- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #34.961
yattım uyandm geldm yawrum :)))betüşşş yat yavrumm senn ben buralarda nerde bulayım elektroworldlerizaten alacağımda bişi kalmadı
vallahi söyler söylemez aklıma sz geldnz :)alemsin betül bunun için mi kalktın sıcaık yatağından sevildiğimizi bilelim sağol canım benim öp.
zuzuuu kaçar kızlarr kar iyice bastırdı burda umarım kardan kadın olmadan eve varabilirim iyi tatillerrrrr
zuzuşş dikkat et canımzuzuuu kaçar kızlarr kar iyice bastırdı burda umarım kardan kadın olmadan eve varabilirim iyi tatillerrrrr
slm kızlarrr
temizliğe başlamadan önce size biir bakayım dedim
burayı kar bastı zuhalcimmmm
pencerden bakmakla yetiniyorummmm
yattım uyandm geldm yawrum :)))
aysunum hoşgeldin
akşamları görüşürdük eskiden artık giremiyorum vakit olmuyor.
nasılsın.
nişanlın rahat gelmiş mi istanbula
hoşgeldinnnn aysunnn
hoşbldk canımbetüş hoşgeldin canım
ben de iş çıkışları spora gidiyorum.o yüzden akşamları gelemiyorum pek.aşkım aradı az önce.gece 2de girmişler otele.işkence oldu resmen diyo.bakalım akşam nasıl dönecekler.ben gidemedim diye üzülüyordum ama iyiki de gitmemişim.hiç bişey anlamadan geri dönerdim herhalde.
hoşbulduk zuhallll.donları sallıosun yine.boxer mı alcan kız aşkınaaa
didoşş kolay gelsin.bizde şöle bi üstten süpürdük evi.tvlerin tozunu aldım yeter.zaten hasta oldum.3 hafta rötar yaptı.ay bi düzene girmiyor ya.doktora dicem artık son ilaç kararımızı verelim.ben korunmuş olurum böylelikle.yapacak başka bişey yok
betül hayırlı olsun.en önemli şeyler çıkmış aradan.biz de ekimde aldık beyaz eşyaları arçelikten.ankastre set+bulaşık makinası+çamaşır makinası+buzdolabı 6.000 peşin verdik.hediyemizi eşyalar eve gelirken isticem.çaycı düşünüyorum bakalım
ohhh ayşe yaa.evimi toplim yemek yapim cümlelerini biz de kurabilsek zaman geçse deeeeee
ben de iş çıkışları spora gidiyorum.o yüzden akşamları gelemiyorum pek.aşkım aradı az önce.gece 2de girmişler otele.işkence oldu resmen diyo.bakalım akşam nasıl dönecekler.ben gidemedim diye üzülüyordum ama iyiki de gitmemişim.hiç bişey anlamadan geri dönerdim herhalde.
hoşbulduk zuhallll.donları sallıosun yine.boxer mı alcan kız aşkınaaa
didoşş kolay gelsin.bizde şöle bi üstten süpürdük evi.tvlerin tozunu aldım yeter.zaten hasta oldum.3 hafta rötar yaptı.ay bi düzene girmiyor ya.doktora dicem artık son ilaç kararımızı verelim.ben korunmuş olurum böylelikle.yapacak başka bişey yok
betül hayırlı olsun.en önemli şeyler çıkmış aradan.biz de ekimde aldık beyaz eşyaları arçelikten.ankastre set+bulaşık makinası+çamaşır makinası+buzdolabı 6.000 peşin verdik.hediyemizi eşyalar eve gelirken isticem.çaycı düşünüyorum bakalım
hediye ne için canım öyle bir adet varsa bileyim:) Mikrodalga bende istiyordum ama erkek arkadaşımı ikna edemedim zararlı diyor başka birşey demiyor:) Katı meyva sıkacağını bosch mu alacaksın?
Her zaman kullanmıyorsun ki mikro dalgayı canım ben aldım keki çok güzel oluyor pilavı cok güzel ısıtıyor katı meyve sıkacagı filan bunları sen en sona bırak ..eger hiç baslamadıysan ceyiz işine kendine liste cıkar ve önemli ve alınması gerekenleri al katı meyve sıkacagı fritöz mikro dalga bunlar acil ihtiyaclar degil canım ...
benim aşkımda tek başına istanbulda kleo.bu haftasonu buruk geçio benim için.neyse yarın telafi ederiz bitanemle.
bende polistik over olduğundan adetlerim hep düzensiz oluyor.doğum kontrol hapı kullanmam gerekli.1 ay ilacı bıraktım ertesi ay düzenli geldi kasımda olamadım işte.tüm kan değerlerim normal ama maalesef inatçı yumurtalıklarım.bu ay söktürücü içtim de oldum.ptesi d.kontrol hapı almam lazım.gynelle vermişti bana.5 ay kullandım.hafif bi ilaç yan etkisi olmadı hiç.ptesi ondan alırım.yoğun olmazsa işim doktora da giderim.benim korunma yöntemim bu sebepten hap olacak.
ama ben yine de endişe ediyorum.ya şans eseri hamile falan kalırsam.aşkıma da dedim olabilir dedi hiçbir yönetm 100 de 100 korumuyoki.hayırlısı artık.biz tedbiri alalım da:)hapın da düzenli kullanılması gerekli.saat falan şaşırmadan
zuzuşş dikkat et canım
didemim hoşgeldin balım.
hoşbuldum ayşemm
hafta sonları evli bayanlar çalışmasın yaaa
sağol canımm
bitirdik temizliği çok şükürr
kleocum aynı fikirdeyiz.ben de mutfağı çok kalabalık sevmiyorum.mutfak robotu yerine braun setini aldım.el blendırı,doğrayıcı ve çırpıcısı var.gereksiz bi aleti yok.fritöz yerine kızartma tenceresi aldım dediğin gibi.su ısıtıcısı görevini çaycıların altı da görüyor ayrıca almıcam.yani özeniyoruz alıyoruz ama ilerde cidden yük olacak hepsi.
dün kahvaltı seti konuşulmuş sayfada.alınabilir bence.ama yumurtalıkları tuzlukları gereksiz geliyor bana.anneme hediye gelen kütahya porselenin takımı vardı onu sakladı bana.çok sade.tabakları,fincanları ve kahvaltılıkları koymaya küçük kaseleri var.çaydanlığı falan yok.zaten öle çok pahalı bişey değildi.yemek takımımın 24 tane servis tabağı var gerekirse onları kullanırım nolcak sanki.kullanmak için alıyoruz hepsini vitrinin gözünde niye beklesinki
yattım uyandm geldm yawrum :)))
vallahi söyler söylemez aklıma sz geldnz :)
zuzuuuu tam bn geldm sen kaçıosn güle güle yawrum
kızlar nişanlım sabah 4lü ankastre seti almş ocak fırın davlumbaz ve bulaşık makinası brde buzdolabnı aldı kampanya varmış denk geldi.. szde bakmak istersenz electrowordlere bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?