2011 gelin adayları buyrun sohbete

markafonidenmi almştn aslı iade işlemi nasl tekrrdan kargo ücreti filan sen mi verceksn

Evet canım iadede kargo ücretini ben vericekmişim.
memnun kalmazsan mail atıyosun iade etmek istediğin ürünü.
bide sana yolladıkları fatura var onun arkasındaki iade formunuda doldurup yolluyosun.
Paran kredi kartına 2-3 hafta içinde en geç tekrardan yatıyomuş.

aslı betül bacılar size gönderdikleri kargo ile ücret alıcı yapıyorsunuz. fatura iade belgesini doldurup

anladım cnm sağol
belki grmşsnzdr kızlar taçın spor yatak örtülernden btane çk hoşuma gdio eğer olrda tekrdağa fabrkasına gdeblrsem bu örtüyü almak istiorum nasl szce

hım saglık olsuna slış ödeme yapmışmıydın onu nasıl alacaksın

çok daha degişik modeller var canım ben bi de beyaz rek sevmiyorum pek örtüde..ama sen bilirsin rengi seviyosaan ii fena değil

renkli şeylerde hoşuma gdio ama yatk odasınn açık renk olması taraftarıyım bn mervecm krem ve beyaz tonlar yada açık mavi.. bde bnm yatak odası olrk kullanacağım oda diğer odalara gre daha karanlk kahve yada siyah tonları seçersem daha da karanlk olack o yzden moblyalarımında odann genelnnde açıkn renk olmasnı istiorm bakalım

hımm bende aramaz artık dedim ama 9,30 da bi baktım tel çalıyor iğne vurulmaya gidiyormuş bi arayım dedim diyo:) sesini duydukça mutlu oluyorum.. ama şu var asker yolu beklemek çok zormuş

hastalanmışmı geçmiş olsun canım benimkidemi hastalandı acep ya sesi solugu çıkmadı.ögle arası arar inşallah

çok daha degişik modeller var canım ben bi de beyaz rek sevmiyorum pek örtüde..ama sen bilirsin rengi seviyosaan ii fena değil

betüşşş taçta vardı bu. adam 100 e vereyim sana dedi ama dışı pamuklu tiftir dedim almadım birde çok beyazdı ya

hmm kumaşı nasl yakından hç grmedm zuzu iiki söyledn yakndan grmek gerek yksa bn indrme gren bi stede alablrdm en iyisi yakından bakmak

Slm kızlaar nasılsınız.
Ablam derin dondurucu aldı, ona mikrodalga fırın vermişler, oda bana verdi.
Ben midi fırın istiyordum, kampanyada olduğu için değişmiyorlar (

Slm kızlaar nasılsınız.
Ablam derin dondurucu aldı, ona mikrodalga fırın vermişler, oda bana verdi.
Ben midi fırın istiyordum, kampanyada olduğu için değişmiyorlar (

kötü olmuş esracım ya üstüne para felan versen yada başka bi hediyesi varsa onu verseler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…