2011 gelin adayları buyrun sohbete

Selin dügünü nerde yapıcaksınız ?Fotograflarını nerde cektireceksin?
Yasemin sen geldigin zaman söyle ben sana Ank'da ki gelinlikçileri söylerim canım sana...

Amin teşekkür ederim canım darısı başına

amin canım inşallah

Yasemin sen geldigin zaman söyle ben sana Ank'da ki gelinlikçileri söylerim canım sana...

sağolasın meltemcim askerim gelsin hayırlısı ile düğün tarihi belirlensin kapını çalarım bu konuda :)

Benim nikah olucak canım sonra Bahçelievler öğretmen evinde yemek vericez fotoğraflarımı 8 senelik fotoğrafçı bir arkadaşım var o çekicek Bahçelievlerde

amin canım inşallah

sağolasın meltemcim askerim gelsin hayırlısı ile düğün tarihi belirlensin kapını çalarım bu konuda :)
Hayırlısı ile gelsin canım her zaman beklerim..
Benim nikah olucak canım sonra Bahçelievler öğretmen evinde yemek vericez fotoğraflarımı 8 senelik fotoğrafçı bir arkadaşım var o çekicek Bahçelievlerde

Selinn cook soru sordum sana sabah sabah basını sisirdim mutluluklar dilerim canım

aslıcımm güle güle kullanın inşallah

Kızlar teşekkür ederim.
Betülcüğüm 145 liraya aldım.
Markası özdilek.
İhtiyacın varsa sende bak canım.

Özdileğin havluları çok iyi oluyor, fiyatıda çok uygun.
Aslı'cım cidden alışveriş konusunda çok iy gördüm seni, ucuz ve kaliteli ürünleri araştırıp bulabiliyorsun.
Ben öyle değilim malesef...

Aslıcımm iyi günlerde kullan canım ne kadara aldın?

145 liraya aldım kızlar. Fiyatı banada çok uygun geldi.

Cimcimecim ben çeyiz için acele etmedim şimdiye kadar.
Öndende biraz para biriktirmiştim.
Biriktirdiğim parayla istediklerimi aldım tabak çanak nakit dahada indirimli oldu.
Şimdide acele etmiyorum 6 ay var ama 6 içinde yavaş yavaş istediklerimi alırım diyorum.
İndirimleri filan araştırıyorum bekliyorum. Bide şansıma galiba yaver gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…