2011 gelin adayları buyrun sohbete

emsanınmış.. anneminkilerde emsan yıllardır bişi olmadığına göre bunuda alayım o zaman...
bir gecede evi düzersem sakın şaşırmayın,böle devam edersem kartları askerden gelen ödüycek

kiz adam tum kazancini avcuna mi saydi gitti hadi iyisin. ben bir dudukluyu ne cilve yaparak nerelerimi kirparak aldirdim var ya :90:

kiz adam tum kazancini avcuna mi saydi gitti hadi iyisin. ben bir dudukluyu ne cilve yaparak nerelerimi kirparak aldirdim var ya :90:

:84::84: benimki biraz gamsız ben onun başının etini yemiyim diye açık çek bıraktı :84:
ama yakın yerde asker 2 haftada bir gidip bende cilve yapıp timsah gözyaşları dökmüyor değilim

ben beğendim tencereleri.hoş bir modeli var.

varya yarın işe gidesim yok hiç yaaaaa.ctesi nişanlımlarda kaldım.öle güzel zaman geçirince ptesi bana işkence oluyor

emayn sen ne iş yapıyorsunn??

valla ben çocuk yapsamda çalışıcam.anca benimki müdür olursa ayrılırım.onun dışında zor

Canım malesef bankacıyım
rahat bi iş olursa ancak çalışmayı düşünüyorum çocuk olunca bankada zor çocuk olunca mesaisi çok malesef :44:

emaynn meslektaşız

didoşş hoşgeldin cnmm

neyse ne kadar işkence de olsa yarın işe gidilecekk.şimdi yatağaaa.iyi geceler kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…