- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #36.401
Birde iternetten bakmayla ordan bakma çok farklı beğeniyorsun orada hoşuna gitmiyor yada tam tersi canım
Betül naptın canım. Alıcakmısın bornoz
orient aile setide çok şık.
fiyatı yüksek ama diğerlerine göre
Bakıcağız artık çalıştığım yerin arkasında mobilyacılar var imlat ordan bakacağım birazda ön ödemeli alıcam düğüne yakın gelir eve yani zevk konusunda nişanlımla çok tezatız be4lki bu yüzden çok karasız kalıyorum sanki bende bir anormal lik var onun beğendiğini ben beğenemiyoeum oda benm kini
neden yanlış olsun ki tabi ki gidip bakıcaksın
sen millete boşver canım keyfine bak
kim ne isterse onu düşünsün
öyle bilindik bi marka değil canım mobilyalarım
ekliyorum resimlerini bak Eki Görüntüle 115713 Eki Görüntüle 115712 Eki Görüntüle 115711 Eki Görüntüle 115710
AREA
AREA
hepsi bunlar işte canım yatak ve baza dahil 9000
kırmızı olan oturma odası için takım olucak onu ben ödüyorum 1750 tl
ayna hediye bide orta sehpa servis sehpası ve fiskos sehpa hediye ama sehpaların resimleri yok
Iyi günlerde kullan aylincim
canım bilindik marka değil ama çok modern ve güzel bence. çoğu zaman markalarda bulamıyoruz kullanışlı şeyleri.
daisyrose hayırlı olsun koltuk takımların darısı başımıza :18:
öyle bilindik bi marka değil canım mobilyalarım
ekliyorum resimlerini bak Eki Görüntüle 115713 Eki Görüntüle 115712 Eki Görüntüle 115711 Eki Görüntüle 115710
AREA
AREA
hepsi bunlar işte canım yatak ve baza dahil 9000
kırmızı olan oturma odası için takım olucak onu ben ödüyorum 1750 tl
ayna hediye bide orta sehpa servis sehpası ve fiskos sehpa hediye ama sehpaların resimleri yok
evet canım darısı başınıza
en güzelleri sizin olsun inşallah
betüşşş markofonide kapıda ödeme olur mu özdilek hamam seti almak istiyorumda bide bak hangisi güzel bana de bebişimm :)) yeşil kelebekli nasıl plaj havlusu gibi mi ya
selammmmmmmmmmmmmm hayırlı cumalar arkadaslarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?