2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar gerçekten zormuş.. zaten ayrı şehirlerdeydik ama sürekli mesajlaşıyorduk gün içerisinde sürekli görüşüyorduk hafta sonlarıı ama şimdi hiçbiri yok acaba arayacakmı ne zaman arayacak diye düşünerek geçti şu 3 gün

Evet Yasemin aynen öyle canım
Çok haklısın
Bizde uzaktık ama sık sık konuşurduk
Şimdi elim gözüm telefonda hep
Eskiden ararda duymassam geri arayabiliyordum
Ama şimdi o sansımda yok işte bile telefon elimde hep...

Son düzenleme:

aynen canımm düşün telin sesi son seste arada bi yokluyorum acaba çaldıda ben mi duymadım diye.. özellikle gece olmasını hiç istemiyorum.. en çok yokluğunu o zaman hissediyorum.. dileğim hayırlısı ile tez zamanda kavuşmak...

kıslar geçecek bu günler bende tamamen aynı şeyleri yaşadım bizde uzaktık
telefonunu açamayınca ne üzülürdüm günüm geçmezdi ama dahah sonra size arayabilirsi,niz az sabredin biz artık günde 3 defa konuşuyorduk sonra tel de aldı daha rahattım walla

ne çok zor anlıyorum ama ilk başlar zor olur üzücüdr ama
geçiyor kızlar inanın
oraya uyum sağlayınca telefonda alınca rahatlıyorsunuz
ben bilirim hiç konuşamadığımız zamanları
ama geçmişti hepsi sizde öyle düşünün

inşallah yemin töreninden sonra tel kullanabilirde o zaman az rahatlarız ya.. bölük komutanlarının 34 günü kaldı teskeresine ondan sonra daha rahat oluruz demişti

geçsin canım Allahın izni ile tez zamanda inşallah.. biranönce bahar gelsinn sevdiğime kavuşayımm

Betül'cüm tuğra hastası olduğum için ben çok beğendim.
Almayı düşünüyorum, başka ürünlerde vardı sanırım

bnmde hoşuma gtti esra bnde sewerm tuğra motifli eşyaları kütahya porselenn hemde bnde alayım diorm 6 tane yemek takımımn içinde var 6 da bu olsa yeterli herhalde belki sonrdan bir tane daha alırım sen başka en grdn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…