- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #35.181
yardm edin kızlar yaa kahve olan kalsn naslsa btane almycam bordoyu daha snramı alayım yksa değştrsemmi şu anda "Kahve 1-1 Bordo" ikiside berabere hadi bozun eşitliği :)
yardm edin kızlar yaa kahve olan kalsn naslsa btane almycam bordoyu daha snramı alayım yksa değştrsemmi şu anda "Kahve 1-1 Bordo" ikiside berabere hadi bozun eşitliği :)
Kızlar albümüme Betülümün sayesinde yeni aldığım çeyizleri ekledim.
Hafta sonu nişanlımla gittik elektroworld de %25 indirim vardı tüm ürünlerde.
Elektirik süpürgemizi, saç kurutma makinemizi ve blender setimi aldım. Hepsi 460 tl ye geldi.
Hepsinin markası philips.
çk sevndm cnm iyi ki söylemşm gle gle kullan sende :)çok iyi yaptın betülcüm benimde sayende ilk çeyizlerim alınmış oldu:)
tmm cnm bnde bir bakayımBetülcüm boncuk işi yapımını bir tülü bulamadım yaa( kaldırmışlar sanırım...
Ama google'dan yazıp bak istersen, ben resimli anlatımı mail atacaktım ama bulamadım...
yine berabere kaldı galiba
bordo burun farkıyla önde
:))) evt mervebordo burun farkıyla önde
esracm sordm bnde syahlar solarmı desdm pamuk satenlerde solma olmaz dedi ranforce modellern koyu renklernde olrsa olr dediCanımcım herkesin zevki farklıdır, o nedenle hangisi içine sindiyse o kalsın derim ben...
Yada ikisinide al :))
Kullanım açısından hangisi daha uygun olur acaba oda önemli, mesela ben siyah renk almamaya dikkat ederim, hemen solar rengi...
betül ikimizide çeyiz sahibi yaptı cennette yerini garantiledi:) Kurutma makinelerimiz aynı güle güle kullan aslıcım aldıklarını
betül ikimizide çeyiz sahibi yaptı cennette yerini garantiledi:) Kurutma makinelerimiz aynı güle güle kullan aslıcım aldıklarını
Ececim kırtasiyelerde ebvanter defteri var canım genelde ona yazıp düzeltm yapıyorlar
bak istersen benimde stoklarım karışık ilk ona ihtiyacım var defterde sonra bilgisayarda düzeltme yaparsın
aylin özledik nerelerdesin yoksun epeydir
betülcim bordooooo
birde bordo bir tablo süperrrr olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?