2011 gelin adayları buyrun sohbete

hoşbuldukkkk. ya arkadaşlar burda herkes birbirine isimleriyle hitap ediyor siz tanışıyormusunuz. yada burdamı tanıştınız. ben daha yeniyimde

yok mervoşşş eğitim şimdilik.burda da nerdeyse 1 mt kar var yerler buzz zor geldim botlarımda yok acill bot almam lazım benimm yaa

zuhal dün bimden aldı nişanlım bot 38 kalmıştı tam cat gibi olanardan siyah valla dikişli kıarda kışta iyi oldu 19,90 fiatı yan tarafında ayakkabıcı 60 70 dedi :)))

hoşbuldukkkk. ya arkadaşlar burda herkes birbirine isimleriyle hitap ediyor siz tanışıyormusunuz. yada burdamı tanıştınız. ben daha yeniyimde

ay bunest benim adım deniz
senin adın ne
artık biz bursa dost arkadaş kardeş gibi olduk mayıstan beri buralardayım

hoşgeldin sende alışırsın katıldığın sürece

zuhal dün bimden aldı nişanlım bot 38 kalmıştı tam cat gibi olanardan siyah valla dikişli kıarda kışta iyi oldu 19,90 fiatı yan tarafında ayakkabıcı 60 70 dedi :)))

iyi olmuş denizcim bende baktım birkaç yere büyük bumaralar kalmış millet karı görünce 2 saatte bitirmiş botları.kızlar bu arada flo dan alışveriş yapan var mı online ya da mağasından

gözüm hep telefonda dün gece aradı konuştuk ii geliyordu sesi.kapattıktan bi süre sonra yattım.yatagın içinde sanki arayacakmış konuşup öyle uyuyacakmışım gibi bi süre bekledim düşündüm sonrada yattım.allah hepimize sabır versin.1 ay gecsede yemin törenine gitsem onu bekliyorum şimdi

mervoşkoo törenden sonra zaman akıp gidiyor zaten.bende her wc girişimde arardı nasıl denk getiridi bilmem sonraa saatlerce tlf beklerdim artık.sabahlarıda iş yerinden beni çaldırır kulubeden sonra hemen arardım 1 saat konuşurduk

Kızlar albümüme Betülümün sayesinde yeni aldığım çeyizleri ekledim.
Hafta sonu nişanlımla gittik elektroworld de %25 indirim vardı tüm ürünlerde.
Elektirik süpürgemizi, saç kurutma makinemizi ve blender setimi aldım. Hepsi 460 tl ye geldi.
Hepsinin markası philips.

ay bunest benim adım deniz
senin adın ne
artık biz bursa dost arkadaş kardeş gibi olduk mayıstan beri buralardayım

hoşgeldin sende alışırsın katıldığın sürece

benim adım güneş memnun oldum. arkadaşlar burda nişanlı arkadaşlar var demi? bende nişanlıyım asker yolu bekliyorum iki haftadır takılıyorum bu siteye ama çok alıştım. çok şey öğreniyorum sayenizde

inşallah zühoş çabuk geçsinn..bide hep yanımdaydı.sabah uyandıgım da gece yatmadan hep arardı.ögle aralarında eve gittiğimde beni karsılardı çok boşluğa düştümm

günaydııııııın bn geldm gel,nler nasılsnz herkese gzel haftalar diliyorum :))

nesrncm Allah kavuştrsn kızlarında dediği gbi aranzdaki engeli kaldıracak kısa bi ayrılık bu asker yolu bekleyenlere hemencecik geçsn zaman :)

buketcm aldkların hayrlı olsn gle gle kullan cnm

aslıcım vallahi bnde öyle bir psikoloji oluştuki duyduğum her ,ndrmi kampanyayı sze haber weresm gelio bn söylemeden alınca vcdan yapıorm cumartesi sabahı nişanlım aradı daha bi gn önceside sennle konşmştk blendırı ona uykulu uykulu al aşkım dedm blendırı yattım aa dedim kızlarada söylemeliyim hemen yazdm içim rahat uyudum.. işe yaradığına çoook sevndm bzde blendır ocak fırın davlumbaz bulşk mak. ve buzdolabımızı çk uyguna aldık Allaha şükr allah borcunu ödememizede yardm etsn..
bde kızlar dn özdileğn pamuksaten nevresim takımını aldm alırken rengini beğendm ama öyle amannn ne kadarda gzel dmedm aldğm adam değştreblrsn dedi sze resmni ekliim bakym beğenecekmsnz

inşallah zühoş çabuk geçsinn..bide hep yanımdaydı.sabah uyandıgım da gece yatmadan hep arardı.ögle aralarında eve gittiğimde beni karsılardı çok boşluğa düştümm

fırsat bulsun gün içinde 2-3 kere bile aracağı zamanlar olur merak etme hissetirmez yokluğunu orda bol telefon kuyruğunda bekliyorlar wc gitmek için vaktin kalmaz kız :86:.1 hafta bende çok kötü olmuştum ama biz rahat konuşuyorduk baya.alışırsın mervoşko adama da böyle karartıcı konuşma kaçar gelir valla:84:

yok ona iç belli etmiyorum:2: inşallah canım bi düzene otursun konuşuruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…