- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #37.001
kıslar siliyorum tamammı
spicy evet yorumıun resme bakıp yorum yapıyodun ya hani bana yorum
masallah güzel arkadasım benimbizde nisanlımla aynı yastayız delüüü ne yaslanmasııı hayat bundan sonra güselll...
kız o öylesine birşeydi ama yapayım hadi sizin sevginiz fotoğraftan dışarı taşıyor çok mutlusun ve hep olcaksın inşallah elçin
bnde isterim bnde isterim yorum :)
bende 86 lıyım ama özellikle küçük çocuklarla konuşurken kendimi çok yaşlı hissediyorum
içinizde 90 sonrası varmı kızlar ama bilmiorum zaten genelleme yapmıorum ben de 26 yasındayım canım ama şimdi 18-19 yasındaki kızlara bakıorum konusmaları bir ilginç giyinişleri bir tuhaf sac modelleri her seyleri ya biz daha agırdık ne biliyim..
senin yastıktaki resmini gördüm kız çıtı pıtı birşeysin sen neren şişko senin
içinizde 90 sonrası varmı kızlar ama bilmiorum zaten genelleme yapmıorum ben de 26 yasındayım canım ama şimdi 18-19 yasındaki kızlara bakıorum konusmaları bir ilginç giyinişleri bir tuhaf sac modelleri her seyleri ya biz daha agırdık ne biliyim..
kıslar güsel dilekleriniz için çok tşk ederim hepinize
spicy teşekkür tatlım ama ben seni görmedim ki sıra bendeee
ya kıslar birde bişi dicem sizlere kusrunma bakmayın yaa şimdi herkes nick kullanmış
isimleri yok bende tam anlamıyla öğrenemedim ismleri yaaa
o resim ufak daha genş yorum yapacaksan ekliim :))) bu arada sağol cnm ama bn kendme hç çıtı pıtı gelmiorm kocaman hssediorm :))
bn 89 aralıklıyım cnm haklısın hepsi olmasada geneli bna da öyle gelio
kıslar güsel dilekleriniz için çok tşk ederim hepinize
spicy teşekkür tatlım ama ben seni görmedim ki sıra bendeee
ya kıslar birde bişi dicem sizlere kusrunma bakmayın yaa şimdi herkes nick kullanmış
isimleri yok bende tam anlamıyla öğrenemedim ismleri yaaa
betül ben cnmcm :)
hyr canım seni neden kast ediyim bnm kız kardesimde 7 aralık 88 benim kızkardesime iş bakıoruz hiçbir cabası yok ama sen meslegini eline almıssın bir seyler yapıcam die cabalıosun ben seni cok takdir ediyorum ...
kızlar ben gitmiştim. tekrar geldim. baya muhabbet kaçırmışım. ben de kübra elçin yeni gelincik
o zaman cezalısın şimdi doğru gemişe git oku gel bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?