- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #35.141
Günaydın herkese soğuk bi hafta başlıyor. Antalya bile çok soğuk diğer yerlerdekilerin Allah yardımcısı olsun.
yok mervoşşş eğitim şimdilik.burda da nerdeyse 1 mt kar var yerler buzz zor geldim botlarımda yok acill bot almam lazım benimm yaa
yok mervoşşş eğitim şimdilik.burda da nerdeyse 1 mt kar var yerler buzz zor geldim botlarımda yok acill bot almam lazım benimm yaa[/QUOTE
al zühoş al benimde almam lazımm..
hoşbuldukkkk. ya arkadaşlar burda herkes birbirine isimleriyle hitap ediyor siz tanışıyormusunuz. yada burdamı tanıştınız. ben daha yeniyimde
zuhal dün bimden aldı nişanlım bot 38 kalmıştı tam cat gibi olanardan siyah valla dikişli kıarda kışta iyi oldu 19,90 fiatı yan tarafında ayakkabıcı 60 70 dedi :)))
gözüm hep telefonda dün gece aradı konuştuk ii geliyordu sesi.kapattıktan bi süre sonra yattım.yatagın içinde sanki arayacakmış konuşup öyle uyuyacakmışım gibi bi süre bekledim düşündüm sonrada yattım.allah hepimize sabır versin.1 ay gecsede yemin törenine gitsem onu bekliyorum şimdi
ay bunest benim adım deniz
senin adın ne
artık biz bursa dost arkadaş kardeş gibi olduk mayıstan beri buralardayım
hoşgeldin sende alışırsın katıldığın sürece
mervoşkoo törenden sonra zaman akıp gidiyor zaten.bende her wc girişimde arardı nasıl denk getiridi bilmem sonraa saatlerce tlf beklerdim artık.sabahlarıda iş yerinden beni çaldırır kulubeden sonra hemen arardım 1 saat konuşurduk
Kızlar bugün betülün sayesin de elektrowordde tüm ürünlerde %25 kampanya olduğunu öğrendim.
Hemen gidip baktım. Taşıyamam diye bişey almadım. İnşallah yarın sabahtan gidip nişanlımla hem blender setimi hemde istediğim elektrik süpürgesini alıcam. Tefalin düdüklü tencerelerinde bile indirim vardı. Belki başka şeylerde alabilirim yarın.
aslıcım vallahi bnde öyle bir psikoloji oluştuki duyduğum her ,ndrmi kampanyayı sze haber weresm gelio bn söylemeden alınca vcdan yapıorm cumartesi sabahı nişanlım aradı daha bi gn önceside sennle konşmştk blendırı ona uykulu uykulu al aşkım dedm blendırı yattım aa dedim kızlarada söylemeliyim hemen yazdm içim rahat uyudum.. işe yaradığına çoook sevndm bzde blendır ocak fırın davlumbaz bulşk mak. ve buzdolabımızı çk uyguna aldık Allaha şükr allah borcunu ödememizede yardm etsn..Kızlar albümüme Betülümün sayesinde yeni aldığım çeyizleri ekledim.
Hafta sonu nişanlımla gittik elektroworld de %25 indirim vardı tüm ürünlerde.
Elektirik süpürgemizi, saç kurutma makinemizi ve blender setimi aldım. Hepsi 460 tl ye geldi.
Hepsinin markası philips.
inşallah zühoş çabuk geçsinn..bide hep yanımdaydı.sabah uyandıgım da gece yatmadan hep arardı.ögle aralarında eve gittiğimde beni karsılardı çok boşluğa düştümm
fırsat bulsun gün içinde 2-3 kere bile aracağı zamanlar olur merak etme hissetirmez yokluğunu orda bol telefon kuyruğunda bekliyorlar wc gitmek için vaktin kalmaz kız :86:.1 hafta bende çok kötü olmuştum ama biz rahat konuşuyorduk baya.alışırsın mervoşko adama da böyle karartıcı konuşma kaçar gelir valla:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?