- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #36.361
Evet canım Ankara gelini olucam :))))
Aminnnn
Teşekkür ederim gizemciğim. Daha iyileri sizin olsun
Selin çok güzel gelinliğin maşallah. Sende çok güzelsin.
çok güzel olucaksın
Biliorum tatlım seni Akasya'ya sormustum ...sana bi soru daha soruyum tek bir yerdemi yemek vericeksiniz yani sen ist'daki akrabaların için bir sey yapıcakmısın?
amin esracm amin hepimize inşallahAmiin...
Önümüzdeki günleri sıkıntısız atlatıp, alnımızın akıyla beyaz gelinliğimizle evden çıkmayı nasip etsin Rabbim...
Aysun bankacı oldugu icin aksamları girebiliyor Betülcüm ben Meltem ...
Zaten yemek İstanbul da olucak İstanbul bahçelievlerde ankaradan gelicek misafirler
Selin bir sey söyliyim mi canım sana?Ankarada ki ögretmen evi de Bahcelievler'de :))
karısıklık oldu
Kızlar, mart gibi salonda tarih değişikliği yapmamız mümkün olurmu acaba, şuan tutuldu ama 1 hafta sonrası daha iyi gibi geliyor ama emin olamıyorum. O nedenle nikah tarihi alırken karar vericez, ama alma şansımız olurmu acaba?
Kızlar, mart gibi salonda tarih değişikliği yapmamız mümkün olurmu acaba, şuan tutuldu ama 1 hafta sonrası daha iyi gibi geliyor ama emin olamıyorum. O nedenle nikah tarihi alırken karar vericez, ama alma şansımız olurmu acaba?
Selin bir sey söyliyim mi canım sana?Ankarada ki ögretmen evi de Bahcelievler'de :))
karısıklık oldu
betüşşşş limango da tekl bayan jua bornozlar var 45 tl bebişimmmm
Selin çok güzel olmuşsun çok yakışmış gelinlik
aslıcım bornozların çok güzel siyah-kırmızı uyumunu bende çok beğeniyorum
güle güle kullan bebeeem
cimcime eses+,daisyrose+,ykyy,DENİZKOYDUMADIMI+,hlmbtl+,akasya22,Pandomim+,selinemre,
merhaba kızlarr
hepinize hayırlı cumalarrr
Hoşgeldin canımcım, sanada hayırlı cumalar, Hakmar önümüzdeki haftanın broşürü
hoşbuldum canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?