2011 gelin adayları buyrun sohbete

betüşşş ee battaniyenn nasılll bebişimm baya şey aldın kızz görüyon mu

gzel zuzu akşam amcamlara gttm annem babannem yengem filanda beğendler kalın gzel dediler gerçektende kalın gzel bi bttaniye bu havalarda kullanılır ama bn ewde kullanıorz şu yumuşacıkklar varya bde onlardan istiorm daha az ısıtrlar ama baharda filan kullanılır.. Allaha şükür zuzu evt bu ay baya bişii aldm en azndan yemek takımı gnlk msafrlk kafamdan silinmş oldu su bardaklarım çay bardaklarımda tamam.. bde yılbaşı gelmeden gdip temcerelerimi ç.k.b mı alsam biraz bişii halletmş olucam

mervecim askerin aradımı canım. benimki dün sabah aradı dört gözle bekliyorum arasın diye ama yok ( çok özledim ben yaaa :85:

mervecim askerin aradımı canım. benimki dün sabah aradı dört gözle bekliyorum arasın diye ama yok ( çok özledim ben yaaa :85:

dün öglen aradı bide akşam aradı canım ama sesi hiç ii degildi memnun değildi sanki bulundugu durumdan alışmaları zaman alacak bende çok özledimm geçecek inşallah canım su gibiii

günaydın kızlar nasılsınız
dün size resimlerini gösterdiğim mobilyaları aldık
bu işi de halletmiş olduk
orta sehpa servis sehpası fiskos sehpa bitane de varaklı ayna hediye verdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…