- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #36.781
Haftasonu çok yoğun geçti kızlar yoruldum sizler ne yaptınız nasılsınız?
Zuhal hayırlı olsun güle güle kullan en güzel yemekleri pişir inşallah canım benim..
huu huuu kimsee yok mu
ben varım. ben de bu yıl düdüklü tenceremi almak istiyoruummm!!! :Amin. :93:
alirsin kizz insallah ne dusunuyorsunn:86:
İnşallah.düşünen ben değilim, o çok düşünüyor. sağlamcıyız biraz. :84:
o kim kizz:26: senin dugun ne zaman
aysuncumm kac gunde geldi canim sorun cikmiyor degil mi.seninki hangi modeldi sende guzel ginlerde kullan canim benim.
valla benimki mavi.ama modelini bilmiyorum cidden
baktım şimdi zuhal.benimki 4,5 lt olan.6 lt büyük diye istemedim ben.4,5lt yeterli bize
aysuncum hepsiburada kac gunde gonderiyor urunleri
zuhal ben çokkk şey aldım hepsiburadadan.en fazla 1 hafta sürüyor yollamaları.zaten sayfadan takip edebiliyorsun.bazen tedarik süreci uzun sürüyor o zaman 6-7 günü buluyor.ama güvenilir yani merak etme.ben süpürge+ütü+çay setini birlikte sipariş ettim.ilk önce süpürgeyle tepsi geldi 2 gün sonra ütü
zuhal ben çokkk şey aldım hepsiburadadan.en fazla 1 hafta sürüyor yollamaları.zaten sayfadan takip edebiliyorsun.bazen tedarik süreci uzun sürüyor o zaman 6-7 günü buluyor.ama güvenilir yani merak etme.ben süpürge+ütü+çay setini birlikte sipariş ettim.ilk önce süpürgeyle tepsi geldi 2 gün sonra ütü
en geç perşembe elinde olur canım epey birşey almışlığım varda ordan:)
off hem çok heyecanlı hemde çok sıkıntılı düğün hazırlıkları
senin dugun yakin mi
04.06.2011 inşallah
düğün yeri hazır,onu ayarladık ama onun dışında hiçbirşey hazır değil.
nişanlım askerde ocak sonunda gelicek bende bişiler alıyım falan diyorum ama nereden başlasam bilemedim
seninki ne zaman ? :44:
11 eylul benimmceyiz icin yirtiniyorum bende:90: yariladik yolu bakalim sende tut artik biryerden tencere porselen setlerinden baslayabilirsin..hayirli teskereler bu arada:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?