2011 gelin adayları buyrun sohbete

bebeişlerrr nikah şekeri yapmak istiyorum hazır kış hep evdeyim canımda sıkılıyor kolay bir model bulursam oturup akşamları yapacağım

zuhalcim cumartesi günü eminönünde gezinirken toptancıda sepetler felan vardı telden yapılmış tül ve lavanta alınıp o şekilde süslemesi yapılabilir aslında... ben bi nete bakayım örnek bulursam ekliyim canım emi

hyr canım seni neden kast ediyim bnm kız kardesimde 7 aralık 88 benim kızkardesime iş bakıoruz hiçbir cabası yok ama sen meslegini eline almıssın bir seyler yapıcam die cabalıosun ben seni cok takdir ediyorum ...

herkes çok sıcakkanlı hemen içlerine alıveriyorlar bir süre sonrada bağımlılık yapıyor zaten burası aklı burda kalıyor insanın

bebeişlerrr nikah şekeri yapmak istiyorum hazır kış hep evdeyim canımda sıkılıyor kolay bir model bulursam oturup akşamları yapacağım

canım valla süper fikir. bende bazen ofiste oturuyorum boş boş. ama daha pahalıya gelmesin

kızlar bnmde düğün olacağı için nkah şekeri olmycak herhalde ama bn kınada dağıtmak için ble şirin kendm yapablceğim bişiler istiorum bulan olrsa buraya ekleyeblrmi hem az maliyetli hem kolay hemde şirin şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…