- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #36.901
günaydın kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli
hosgeldin aylin nerelerdesin sen?
kızlaar günaydııın geçmşi okudm ne jkadar çk muhabbet etmşsnz böyle :)
nasılsnz bugn
hosgeldin betül cmtesi aksamı haberlerde alısveris merkezinde yangın hbri vardı dedim ins betülün nisanlısı orda calısmıyordur dedim ...
hosgeldin betül cmtesi aksamı haberlerde alısveris merkezinde yangın hbri vardı dedim ins betülün nisanlısı orda calısmıyordur dedim ...
Can yücel'in siirlerine bakabilirsin denizcim ben cok begenirim
kızlar cumartesi gnü tencerelerimi filan aldm albme eklemek istiyorum ama resim ekle seçeneği yok :
bebeiş resim sınırı dolmuş ondan görünmüyorr bende sildim açıldı sonra:82:
aslı aldıkların çok güzel güle güle kullan canım
betül sende güle güle kullan canım tencerelerini sevdiceğine güzel güzel mamişler pişir
kızlar cumartesi gnü tencerelerimi filan aldm albme eklemek istiyorum ama resim ekle seçeneği yok :
aslı aldıkların çok güzel güle güle kullan canım
betül sende güle güle kullan canım tencerelerini sevdiceğine güzel güzel mamişler pişir
arkadaşlar bende hafta sonu ipekçe den klozet takımı aldım 2 parçalı. çok şık şeyler var.
pandomim aldıklarına çok güzel yağ pompası süper fikir ilk defa gördüm. güle güle kullan canım
aslıcım gle gle kullan balım hepsini şu kalpli porselni bievdenmi aldn bnde istiorm ondan hatta daha büyüğü varsa süper olr nerdn ne kadara aldn cnm
Bu ketçap mayonezlik kaplar süper bulursam bende alacağım
bende tek geçerim can yüceli tabi nazım ı
arkadaşlar bende hafta sonu ipekçe den klozet takımı aldım 2 parçalı. çok şık şeyler var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?