2011 gelin adayları buyrun sohbete

bende 86 lıyım ama özellikle küçük çocuklarla konuşurken kendimi çok yaşlı hissediyorum

içinizde 90 sonrası varmı kızlar ama bilmiorum zaten genelleme yapmıorum ben de 26 yasındayım canım ama şimdi 18-19 yasındaki kızlara bakıorum konusmaları bir ilginç giyinişleri bir tuhaf sac modelleri her seyleri ya biz daha agırdık ne biliyim..

kesinlikle biz öyle değildik dün bir kız gördüm erkek arkadaşıma diyorum bu kız bizim kızımız olsa yanımda gezdirmem ben bunu

senin yastıktaki resmini gördüm kız çıtı pıtı birşeysin sen neren şişko senin

o resim ufak daha genş yorum yapacaksan ekliim :))) bu arada sağol cnm ama bn kendme hç çıtı pıtı gelmiorm kocaman hssediorm :))

bn 89 aralıklıyım cnm haklısın hepsi olmasada geneli bna da öyle gelio

kıslar güsel dilekleriniz için çok tşk ederim hepinize
spicy teşekkür tatlım ama ben seni görmedim ki sıra bendeee
ya kıslar birde bişi dicem sizlere kusrunma bakmayın yaa şimdi herkes nick kullanmış
isimleri yok bende tam anlamıyla öğrenemedim ismleri yaaa

o resim ufak daha genş yorum yapacaksan ekliim :))) bu arada sağol cnm ama bn kendme hç çıtı pıtı gelmiorm kocaman hssediorm :))

bn 89 aralıklıyım cnm haklısın hepsi olmasada geneli bna da öyle gelio

hyr canım seni neden kast ediyim bnm kız kardesimde 7 aralık 88 benim kızkardesime iş bakıoruz hiçbir cabası yok ama sen meslegini eline almıssın bir seyler yapıcam die cabalıosun ben seni cok takdir ediyorum ...

şimdi dükkandayım canım ama akşama eve gidince albüme koyarım tekrar benim adım buket

hyr canım seni neden kast ediyim bnm kız kardesimde 7 aralık 88 benim kızkardesime iş bakıoruz hiçbir cabası yok ama sen meslegini eline almıssın bir seyler yapıcam die cabalıosun ben seni cok takdir ediyorum ...

canmmm bni kasdettiğini söylemedm zaten hayatım bnde sana katılıorm genelde kasdettiğin tarzda kızlar var artık etrafmzda.. sen kızlar 90 üzeri dpğmlu varmı aranzda deynce bnde 89 aralıklıyım yani kıl payı 90 olmamşm anlamnda söyledm

kıslar hepinizle çokkk memnun oldum aradı geç yazıyorum çünkü temizlik yapıyom
sonra geliyom yazıoyom gidiyom bilginiz olsun şekerlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…