- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #35.501
Kızlar nerdesiniz?aaaa burayı bombos bırakmıssınız...
gec mi yatıyorsun betül?[/
ayyyy kk bni sinr etti resmn yazdğm msj gtmio gdncede bisürü kez gdio.. kleocum aslnda her zaman çk erken uyumam ama eve gttiğimde azda olsa kestrrdm dn onu yapamadm bde nişanlım gece vardyasına geçti 1.30 falandı yattığımda sabahta erken kalkınca böle oldu
Elçin görüşmeni yaptın mı?Memorial Hastanesiyle...
Kızlar nerdesiniz?aaaa burayı bombos bırakmıssınız...
gec mi yatıyorsun betül?[/
ayyyy kk bni sinr etti resmn yazdğm msj gtmio gdncede bisürü kez gdio.. kleocum aslnda her zaman çk erken uyumam ama eve gttiğimde azda olsa kestrrdm dn onu yapamadm bde nişanlım gece vardyasına geçti 1.30 falandı yattığımda sabahta erken kalkınca böle oldu
anladım canım k.k'ya bugünlerde ne oldu ben de anlamadım ...nisanlın nerde calısıyor?
anladım canım k.k'ya bugünlerde ne oldu ben de anlamadım ...nisanlın nerde calısıyor?
mecidiyeköyde bi rezıdns ve avm de gwenlk amiri
evet yaptım canım sınava tuttular çok zordu kısmet diyelim yaa
olursa iyi olur olmazsa da çok mutsuz olmam yanii
zaten sınavlar falan formalite onlar önceden ayarlama yapıyolar bence olursa olur olmazsa da üzülme boşver
Hayırlısı olsun canım...hangi görev için sınava aldılar?
evet canım öle yapacam ya takmıcam yani anlıcanızz zaten kıslar asluında çokta olsun istemedim bilomusunuz çünkü ist.geleli nekadar oldu dahah tam alışmadım ki iş hayatına alışim az konca kayınvalidem aradı sinirlendim walla yaa benim çalışma düşüncem şubat-marttan sonra düşünüyorum ama iyi bir yer olursadfa yok demicem yani ama kısmet ne diyelim işe girersem hemen memleketime gidemicem yılbaşından sonra gitmek istiyorum çümkü off içim sıkıldı walla yaa offfff
evet canım öle yapacam ya takmıcam yani anlıcanızz zaten kıslar asluında çokta olsun istemedim bilomusunuz çünkü ist.geleli nekadar oldu dahah tam alışmadım ki iş hayatına alışim az konca kayınvalidem aradı sinirlendim walla yaa benim çalışma düşüncem şubat-marttan sonra düşünüyorum ama iyi bir yer olursadfa yok demicem yani ama kısmet ne diyelim işe girersem hemen memleketime gidemicem yılbaşından sonra gitmek istiyorum çümkü off içim sıkıldı walla yaa offfff
Geldim betülüm :))
Ya sabahtan beri yoğundum. İşlerimi yeni hallettim. Gözlerim ağrıdı be =)
burdayımm betüşşşş net mi yok anlamadım sayfa kopuyorr bakk bakk şaşı oldum kızz
yaa bnmde acaip uykm vr gözlerm kapanmakta drenio bde oruçluyum ezan oknsn die bekliorm iice mayıştm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?