- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #34.981
selam kizlar nasilsiniz? bende henuz hic bisey belli degil : ) Daha ortada ailelerin tanismasi bile yok. Yarin Annem Babamla konusacak....eger babam olumlu bakarsa istanbula nisan ayi gibi tanismaya gidicez......(sevgilim ordan)....zirt birt turkiyeye gidip gelemicemiz iicnde annem diyor ki gittigimiz hafta yüzük de takilir.... sizce mantikli mi? bana da cok mantikli geldi, bide biz 2011de evlenmeyi istiyoruz.
eylül gibi ama bakalim mümkün mü
( bu arada hizli cevap bende kaybolmus sebebi ne olabilir)
gideyim de mutfakta bişeyler yapayım azcık.muffin yapmak istiyorum hemen bi tarif bulayım
Her zaman kullanmıyorsun ki mikro dalgayı canım ben aldım keki çok güzel oluyor pilavı cok güzel ısıtıyor katı meyve sıkacagı filan bunları sen en sona bırak ..eger hiç baslamadıysan ceyiz işine kendine liste cıkar ve önemli ve alınması gerekenleri al katı meyve sıkacagı fritöz mikro dalga bunlar acil ihtiyaclar degil canım ...
muffinlerimi attım fırına.annem elin değmişken bi de tuzlu yap dedi.bi poğaça tarifi bulayım
Arkadaşlar merhaba:)
sanırım bende 2011 gelini olcam:)
bugün babamla konuşmayı denicem, babam erkek arkadaşımı tanıyo biliyo annem konuşmuş yaza düğün düğünüyolar diye olur demiş, ama yinede babayla konuşmak bu işleri biraz geriyo insanı
bugün babamla konuşmayı denicem, babam erkek arkadaşımı tanıyo biliyo annem konuşmuş yaza düğün düğünüyolar diye olur demiş, ama yinede babayla konuşmak bu işleri biraz geriyo insanı
Hayırlı olsun canım ...kaç yasındasın?
hayirli olsun canim
bilmezmiyim nasil geriyor
gecen gün bende babama biraz anlattim
ay allahim okadar zorki konuya girmek, cevap vermek bile güc geliyor
Canım ben de braun setini almayı düşünüyorum ayrıyetten mutfak robotu ve valso almayacagım ...didos ya ankara buz gibi çok üşüdüm ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?