2011 gelin adayları buyrun sohbete

Sen evlenmeden önce calısıyormuydun canım?Eger calısıyorsan da zaten is hayatında zorluk yasamazsın ama tabiki sana yakın yerlere basvuru yap merkezlere basvuru yap ben kariyer.net'i kullanıorum dün aksam da basvurular yaptım ist'daki sirketlere filan ...bu devirde cok zor elcinim tek maasla bosver sen sıkma canını belki o da sen evde sıkılma filan die demistir biliosun kaynana oldugu icin biraz da olsa yanlıs anlasılma problemi yasıyoruz ben de ilk baslarda her lafın altında anlam arardım ama sonradan öe deilmiş..

canım fantazi şıkır şıkır abartılı bişey gittim gördüm bugün
eklediğimin ankarada izmir cad. de mağazası varmış
nakitte 120 lira taksitte 150 liraya satıyoruz dedi aradım da
alacağım inş

:) kk bgnlerde tozuttu bnada oluo zuzu

anlamadım yaa ne oluyor kk yaa (

canım ben çalışıyordum 5 yıl çalıştım düğünden 1 ay önce çıktım ben hiçbirzaman çalışmam da demedim hep çalışmayı düşünüyorum ama daha evleneli 2 ay olmuş daha alışma dönemini geçirmeden iş hayatnda çok zorlanacam biliyorum birde buranın kışı çok zor bizim orda kışlar ılık geçer c.tesi gittik iş görüşmesine okadar soğuktu ki gö<lerimden yaşlar geldi artık hakkımda hayırlısı olsun canım yaa ama benim sinir oldugum şey ben aramazsam aramıyor şimdi işi sormak için arıyor ben zaten biliyorum i,st. şartlarının kötü oldugunu ama nebilinm işte sinirlendim yaa

Elçin'cim kayınvalidene sık sık gidiyormusun, eviniz uzak galiba...

yok canım evimiz çok uzak deil 10 dk anca sürer ya ama çok gitmi,yorum en son pazar kahvaltıya gitmiştik dahada gitmedim yarın balık günü balık yemeye gidecez haftada 2 filan gisiyoz canım çokta gitmek istemiyom zaten

evet canım öle
elcintih,daisyrose+,didoss+,hlmbtl+,DENİZKOYDUMADIMI+,EftelyaSanem+,aysunolek,dorleo,
bukadar kişi var kimse konuşmuyor kiiii

kızlar napıyosunuz
elçincim kayınvaliden canını sıkmış galiba
boşver be canım sıkma hiç boşuna canını
dün akşam benimkide azcık moralimi bozdu benim mobilya alırken
nişanlıma söyleyip söylememe konusunda hala kararsızım
bunu bana bikaç oldu yapıyo çünkü
her seferinde alttan alıyorum
iyiliğine çok iyi de bazen de böyle oluyo işte

evet canım öle
elcintih,daisyrose+,didoss+,hlmbtl+,DENİZKOYDUMADIMI+,EftelyaSanem+,aysunolek,dorleo,
bukadar kişi var kimse konuşmuyor kiiii

elçincimm bugünlük böyle oldu arkadasım yarın görüşürüz inşallah canınıda sıkma boşver büyük de olsalar bazen lafın nereye gidecegini bilmiyorlar üzülürmü diye düşünmüyorlar

herkese iiiakşmlarrrrrrrrrrrrrr

ne olduki aylin

aylincim evet boşverelim diyoruz ama olmuyor ki yaa
sende sıkma canını ya aslında biz hep iyi oldukça tepemize çıkmaya çalışyorlar
yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…