2011 gelin adayları buyrun sohbete

iyi akşamlar diyip kaçacakmıyız, neler yaptık bugün, evlilik adına neler yapıldı bakalım

evlilik adınaaaa
baş ucu sürahisi aldım çeyizimeee
nişanlım bana süpriz yaptııı deri mont almış yollamışş canım benim
kargoyu görünce şok geçirdim :))

aa ben doktora gittim bi de.dedim bana artık ilacı belirleyin düzensiz oluyorum ilaçsız olmayacak.ilaç yazdı.artık onu kullanıcam

yani korunma yöntemim de kesinleşti:):):)

Son düzenleme:
merhaba kızlar bende 2011 haziran geliniyim inşallah.çeyiz hazılıkları çok yorucu ya hergün yeni bişey çıkıyo ya.sizinde öylemi hergün aaa buda lazım bana diyorum babam batacak heralde ben evlenene kadar

merhaba kızlar bende 2011 haziran geliniyim inşallah.çeyiz hazılıkları çok yorucu ya hergün yeni bişey çıkıyo ya.sizinde öylemi hergün aaa buda lazım bana diyorum babam batacak heralde ben evlenene kadar

hayırlı olsun canım.
eksiğimiz hiç bitimyokiii
ben çalışmıyorum
babam sağolsun çok destek oluyor

didoş güle güle giyyyy.benimki doktora gittiğimi bildiği halde sormadı hiç bişey

teşekkür ederim tatlımm
bizde dünden beri limoniyiz
ctesi çarşı iznine çıktığında yollamış yawru
tesadüf kııgrnım biraz üstüne geldi yani :))

geçmiş olsun canım:94:

canım malesef bende çalışmıyorum aynen bende babama yükleniyorum habire.bizim buralarda kız evinin yükü çok olur bayağı bi borç olacak hazirana kadar.sağolsunlar hiç kırmazlar beni.kpss atamaları olursa düğünden önce inşallah kalan borçları ben öderim..

Bende babama bir tek yatak odası mobilyamı aldıracagım onun dısında olanları kendim yapmaya calısıorum biz kız tarafı olarak yatak odası takımı ve mutfak yapıoruz beyaz esyadan da fırın ve bulasık makinesi,elektirik süpürgesi,ütü küçük ev aletleri alıoruz kalanları nisanlım alıcak ...babası da bize ev aldı zaten ...

benim de beyaz eşyamı ve yatak odamı ailem aldı.daha doğrusu yatak odasını alacak ama ben biraz katkı yaparım.mutfak eşyalarımın tamamını ben aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…