2011 gelin adayları buyrun sohbete

zuhal ben çokkk şey aldım hepsiburadadan.en fazla 1 hafta sürüyor yollamaları.zaten sayfadan takip edebiliyorsun.bazen tedarik süreci uzun sürüyor o zaman 6-7 günü buluyor.ama güvenilir yani merak etme.ben süpürge+ütü+çay setini birlikte sipariş ettim.ilk önce süpürgeyle tepsi geldi 2 gün sonra ütü

merhaba,
yaa bende süpürge alıcam ama şu sulu olanlardan alıyım demiştim kimileri kötü kimileri iyi diyor sen nasıl birşey aldın acaba ? tavsiyede bulunabilirmisin ?

tamam canim sen oyle diyorsan bekleyelim bakalim

bebisimm cayy setin nasil birsey merak ettim

11 eylul benimm ceyiz icin yirtiniyorum bende:90: yariladik yolu bakalim sende tut artik biryerden tencere porselen setlerinden baslayabilirsin..hayirli teskereler bu arada:92:

11 eylul benimm ceyiz icin yirtiniyorum bende:90: yariladik yolu bakalim sende tut artik biryerden tencere porselen setlerinden baslayabilirsin..hayirli teskereler bu arada:92:

Çok saol canım
eletirik süpürgesi bakıyorum netten şuanda şu torbasız olanlardan alıcam sanırım
bide yemek takımı bakayım bari :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…