2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın kıslar ben geldim şimdi uyandım ya daha
kahvaltı yapacaM evi temizlicem size evin resimlerini
çektim bir mutfagım kaldı sonra onuda çekim hepsini eklicem
bilgilerinizee napıyonuz bakim ben gidip bir kahvaltı hazırlayim
kendimee

HOŞGELDİN ELÇİN süpersin kaç gündür bunu bekliyordum Sen eşinle kahvaltı yapmıyormusun kız kahvaltısızmı yolluyorsun adamı işe

Çok uyguna almışsın canım, fena kazıklanmışım :))
Ama 10 ay taksit yaptırmıştım, sanırım vade farkınıda koydular...
Benimkide 2 parça

canım peşin olunca indirim yapıyolar ama nasıl bir kar payları varsa benim bu aldığımı ben 35 e bi yerde sormuştum. kadın satıyordu elimde tek kaldığı için dedi .ama biraz ambalajı falan yıpranmıştı birde dışarı asmıştı . tozlanmıştır diye almamıştım. nede olsa çeyize koyulacak temiz olsun dedim.

Haklısın canımcım, bende beğendiğim bişeyi almak için imkanları zorlarım, bu takımda öyle oldu :))
Neyseki şubatta ödemem bitiyor, benim banyo setim beyaz o nedenle pembe tercih ettim, bembeyaz olmasın diye...

valla neleri zorlamadık ki alt üst oldum şimdi gördüğüm bütün bekar arkadaşlarıma sakın kıyafet falan almayın paranızı biriktirin diyorum. biri çıksa karşınıza kenarda olsun sonra sıkışıyo insan.

ben Allah tan sade şeyleri seviyorum.birde araştırmacı bir ruhum var. ucuzu buluyorum genelde. yatak örtümü 150 tl ye aldım. her yerde en sadesi 350 den başlıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…