2011 gelin adayları buyrun sohbete

seliinn senin düğün ne zamandı
dünde yazdım hatta gördün mü bilmiyorum ama gelinliğin çok güzel tabiki sende çok yakışmış

gelinlik modeline bayıldım zaten Selin Akay Gelinlik mi?Ben Akay Gelinlik de seninkine benzer bir model denedim ama etek kısımlarında tas yoktu...
Bu arada senin siman bana cok tanıdık geliyor ya ank ya da ist'da gördüm gibi seni...

Son düzenleme:

Ankara'da olabilir İstanbul Bağcılar da iş yerim evimde Bahçelievlerde belki görmüştürsün

Canım Ankara'da diktirdik La Bianka da bakım bir akay dan bende

Ben bir de Kugulu Parkın karsısında Tunalı Cad.basında Hüsniye Moda Evi var oraya da baktım oranın da dikimleri çok güzel sen dikimden memnun kaldıysan sorun yasamadıysan La Bianka'ya da bakarım...
sen ank'ya gelin geliceksin demi?neresine geliceksin?ben de tam tersine ist'â gidicem :)

Hüsniye Moda evinde de güzel modeller var ama ben memnun kaldım hatta 2 kere provaya gittim evet ben ankaraya sen istanbula senin yerinde olmak istedim :))

Hüsniye Moda evinde de güzel modeller var ama ben memnun kaldım hatta 2 kere provaya gittim evet ben ankaraya sen istanbula senin yerinde olmak istedim :))

İst'da görmüş olamam çünkü Anadolu yakasının dısına henüz cıkamadım nisanlım çok istedigim halde beni Taksim'e bile götürmedi kendisi biraz kıskanctır da Bebek'te 3-5 tur atalım dedim onu da yapmadı Kadıköy'de tur attırdı bana :))Ben de Çekmeköy'e gelin gidecegim Allah kısmet ederse...

canım kayınvalidem gelinliğini ankaradan alırız yada diktiririz demişti senin bu gelinliğinin dikildiği yer nerde tam not edeyim diyorum.

canım kayınvalidem gelinliğini ankaradan alırız yada diktiririz demişti senin bu gelinliğinin dikildiği yer nerde tam not edeyim diyorum.

Canım arjantin caddesinde
Arjantin Caddesi No:6/4 GOP / Ankara
Telefon : 0 312 426 60 55
Gitmeden randevu al tatlım beğendiğin olursa randevusuz denettirmiyolar hafta sonu ama hafta içi denetirlermi bilmiyorum çok güzel ilgileniyorlar

çok teşekkür ederim selincim not ettim canımm şimdi... fiyatları nasıl canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…