2011 gelin adayları buyrun sohbete

zaten sınavlar falan formalite onlar önceden ayarlama yapıyolar bence olursa olur olmazsa da üzülme boşver

evet canım öle yapacam ya takmıcam yani anlıcanızz zaten kıslar asluında çokta olsun istemedim bilomusunuz çünkü ist.geleli nekadar oldu dahah tam alışmadım ki iş hayatına alışim az konca kayınvalidem aradı sinirlendim walla yaa benim çalışma düşüncem şubat-marttan sonra düşünüyorum ama iyi bir yer olursadfa yok demicem yani ama kısmet ne diyelim işe girersem hemen memleketime gidemicem yılbaşından sonra gitmek istiyorum çümkü off içim sıkıldı walla yaa offfff

istanbulda yasamak da cok zor canım mesela ben ank'ile kıyasladıgım zaman yiyecek içecek arasında bile 2 katı fiyat oynuyor ...kaynanan çalışmanı mı istiyor?

of ya bende gebzeye uzağa gidiyorum ve orada da çalışmak istiyorum ama nasıl alışırım başka memlekete senin evlenmeden önceki memeleketi

walla kıslar kaynanam öle herzaman aramaz napıyorsun ne ediyorsun demez
bugün aradı işte bana diyorki işten aradılarmı yaptınmı başka başvuru ben de çok sinirlendim
o yüzden eşimede sölicem bu durumu çok canımı sıktı yani bana hiz hazırmısın çalışmaya filan sormuyor öle diyor off sıkıldım walla yaa allahım gönlüme göre versin başka bişi istemiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…