2011 gelin adayları buyrun sohbete

oh oh herkes ceyiz derdinde bakiyorumda :18:

Nabersiniz kizlar?? nasil gidiyor?

sizin anlattiklarinizdan fikir ediniyim dicem ama türkiyenin ve buraninkiler pek tutmuyor
siz orda ne güzel indirimde olan seyleri birbirinize haber verip alabiliyorsunuz, benim öyle bi sansim yok
yavas yavas begendigimi alcam iste baska caresi yok

selam tenya
öncelikle hizli cevap bendede yok komple gitmis herhalde o
neyse

Eger sevdigin kisiyi iyice tanidigina eminsen, gidin ailenle tanisin görüsün
Sanirim snde benim gibi yurtdisindansin
Sevgilinin türkiyeden olmasi cok zor
gidip gelmek cok zor oluyor ve o zaten gelemiyor yanina, hep sen gitmek zorundasin
Eger annenle babanda onaylarsa yüzük takarsiniz tabi gider gitmez, cünkü baska sansiniz yok
hayirlisi olsun canim

doğru söylüyorsun canım zaten bu hafta sonu ekmek kızartma ve tost makinasını aradan çıkartayım diyorum diğerlerine sonra bakarım. mikrodalga kızartmıyor diye biliyorum canım kekte sapsarı oluyormuş o yüzden

Arkadaşlar merhaba:)
sanırım bende 2011 gelini olcam:)
bugün babamla konuşmayı denicem, babam erkek arkadaşımı tanıyo biliyo annem konuşmuş yaza düğün düğünüyolar diye olur demiş, ama yinede babayla konuşmak bu işleri biraz geriyo insanı

hayirli olsun canim
bilmezmiyim nasil geriyor
gecen gün bende babama biraz anlattim
ay allahim okadar zorki konuya girmek, cevap vermek bile güc geliyor

geldim kızlarrr

muffini 2 kere yapmak zorunda kaldım.ilkinde un pek içime sinmedi.bozuk gibime geldi döktüm.sonra da yeni almaya gittim.geldim hallettim hemen.

kardeşim de fellah köftesi yaptı.annem mercimek köftesi en sonunda zeytinli poğaça yaptık dedik misafir bari çağıralım

hayırlı olsun semerta

Kızlar bugün betülün sayesin de elektrowordde tüm ürünlerde %25 kampanya olduğunu öğrendim.
Hemen gidip baktım. Taşıyamam diye bişey almadım. İnşallah yarın sabahtan gidip nişanlımla hem blender setimi hemde istediğim elektrik süpürgesini alıcam. Tefalin düdüklü tencerelerinde bile indirim vardı. Belki başka şeylerde alabilirim yarın.

evet pandomim döktürdüm sanırsam:)

ay şimdi fotolarımızın üzerlerinde oynama yapıp düşüncelerimizi belirten şeyleri kutucuklara yazıyorum.çok hoşuma gitti ya.d.günü için bunu tasarlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…