- 27 Aralık 2009
- 5.743
- 7.502
- 398
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #36.801
emayn arnica bora aldım.ben de çok araştırdım ama ona karar verdim.
zuhal çay setim var albümde cnm bakabilirsin.
teşekkür ederim seastar
hemen baktım hepsiburadada indirimde çok güzel bişeye benzio yrn nişanlımla konuşup alsammı ?
ufak ufak başlamazsam düğünden sonra öğrenci evimde devam edicem yaşamaya :97:
insallah bebisimmm heycan yaptim
biran önce gelsinde çalışmalara başla zuzum
adam askerde ne yapsin kizz supurge derdim mi der suratina kapatir valla
doğru diyosun valla...
o zman ben alıyım en iyisi, evlenince süpürgeyi ben yapıcam nasılsa
şu internetin gözünü seveyim
zuhal ben de tek tek alıp kendim set yapayım istiyordum ama bunun modeli çok hoşuma gitti.bardak alıcam işte buna uygun.şimdi de şık bir pasta seti bakıyorum.bulabilecek miyim bakalım
calisiyorsan basla yavastannn oooo adami arayacaksin askerde de supurgeyii danisacaksin al gitsin kiz :84:
04.06.2011 inşallah
düğün yeri hazır,onu ayarladık ama onun dışında hiçbirşey hazır değil.
nişanlım askerde ocak sonunda gelicek bende bişiler alıyım falan diyorum ama nereden başlasam bilemedim
seninki ne zaman ? :44:
ooo bunu yeni okudum.4 haziranda düğünün ve hiç bişey hazır değill çabık kız hızlan azcıkkk
ben burda bi züccaciyede paşabahçeninkini gördüm canım 22 tl bak bu.hatta bu eklediğim sitede 11 tl dio
http://www.megamarket.com.tr/MegaMarketResimler/UrunResim//PAŞABAHÇE 98978 ÇAY SETİ.jpg
kizz milletin duduklude kek yaptigini duydum valla dogru mu aceppbende makarnayi filan pisiririm artik:86:
Şuan itibari ile bir adet elektirikli süpürgem var
bide çay makinem var sahi annem almıştı geçenler
ayy heyecanlandım yahuu
kek mi:s ekmek yapma makinesinde yapanı duymuştum ama düdüklüyü ilk defa senden duydum:)
evet canim bunu gordum markette 19 lira ama cam benim hosuma gitmiyor perselen alacagim ben :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?