2011 gelin adayları buyrun sohbete

anladım cnm sağol
belki grmşsnzdr kızlar taçın spor yatak örtülernden btane çk hoşuma gdio eğer olrda tekrdağa fabrkasına gdeblrsem bu örtüyü almak istiorum nasl szce

Günlük kullanım için güzel bişi canım. Benimde bu beyaz hoşuma gidiyor.
Ürün Detayı

hım saglık olsuna slış ödeme yapmışmıydın onu nasıl alacaksın

Kredi kartına ödemeyi tekrar yapıcaklarmış canım.
Öle iade eden bi kaç arkadaşta var sorun olmuyo dedi. inşallah olmaz.

kötü olmuş esracım ya üstüne para felan versen yada başka bi hediyesi varsa onu verseler

Görüştüm canım, stokları ona göre ayarladıkları için verilmiyormuş, yani o kampanya ürünüymüş.
Neyseki pişirici bölmesi var fakat küçük, artık kek falan pişirirken onu kullanabilirim, acil bir misafir geldiğinde 2'sini kullanarak 2 çeşit yaparım...

Sağol yasemincim hoşbuldum
Askerinden haber alabiliyor musun?

alıyorum canım en son dün akşam aradı ümidimi kestiğim anda:) iğne vurulmaya gidiyormuş arayım dedim diyo. napıyosunuz dedim akşama kadr ayakta dikiliyoruz sağa dön sola dön yaptırıyorlar dedi. yemekleri iyiymiş kovuşlarıda iyiymiş dolapları kilitlenmiyormuş herşey allaha emanet akşama kdr dedi. bi kaç arkadaş la muhabbet kurmuşlar.. sen alabiliyormusun nesrincim

bu da gzelmş aslıcm iade ederkende inşallah sorun olmaz bast bi ste diil orası

oy sizleri böle görüncee benim geçirdigim askerlik günleri geliyor aklımaa

Evet canım sağol teşekkür ederim
Amin inşallah askerim Kocaeli'nde..
beişimmm allah kavuştursun senide.nerede askerin. davetiyeler filan hazırmış ohh ne güzel sıkışmayacaksın nesrinim.

Bende çok şükür alıyorum yasemin
Öğlen birde akşam arayabiliyor
Yeri rahatmış yemek,banyo,yatak sorunu yokmuş
Kısa dönem 160 kişiymiş 130'u başka yere dağıtılcakmış
Hayırlısı neyse o olsun..
Öyle işte canım ama asker yolu beklemek çok zormuş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…