- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #35.161
Soğuk bir İstanbul sabahından herkeslere günaydın...
Kombi yapılmamış üşüyorum, sıcak çay varsa misafirliğe gelebilirim...
pandoşşş ve betüşş aldıklarınız güzel günlerde kullanın fırsatı iyi değerlendirmişsiniz eferinnn bebişlerr sizee hesaplıı kızlara bayılıyorum :86:. kızlar albümde yatak örtüm var bi bakın beğenmezseniz değiştircem
gelll bebişimm gell yoksada avcumda ısıtırım kızz:86: içinede karanfil atarrr içerizz ohhhh miss hem manzaraya karşı içeriz çayımızı
günaydııııııın bn geldm gel,nler nasılsnz herkese gzel haftalar diliyorum :))
nesrncm Allah kavuştrsn kızlarında dediği gbi aranzdaki engeli kaldıracak kısa bi ayrılık bu asker yolu bekleyenlere hemencecik geçsn zaman :)
buketcm aldkların hayrlı olsn gle gle kullan cnm
aslıcım vallahi bnde öyle bir psikoloji oluştuki duyduğum her ,ndrmi kampanyayı sze haber weresm gelio bn söylemeden alınca vcdan yapıorm cumartesi sabahı nişanlım aradı daha bi gn önceside sennle konşmştk blendırı ona uykulu uykulu al aşkım dedm blendırı yattım aa dedim kızlarada söylemeliyim hemen yazdm içim rahat uyudum.. işe yaradığına çoook sevndm bzde blendır ocak fırın davlumbaz bulşk mak. ve buzdolabımızı çk uyguna aldık Allaha şükr allah borcunu ödememizede yardm etsn..
bde kızlar dn özdileğn pamuksaten nevresim takımını aldm alırken rengini beğendm ama öyle amannn ne kadarda gzel dmedm aldğm adam değştreblrsn dedi sze resmni ekliim bakym beğenecekmsnz
pandoşşş ve betüşş aldıklarınız güzel günlerde kullanın fırsatı iyi değerlendirmişsiniz eferinnn bebişlerr sizee hesaplıı kızlara bayılıyorum :86:. kızlar albümde yatak örtüm var bi bakın beğenmezseniz değiştircem
Aslıc'cım harika çeyizlerin, seninde baya çeyiz varmış canımcım...
hoşgeldiniz esroş betüşşş
Betüş bu çok hoş ama kahveyi göremediğim için yorum yapamayacağım...
Kızlaar bp 6 tane çay bardağı ve tabağı vermiş, patroncum onlarıda bana verse iyi olacak :))
Modelleride güzel, tabaklar oval...
hayatım kahve olan için özdilek etnik pamuk saten nevresim takımı yaz bordo olan içinde ÖZDİLEK SATEN BLACK WHITE BORDO NEV.TAKIMI yazıp grsellerde aratrsan çıkar zuzumbetüş resimler görünmüyor bende modelleri yaz netten bakayım ben
Cumartesi markafonide yatak örtüleri gördüm, çok güzeldi ama fiyatı 300 lira, çok kararsız kaldım...
günaydııııııın bn geldm gel,nler nasılsnz herkese gzel haftalar diliyorum :))
nesrncm Allah kavuştrsn kızlarında dediği gbi aranzdaki engeli kaldıracak kısa bi ayrılık bu asker yolu bekleyenlere hemencecik geçsn zaman :)
buketcm aldkların hayrlı olsn gle gle kullan cnm
aslıcım vallahi bnde öyle bir psikoloji oluştuki duyduğum her ,ndrmi kampanyayı sze haber weresm gelio bn söylemeden alınca vcdan yapıorm cumartesi sabahı nişanlım aradı daha bi gn önceside sennle konşmştk blendırı ona uykulu uykulu al aşkım dedm blendırı yattım aa dedim kızlarada söylemeliyim hemen yazdm içim rahat uyudum.. işe yaradığına çoook sevndm bzde blendır ocak fırın davlumbaz bulşk mak. ve buzdolabımızı çk uyguna aldık Allaha şükr allah borcunu ödememizede yardm etsn..
bde kızlar dn özdileğn pamuksaten nevresim takımını aldm alırken rengini beğendm ama öyle amannn ne kadarda gzel dmedm aldğm adam değştreblrsn dedi sze resmni ekliim bakym beğenecekmsnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?