- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #35.341
Bende babama bir tek yatak odası mobilyamı aldıracagım onun dısında olanları kendim yapmaya calısıorum biz kız tarafı olarak yatak odası takımı ve mutfak yapıoruz beyaz esyadan da fırın ve bulasık makinesi,elektirik süpürgesi,ütü küçük ev aletleri alıoruz kalanları nisanlım alıcak ...babası da bize ev aldı zaten ...
ben de beğeniyorum o deri montları çok şıklar
kleo sorma çok tutuyor mutfak yaa.valla biz kendi evimizi kendimiz aldık gibi bişey oldu.kredi çekip ödicez aileler destek olacak
canımm ben bugün koctas'ı gezdim ne kadar sık avizeler var bayıldım salona yemek masasının oldugu kısma sarkıtlardan alacagımm esyalarımız filan alınsın da onları evin icine girincede alırız bak biz ne yaptık biliomusun?koçtasda metal havluluk,cam dis fırcalık cam sabunluklar var cok da sık duruyor matkapla monte ediliyor onlardan aldık sen de bak istersen biz evde de kullanıyoruz hiçbir sorun yasamadık...
ben de bakıcam cnm onlara.bizim daha zamanımız var.evin sıvası yeni yapılıyor.şubat mart gibi biz de o işlere girişiriz sanırım
Didoş şimdi gördüm canım güle güle giy montunu bu sene çok moda deri montlar ...
ooo maşallah size ev alındıysa gerisi olur zatenbizde salon takımı ve altınlar hariç geri kalan herşeyi kız tarafı yapar.neyse evlenene Allah yardımcı olurmuş.hepiniz çooooooook mutlu oluruz inşallah.
iyi akşamlar kızlar :) sonunda işe girdim çok şükür rabbime :) her ne kadar 24 saat çalışacak olsamda. :) adama blöf yaptım. bana dedi bz 750-800 lira maaş veriyoruz.bende geri aramadım kendisi aradı sonra ne düşünüosun diye bende olumsuz üşünüyorum maaş çok az dedim 950 ye bagladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?