2011 gelin adayları buyrun sohbete

iyi günlerde kullan zuhalcim

sipic cmt sanayideki 3 tane mobilyacıya gittim ay çok hoş modeller varr akçalar mobilya gümüş mobilyaoba mobilya kendileri imalat yapıyorlarmış

ben bunu nişanlıma anlattım bana bi gülüyor askeriyede o tarz saat varmış askerin biri sürekli gidip ordan takip ediyormuş
yazuk desene o da bizden

sağol denizz kız saati var yoksa nirden hesaplıyayım
aminnnnnnnn
yeni yıla az kaldı her yerde kalpli kutu içinde kırmızı donnnnn.)))))))

ah ah bi don alanım bile yok bu yılbasını yalnız geçrecegum

iyi günlerde kullan zuhalcim

sipic cmt sanayideki 3 tane mobilyacıya gittim ay çok hoş modeller varr akçalar mobilya gümüş mobilyaoba mobilya kendileri imalat yapıyorlarmış

fiyatları nasıldı canım bizde sadece köftecinin tam karşısındaki mobilyacıya bakmıştık orasıda kendi imal ediyordu ama pahalıydı epey özellikle yatak odasına bitmiştim

fiyatları nasıldı canım bizde sadece köftecinin tam karşısındaki mobilyacıya bakmıştık orasıda kendi imal ediyordu ama pahalıydı epey özellikle yatak odasına bitmiştim

valla yılın dizayn ödülünü almış inegöl mobilyanın yaptığı bir mobilya vardı çok hoştu.

birde gümüş mobilya yazarsan gogleye oradada modeller var bak istersen ve beğendiğni banada söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…