2011 gelin adayları buyrun sohbete

yardm edin kızlar yaa kahve olan kalsn naslsa btane almycam bordoyu daha snramı alayım yksa değştrsemmi şu anda "Kahve 1-1 Bordo" ikiside berabere hadi bozun eşitliği :)

Canımcım herkesin zevki farklıdır, o nedenle hangisi içine sindiyse o kalsın derim ben...
Yada ikisinide al :))
Kullanım açısından hangisi daha uygun olur acaba oda önemli, mesela ben siyah renk almamaya dikkat ederim, hemen solar rengi...

betül ikimizide çeyiz sahibi yaptı cennette yerini garantiledi:) Kurutma makinelerimiz aynı güle güle kullan aslıcım aldıklarını

çok iyi yaptın betülcüm benimde sayende ilk çeyizlerim alınmış oldu:)
çk sevndm cnm iyi ki söylemşm gle gle kullan sende :)

Betülcüm boncuk işi yapımını bir tülü bulamadım yaa ( kaldırmışlar sanırım...
Ama google'dan yazıp bak istersen, ben resimli anlatımı mail atacaktım ama bulamadım...
tmm cnm bnde bir bakayım

yine berabere kaldı galiba

bordo 3 - 2 kahve bordo önde.. ya kızlar kahveyi beğendm aslnda ayrı ağır bi havası var yani.. sonçta bitane alnmycak nevresm ama ynede kararsz kaldm btane daha vardı siyah gri onuda eklerm brazdan aslnda haftaya kadar ayarlayablrsem onuda almk istiorm

bordo burun farkıyla önde
:))) evt merve
esracm sordm bnde syahlar solarmı desdm pamuk satenlerde solma olmaz dedi ranforce modellern koyu renklernde olrsa olr dedi
betül ikimizide çeyiz sahibi yaptı cennette yerini garantiledi:) Kurutma makinelerimiz aynı güle güle kullan aslıcım aldıklarını

ayy inşallah canlarım inann kendm almş kadar mutlu oldm :)) güle güle kullanalım

kızlar bizde cumartesi günü nişanlımla mobilya baktık
ve sanırım bugün iş çıkışı alıcaz beğendiklerimizi
yıl sonu sebebiyle çok güzel indirimler vardı ekleyebilirsem ekliycem şimdi size resimlerini bakalım beğenicekmisiniz

Ececim kırtasiyelerde ebvanter defteri var canım genelde ona yazıp düzeltm yapıyorlar
bak istersen benimde stoklarım karışık ilk ona ihtiyacım var defterde sonra bilgisayarda düzeltme yaparsın

aylin özledik nerelerdesin yoksun epeydir

betülcim bordooooo
birde bordo bir tablo süperrrr olur

ayloşşş mobilyaların tam zamanı bence de. çok uygunlar bencede kaçırma :86:
betüşşş kahveyi bende severim ama sen bilirsin bordo da güzel. porselenlerin nasıl çıktı kız inceledin mi internetten birşey gerekirse o siteden bakarım bende

kahve 2 - 4 bordo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…