenmiş zaten.ama operasyona falan gitmiş.

az önce mesaj attı uçak kalkacak seni seni seviyorum diye.of sağsalim inse başka bişey istemiyorum.neyse otele gitmeleri baya geç saati bulur.o saatten sonra da gezemezler nasıl olsa güya istiklale gideceklerdi ohhhhhhh canıma değsinnnn:90:

ben de istiyorum eğitime gitmek yaaa.ne zamandır gitmedim.arada iyi oluyordu.4-5 gün ist falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…