- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #36.301
Selin masallah canım çok güzel gelin olmussunseni gördüm tekrar sarısın olmaya karar verdim :)
seliinn senin düğün ne zamandı
dünde yazdım hatta gördün mü bilmiyorum ama gelinliğin çok güzel tabiki sende çok yakışmış
Çok az kalmış ne mutlu
inş.canım
gelinlik modeline bayıldım zaten Selin Akay Gelinlik mi?Ben Ayak Gelinlik de seninkine benzer bir model denedim ama etek kısımlarında tas yoktu...
gelinlik modeline bayıldım zaten Selin Akay Gelinlik mi?Ben Akay Gelinlik de seninkine benzer bir model denedim ama etek kısımlarında tas yoktu...
Bu arada senin siman bana cok tanıdık geliyor ya ank ya da ist'da gördüm gibi seni...
Canım Ankara'da diktirdik La Bianka da bakım bir akay dan bende
Ben bir de Kugulu Parkın karsısında Tunalı Cad.basında Hüsniye Moda Evi var oraya da baktım oranın da dikimleri çok güzel sen dikimden memnun kaldıysan sorun yasamadıysan La Bianka'ya da bakarım...
sen ank'ya gelin geliceksin demi?neresine geliceksin?ben de tam tersine ist'â gidicem :)
kar ilk yağdğında seviorm ama bttkten sonraki arkasndaki görntüyü sevmiorm heryer çamur içinde oluo
Hüsniye Moda evinde de güzel modeller var ama ben memnun kaldım hatta 2 kere provaya gittim evet ben ankaraya sen istanbula senin yerinde olmak istedim :))
Hüsniye Moda evinde de güzel modeller var ama ben memnun kaldım hatta 2 kere provaya gittim evet ben ankaraya sen istanbula senin yerinde olmak istedim :))
canım kayınvalidem gelinliğini ankaradan alırız yada diktiririz demişti senin bu gelinliğinin dikildiği yer nerde tam not edeyim diyorum.
Canım arjantin caddesinde
Arjantin Caddesi No:6/4 GOP / Ankara
Telefon : 0 312 426 60 55
Gitmeden randevu al tatlım beğendiğin olursa randevusuz denettirmiyolar hafta sonu ama hafta içi denetirlermi bilmiyorum çok güzel ilgileniyorlar
ay evet yaaaaaaaaaaaa heryer vıcık vıcık
Ama ilk karın üstünde yürürken kütür kütür ediyo ya çok güzel oluyo
o anı seviyorumm
çok teşekkür ederim selincim not ettim canımm şimdi... fiyatları nasıl canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?