2011 gelin adayları buyrun sohbete

Birde iternetten bakmayla ordan bakma çok farklı beğeniyorsun orada hoşuna gitmiyor yada tam tersi canım

arkadaşlar maskoya gidin 6000 den aşağı bişey bulamadım ben. çok pahalı çookkk.
kradese sen bellona istikbal doğtaş falan harici istiyorsan bursadaymışsın her fiyata göre vardır.

benim yatak odamı almam çok enterasan oldu. eniştem mobilyacı ama çok pahalı satıyor. ona dedim bana uygun vereceğin bi yatak odası varmı elimde tek bi tane var dedi. gittim baktım içime sindi.tek seçeneğim varmış gibi aldım. ama içim çok rahat.

çok ayrıntıya düşme canım modaya yetişemeyiz. kullanışlı olsun.

Bakıcağız artık çalıştığım yerin arkasında mobilyacılar var imlat ordan bakacağım birazda ön ödemeli alıcam düğüne yakın gelir eve yani zevk konusunda nişanlımla çok tezatız be4lki bu yüzden çok karasız kalıyorum sanki bende bir anormal lik var onun beğendiğini ben beğenemiyoeum oda benm kini

öyle bilindik bi marka değil canım mobilyalarım
ekliyorum resimlerini bak

AREA

AREA

hepsi bunlar işte canım yatak ve baza dahil 9000
kırmızı olan oturma odası için takım olucak onu ben ödüyorum 1750 tl
ayna hediye bide orta sehpa servis sehpası ve fiskos sehpa hediye ama sehpaların resimleri yok

inanırmısın ev yapıyoruz.o ne dediyse o oldu. çok değişik bir zevki var. kötü değil ama bana kalsa ben daha değişik yapardım. mobilyada da öle yatak odasını aldım ama beğenmedi pek. hımm güzel dedi sadece.

canım bilindik marka değil ama çok modern ve güzel bence. çoğu zaman markalarda bulamıyoruz kullanışlı şeyleri.

Iyi günlerde kullan aylincim

canım bilindik marka değil ama çok modern ve güzel bence. çoğu zaman markalarda bulamıyoruz kullanışlı şeyleri.

sağolun kızlar
ben çok severek beğenerek aldım
aklımızda olan şeylerde az çok bunlara yakın şeylerdi zaten
abartılı şeyleri nişanlımda bende sevmiyoruz
allahtan da zevklerimiz uyuyo aldık bakalım bunları

betüşşş markofonide kapıda ödeme olur mu özdilek hamam seti almak istiyorumda bide bak hangisi güzel bana de bebişimm :)) yeşil kelebekli nasıl plaj havlusu gibi mi ya

yawrm markafonide kapıda ödeme ne yazıkki yok kredi kartyla alınıo.. sölediğin havluyada baktım gzel zuzucm ama renkli olduğu için dediğin gbi braz plaj havlusunu andırıo ama bn beğendm gzel eğer renkli istemiosan altta beyazlı açık mavili filanda var bakablrsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…