2011 gelin adayları buyrun sohbete

hoşbulduk canım yok canım eşim kahvaltı yapmak istemiyor ya
p yüzden kahvaltısız gönderiyorum kocişi çok erken gidiyor
canı istemiyormuş

hım anladım fıstık sen şanslısın benim erkek arkadaşım mümkün değil kahvaltısız çıkmaz evden ailesi yazlıktayken bile kendi hazırlar yapar öyle çıkar herkesin yapısı işte

hepsi çok şık canım ama dünyanın masrafını 1 günde yapmışsın
sorma buketcm bu zamana kadar aldklarımın hepsini kendm aldım bnlarıda ne zamandr beğenmştm aklımdaydı babamın maddi yönden uygn olmasını bekliodm yılbaşndan snra belki pahalanır dedim sağolsn bni kırmadı gdip aldk hepsini bu zamana kadar aldırmayıp bir anda yklendm galiba
betülcüm hepsini güle güle kullan birbirinden güzeller

çk saol yasemincm

kızlar bu arada aşkımn markafoniden bna aldığı cicide şimdi geldi ama açıp bakamıorm ofiste :)

canm belki senn beğendiğin nevresm ellernde olmadığı için gelmemştr bekle bakalım braz daha nerden aldn limangodanmı

Evet limago, umarım yarın ulaşır elime...
Kepçe takımı hala sipariş aşamasındaymış, ödemesini yapıcam ama daha elime geçmedi :))

Kızlar ben çıkıyorum afiyet olsun hepinize

Sanada Aylin'cim...

Evet limago, umarım yarın ulaşır elime...
Kepçe takımı hala sipariş aşamasındaymış, ödemesini yapıcam ama daha elime geçmedi :))

Sanada Aylin'cim...
bn bakmadm hç bnde bakayım ama bnmde muhtemelen aynıdr bn nşanlmn kartndan çektrdm hç blmiorm ne zaman ödenio :)

betüüüüüülll bayıldım herşeyi çok güzel ben ilk albümüde yeni görüyorum. yeni aldıkların zaten çok şık.
güle güle kullan
canmm çk teşekkr ederm
betülcüm bir önceki sayfaya resim ekledimm

gdm şimdi maşallah elçincm çk gzel nereye gtmştnz balayına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…