2011 gelin adayları buyrun sohbete

ooo maşallah size ev alındıysa gerisi olur zaten bizde salon takımı ve altınlar hariç geri kalan herşeyi kız tarafı yapar.neyse evlenene Allah yardımcı olurmuş.hepiniz çooooooook mutlu oluruz inşallah.

inş canımm zaten evimiz oldu ya Allah'a çok sükür diger eksiklerimi evlendikten sonra da tamamlarım ben de mutfak yapıorum Aysuncum ama o bile çok tuttu :))gecikmeliyim siz nerelisiniz?

ben de beğeniyorum o deri montları çok şıklar

kleo sorma çok tutuyor mutfak yaa.valla biz kendi evimizi kendimiz aldık gibi bişey oldu.kredi çekip ödicez aileler destek olacak

ben de beğeniyorum o deri montları çok şıklar

kleo sorma çok tutuyor mutfak yaa.valla biz kendi evimizi kendimiz aldık gibi bişey oldu.kredi çekip ödicez aileler destek olacak

kızlar geç cvp yazıorum ama site sürekli hata veriyor..
ölee canımm kira yerine kredi taksiti ödersin daha mantıklı sen de sıkma kendini ben şimdi mutfak gereçlerine bakıorum telasla unutulur die ...
gecikmeliyim isminle hitap ediyim ben meltem ben de anklıyım...

canımm ben bugün koctas'ı gezdim ne kadar sık avizeler var bayıldım salona yemek masasının oldugu kısma sarkıtlardan alacagımm esyalarımız filan alınsın da onları evin icine girincede alırız bak biz ne yaptık biliomusun?koçtasda metal havluluk,cam dis fırcalık cam sabunluklar var cok da sık duruyor matkapla monte ediliyor onlardan aldık sen de bak istersen biz evde de kullanıyoruz hiçbir sorun yasamadık...

iyi akşamlar kızlar :) sonunda işe girdim çok şükür rabbime :) her ne kadar 24 saat çalışacak olsamda. :) adama blöf yaptım. bana dedi bz 750-800 lira maaş veriyoruz.bende geri aramadım kendisi aradı sonra ne düşünüosun diye bende olumsuz üşünüyorum maaş çok az dedim 950 ye bagladık

ben de bakıcam cnm onlara.bizim daha zamanımız var.evin sıvası yeni yapılıyor.şubat mart gibi biz de o işlere girişiriz sanırım

saol canım.bende bir yatak odası beğendim 1 sene tutabiliyorlarmış acaba onu alıp ödesemmi en önemlisi o çünkü 2750 lira dediler nasıl sizce fiyatı uygun mu pahalı mı

Didoş şimdi gördüm canım güle güle giy montunu bu sene çok moda deri montlar ...

teşekkür ederim meltoşcum

ooo maşallah size ev alındıysa gerisi olur zaten bizde salon takımı ve altınlar hariç geri kalan herşeyi kız tarafı yapar.neyse evlenene Allah yardımcı olurmuş.hepiniz çooooooook mutlu oluruz inşallah.

çok ağırmış cidden canımm
Allah kolaylıkr versin inş.

ohhh hayırlı olsun canımmmm
darıısı bana inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…