- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #35.701
selam züleyha nerelerdesin yavru
toprağım yaaa sorma işler çok bu aralar malum yıl sonu geliyo
artık marta kadar böyle
hep aklım burda
Bellona reklamlarında ki yatak oda modeli hangisi acaba bilen varmı
helena olması lazm denizcm o modeln adı
gelinleeeeeeeer sustnz bn aosrayım bari bişeyde cvp verin şimdi bn balayı için otellere bakıorm kk da okudum yeni gelnlern havuza denize grmesi sakıncalymş napcaksnz sz
canım biz büyük ihtimalle havuzlu biyere gitmicez balayına
çünküü eylülde olacak düğün büyük ihtimalle
ama geziye falan gidebiliriz belki
gelinleeeeeeeer sustnz bn aosrayım bari bişeyde cvp verin şimdi bn balayı için otellere bakıorm kk da okudum yeni gelnlern havuza denize grmesi sakıncalymş napcaksnz sz
havuz normalde de sakınca taşır zaten bebişimmm ama denizde birşey olmazz bencee. sana iyi kulaçççç atmalar :86:
bnde denize havuza greblrmym blmiormki bde kafamı kurcalayan bi başka şey sonçta bn kpalıyım ve bze gre oteller genelde bay bayn ayrı havuzu olan oteller e ben kocamla olmadktan sonra nie havuza gdiim nişanlımda dediki sen araştr beğendiğini söyle
kızzz havuzda ne yapcen kocişinleebence denize sıfır biryer ayarla havuzu bende sevmem vahhh benimkii yüzmeyide bilmez suyuda sevmezz ne yapalım bizde dalarızzz
Biz denize gircez odamı zararlıymış yaa...
Nişanlım şimdiden hayaller kuruyor, ben gidiş gelişle beraber 5 gün kalırız dedim kabul etmiyor, iyice gezip dinlenecekmiş beyimiz.
Balayını benden çok kendisi için istiyor...
merak etmeee züloşşşşş kaçan göçen yokkkk kazıkk çaktıkk bekliyoruz buraya :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?