- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #36.861
kıyamam toprağım yaaaaaa gel bende varrr
Günaydın Zuhal :79:
ben bunu nişanlıma anlattım bana bi gülüyor askeriyede o tarz saat varmış askerin biri sürekli gidip ordan takip ediyormuş
sağol denizz kız saati vargünaydın merve allah seni kız nasıl hesapladın bunu.)))
inşallah son 1 günü görürsünüz zaman hızla ilerliyor daha dün merakla bekleniyorsu neresi diye bakın şimdi askerlik başladı ve günler sayılıyor
yeni yıla az kaldı her yerde kalpli kutu içinde kırmızı donnnnn.)))))))
günaydın pandoşşşş.kızz düdüklü aldım albümden baksana nasıl pandoşş 230 a ladım iyi mi nişanlımın hediyesi :86:
iyi günlerde kullan zuhalcim
sipic cmt sanayideki 3 tane mobilyacıya gittim ay çok hoş modeller varr akçalar mobilya gümüş mobilyaoba mobilya kendileri imalat yapıyorlarmış
Çok iyi almışsın canım. Güle güle kulan.
Ben düdüklü alıcaktım nişanlım vazgeçirdi. Almıcam galiba :)
iyi günlerde kullan zuhalcim
sipic cmt sanayideki 3 tane mobilyacıya gittim ay çok hoş modeller varr akçalar mobilya gümüş mobilyaoba mobilya kendileri imalat yapıyorlarmış
Çok iyi almışsın canım. Güle güle kulan.
Ben düdüklü alıcaktım nişanlım vazgeçirdi. Almıcam galiba :)
fiyatları nasıldı canım bizde sadece köftecinin tam karşısındaki mobilyacıya bakmıştık orasıda kendi imal ediyordu ama pahalıydı epey özellikle yatak odasına bitmiştim
valla yılın dizayn ödülünü almış inegöl mobilyanın yaptığı bir mobilya vardı çok hoştu.
birde gümüş mobilya yazarsan gogleye oradada modeller var bak istersen ve beğendiğni banada söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?