2011 gelin adayları buyrun sohbete

helena olması lazm denizcm o modeln adı

gelinleeeeeeeer sustnz bn aosrayım bari bişeyde cvp verin şimdi bn balayı için otellere bakıorm kk da okudum yeni gelnlern havuza denize grmesi sakıncalymş napcaksnz sz

canım biz büyük ihtimalle havuzlu biyere gitmicez balayına
çünküü eylülde olacak düğün büyük ihtimalle
ama geziye falan gidebiliriz belki

gelinleeeeeeeer sustnz bn aosrayım bari bişeyde cvp verin şimdi bn balayı için otellere bakıorm kk da okudum yeni gelnlern havuza denize grmesi sakıncalymş napcaksnz sz

havuz normalde de sakınca taşır zaten bebişimmm ama denizde birşey olmazz bencee. sana iyi kulaçççç atmalar :86:

havuz normalde de sakınca taşır zaten bebişimmm ama denizde birşey olmazz bencee. sana iyi kulaçççç atmalar :86:

bnde denize havuza greblrmym blmiormki bde kafamı kurcalayan bi başka şey sonçta bn kpalıyım ve bze gre oteller genelde bay bayn ayrı havuzu olan oteller e ben kocamla olmadktan sonra nie havuza gdiim nişanlımda dediki sen araştr beğendiğini söyle

kızzz havuzda ne yapcen kocişinlee bence denize sıfır biryer ayarla havuzu bende sevmem vahhh benimkii yüzmeyide bilmez suyuda sevmezz ne yapalım bizde dalarızzz

Biz denize gircez odamı zararlıymış yaa...
Nişanlım şimdiden hayaller kuruyor, ben gidiş gelişle beraber 5 gün kalırız dedim kabul etmiyor, iyice gezip dinlenecekmiş beyimiz.
Balayını benden çok kendisi için istiyor...

esracım nereye gtmeyi düşünüosnz jınekologlar söylüyomş mikrop açısndan grmek sakıncalı yeni gelnler için die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…