- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #36.341
bakıorm aslı bambu varmı bi bakayım bn bambu almak istiorum
145 liraya aldım kızlar. Fiyatı banada çok uygun geldi.
Cimcimecim ben çeyiz için acele etmedim şimdiye kadar.
Öndende biraz para biriktirmiştim.
Biriktirdiğim parayla istediklerimi aldım tabak çanak nakit dahada indirimli oldu.
Şimdide acele etmiyorum 6 ay var ama 6 içinde yavaş yavaş istediklerimi alırım diyorum.
İndirimleri filan araştırıyorum bekliyorum. Bide şansıma galiba yaver gidiyor.
Boşuna demiyorlar Allah yuva kuranın yardımcısıdır diye...
Gerçektende öyle...
Betülüm ben dün akşam özdileğin mağazına gittim baktım.
Bambuları beğenmedim ben ya niyeyse.
dışı normal havlu gibi duruyo diye galiba.
Bugün cuma kızlar birbirimize dua edelim Allah herkesin yardımcısı olsun Allah hayırlı evlilikler nasip etsin herkese ...
Bugün cuma kızlar birbirimize dua edelim Allah herkesin yardımcısı olsun Allah hayırlı evlilikler nasip etsin herkese ...
selin bir soru da bendenöğretmen evi güzel mi nişanlımda orayı istiyo ben hiç görmedim. fiyatları nasıl
Amiin...
Önümüzdeki günleri sıkıntısız atlatıp, alnımızın akıyla beyaz gelinliğimizle evden çıkmayı nasip etsin Rabbim...
selin süper valla maşallah diyeyim
saçını nasıl yaptırmayı düşünüyorsun
aminnnn aysuncm edelim
Canım çok güzel bir yer ben folklör dersi veriyordum tüm gösterilerimiz orda oluyordu ailede öğretmen varsa fiyatları çok iyi benim kayınvalidem öğretmen oılduğu için fiyat baya uygun geldi bize
teşekkürler canım. öğretmen var ailede. hayırlısı olur inşallah.
selin bir soru da bendenöğretmen evi güzel mi nişanlımda orayı istiyo ben hiç görmedim. fiyatları nasıl
Sende mi Ank'ya gelin geliyorsun canım?
çookk beğendim güle güle kullan aslıı
Evet canım Ankara gelini olucam :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?