- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #35.521
Allah kabul etsin. Borçlarınımı tutuyosun?
walla kıslar kaynanam öle herzaman aramaz napıyorsun ne ediyorsun demez
bugün aradı işte bana diyorki işten aradılarmı yaptınmı başka başvuru ben de çok sinirlendim
o yüzden eşimede sölicem bu durumu çok canımı sıktı yani bana hiz hazırmısın çalışmaya filan sormuyor öle diyor off sıkıldım walla yaa allahım gönlüme göre versin başka bişi istemiyorum ben
Ben aldım mikrodalga pilavı filan çok güzel ısıtıyor fiyatı da çok uyguna geldi bana kampanyadan aldım arcelik gri renkli 90 lira...
Kızlar bi sey sorucam günlük kullanım için derken yatak örtüsünü?kaç tane yatak örtüsü alıcaksınız?ben 1tane almayı düsünüyorum o da spor olucak yazın zaten pike takımı kısın da battaniye falan derken her zaman örtülmez ki..
Didosumm cook sıkkk bence al pike takımına acaba sizin pikocunuzmu cok yüksek fiyat söyledi..
:) kk bgnlerde tozuttu bnada oluo zuzu
Sen evlenmeden önce calısıyormuydun canım?Eger calısıyorsan da zaten is hayatında zorluk yasamazsın ama tabiki sana yakın yerlere basvuru yap merkezlere basvuru yap ben kariyer.net'i kullanıorum dün aksam da basvurular yaptım ist'daki sirketlere filan ...bu devirde cok zor elcinim tek maasla bosver sen sıkma canını belki o da sen evde sıkılma filan die demistir biliosun kaynana oldugu icin biraz da olsa yanlıs anlasılma problemi yasıyoruz ben de ilk baslarda her lafın altında anlam arardım ama sonradan öe deilmiş..
allah kabul etsin. Borçlarınımı tutuyosun?
Elçin'cim kayınvalidene sık sık gidiyormusun, eviniz uzak galiba...
yok canım evimiz çok uzak deil 10 dk anca sürer ya ama çok gitmi,yorum en son pazar kahvaltıya gitmiştik dahada gitmedim yarın balık günü balık yemeye gidecez haftada 2 filan gisiyoz canım çokta gitmek istemiyom zaten
evet canım öle
elcintih,daisyrose+,didoss+,hlmbtl+,DENİZKOYDUMADIMI+,EftelyaSanem+,aysunolek,dorleo,
bukadar kişi var kimse konuşmuyor kiiii
kızlar napıyosunuz
elçincim kayınvaliden canını sıkmış galiba
boşver be canım sıkma hiç boşuna canını
dün akşam benimkide azcık moralimi bozdu benim mobilya alırken
nişanlıma söyleyip söylememe konusunda hala kararsızım
bunu bana bikaç oldu yapıyo çünkü
her seferinde alttan alıyorum
iyiliğine çok iyi de bazen de böyle oluyo işte
aylincim evet boşverelim diyoruz ama olmuyor ki yaa
sende sıkma canını ya aslında biz hep iyi oldukça tepemize çıkmaya çalışyorlar
yaaa
elçin aylin dert etmeyin kızlar
zuzu ayakkabını aldnmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?