- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #36.381
cimcime eses+,daisyrose+,ykyy,DENİZKOYDUMADIMI+,hlmbtl+,akasya22,Pandomim+,selinemre,
merhaba kızlarr
hepinize hayırlı cumalarrr
cimcime eses+,daisyrose+,ykyy,DENİZKOYDUMADIMI+,hlmbtl+,akasya22,Pandomim+,selinemre,
merhaba kızlarr
hepinize hayırlı cumalarrr[/QUOT
merhaba canım hoşgeldim.
hayırlı cumalar sanada
merhaba sanada hayırlı cumalar dıdosscimcime eses+,daisyrose+,ykyy,DENİZKOYDUMADIMI+,hlmbtl+,akasya22,Pandomim+,selinemre,
merhaba kızlarr
hepinize hayırlı cumalarrr
Sanada didoşşş :79: :79:
merhaba kızlarr
hepinize hayırlı cumalarrr[/QUOT
merhaba canım hoşgeldim.
hayırlı cumalar sanada
merhaba sanada hayırlı cumalar dıdoss
sağolun kızlarr aro
nasılsınız nasıl gidiyooo hayatt
merhaba sanada hayırlı cumalar dıdoss
sağolun kızlarr aro
nasılsınız nasıl gidiyooo hayatt
hayat güzel canım . hava biraz soğuk üşüyorummmm
Teşekkür ederim canım Topuz yaptırıcam nişanda açıktı değişiklik olsun istiyorum
canım bizi böyle alıştırmışlar bence. sıkı sıkı giydirmişler şimdi hemen üşüyoruz.
çok zevksizleştim kararsızlaştım bir yatak odası beğenemedim yaaaaaaaaaa snir oluyorum
kızlar bişey soracağım. dün gece bu yüzden uyuyamadım.
nişanlıyım ve evimiz tadilatta. ama herşeyi biz yaptığımız için evimize her yeni şey gelmesinde eve gidiyoruz nişanlımla. mesela dün kalebodurlar bimişti ona bakmaya gittik iş çıkışı. tabi saat 7 ydi. ben çok çekiniyorum. yanlış düşünen olur mu diye.yada doğru bir davranış mı. bana yardım edin dün biz evdeyken teyzesi çat kapı geldi. bende akıllarından bişeymi geçti dedim
çok zevksizleştim kararsızlaştım bir yatak odası beğenemedim yaaaaaaaaaa snir oluyorum
canım sen mi bellonadan bir model beğenmiştin istikbal mi bellona mı diye sormuştun.
Bir de kaç paralık bişey bakıyosun canım
2500 3000 civarı gibi işte ben alacağım için :)))
modern ama ekonomik yok beğendiklerim 6000 millet ev diziyor
valla ben eşya konusunda bu kadar çabuk karar vereceğimi düşünmezdim
hemen hallettik valla çokta beğeniyorum mobilyalarımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?