2011 gelin adayları buyrun sohbete

Kayınvalide ve gelinler neden anlaşamıyor hala anlamış değilim...
Bizde zaman zaman fikir ayrılığına düşüyoruz, ama Rabbim hayırlısını versin diyorum, evlenince nasıl oluruz bilmiyorum açıkçası

işten geldim kızlar
çok ama çok soğuk dondum bugün..
nişanlımıda çok özledim bugün sadece bir kere konusabildik
asker yolu beklemek gercekten cok zormuş
sizler neler yaptınız nasılsınız
koltuk takımı alıcam kızlar fikir veririmisiniz bana?

slm nesrincim
burasıda buzzzz wallaa
alışacaksınız tatlımmm
canım fikir vermek isterdim ama ben hiç bakmadım koltuk takımlarınaa
bende bi yatak örtüsü beğendimm
diğer kızların yorumlarını aldım
eklesem nasıl fikir verir misin canım

Son düzenleme:
Canımm sen dün istikbal mobilyalarını sormussun biz mersine istikbalden hem aynı zamanda yatakta olan kenarları deri bol yastıklı modeldem aldık kaba falan degil ben cok begeniorum o modeli...evimizde de oturma odasında bellona takım kullanıoruz onda da hiçbir sorun yasamadık..salon takımızı sitelerde yaptırdık biz çok uygun fiyata tepe home'da begendik imalatcıya gittik aynısını yaptılar saolsunlar ..o yüzden ben yorum yapamıycam canımm ben de begendigim modeli imalattan yaptıracagım çok hesaplı oluyor çünkü...

hoşgeldin gelinlik çok güzel eğer ince ve uzun boylu isen harika duracaktır üzerinde
bende süpürge konusunda hala kararsızım canım..

denedim aslinda uzerimde de guzel durdu, cok ince olmasam da model incecik gosterdi :)
supurge icin Rowenta Ro-8049 Silence Force Cyclonic 2100 Watt onerilmis daha cok ama ben de karar veremedim daha :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…