2011 gelin adayları buyrun sohbete

pandoşşş ve betüşş aldıklarınız güzel günlerde kullanın fırsatı iyi değerlendirmişsiniz eferinnn bebişlerr sizee hesaplıı kızlara bayılıyorum :86:. kızlar albümde yatak örtüm var bi bakın beğenmezseniz değiştircem

Ay asker sevgililerine benden bir teselli...
İlk hafta onlar için çok yoğun geçecektir, yatakların, kıyafetlerin ayarlanması falan çok zaman alıyor.
Kardeşim 1 hafta sonra arayabilmişti, ama askeriyeden teslim olduğuna dair msj atmışlardı...

kızlar alırken bu da vardı bn kahve olanı aldm eve gelip netten baktım acaba bnumu alsaydm dedim szce değştrsemmi onu yksa kalsn daha sonrada bu bordoyumu alsam

hayatım bn beğendm gzel uygunada aldn kalsn bnce ama içine snmedyse sen blirsn

Betüş bu çok hoş ama kahveyi göremediğim için yorum yapamayacağım...

Kızlaar bp 6 tane çay bardağı ve tabağı vermiş, patroncum onlarıda bana verse iyi olacak :))
Modelleride güzel, tabaklar oval...

Canım sende hepsini güzel günlerde kullan inşallah.

kızlar nevresmm bu szce değştrsemmi fazla mı olgn bi renk

kızlar alırken bu da vardı bn kahve olanı aldm eve gelip netten baktım acaba bnumu alsaydm dedim szce değştrsemmi onu yksa kalsn daha sonrada bu bordoyumu alsam

Betülüm kahve rengili tam belli olmuyo ama bordo daha güzel duruyo sanki.

Aslıc'cım harika çeyizlerin, seninde baya çeyiz varmış canımcım...

Canım çok sağol. Yavaş yavaş oluyor. Bundan 1-2 ay öncesinde bir iğnem bile yoktu.
Allah yardım ediyor. İyiki biraz para biriktirmişim. Nişanlımda yardımcı oluyor sağolsun bana.

selam kızlar

muhasebeci olanlar bana bi yardım eder misiniz
yıl sonunda envanter çıkartılıyor ya
elinizde şablon var mı hiç olanlar bana yollar mısınız

betüş resimler görünmüyor bende modelleri yaz netten bakayım ben
hayatım kahve olan için özdilek etnik pamuk saten nevresim takımı yaz bordo olan içinde ÖZDİLEK SATEN BLACK WHITE BORDO NEV.TAKIMI yazıp grsellerde aratrsan çıkar zuzum
Cumartesi markafonide yatak örtüleri gördüm, çok güzeldi ama fiyatı 300 lira, çok kararsız kaldım...

bnde cuma gnü markafoniden 50 lira verip 100 liralık hediye çeki aldm 31 marta kadar zamanım var inşallah karlı birşey çkar karşıma

yardm edin kızlar yaa kahve olan kalsn naslsa btane almycam bordoyu daha snramı alayım yksa değştrsemmi şu anda "Kahve 1-1 Bordo" ikiside berabere hadi bozun eşitliği :)

çok iyi yaptın betülcüm benimde sayende ilk çeyizlerim alınmış oldu:)

Betülcüm boncuk işi yapımını bir tülü bulamadım yaa ( kaldırmışlar sanırım...
Ama google'dan yazıp bak istersen, ben resimli anlatımı mail atacaktım ama bulamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…