- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #37.021
kıslar hepinizle çokkk memnun oldum aradı geç yazıyorum çünkü temizlik yapıyom
sonra geliyom yazıoyom gidiyom bilginiz olsun şekerlerr
valla sohbet çok güzel buranın müptelası oldum. ceza gibi gelmiyor bana
arkadaşlar ne güzel düğün tarihleriniz belli benim hala belirlenmedi. aklımızda mart var ama martada 3 ay var sizce gün alınır mı
Elçin ben de meltem canımm :))bak senin için resim yükleyecegim burayı bilecekmisin bakalım ...
inanmıyorum sen ne geziyon yaaaaaaaaaaaa ordaaaaaaaaaaaaa
bebeişlerrr nikah şekeri yapmak istiyorum hazır kış hep evdeyim canımda sıkılıyor kolay bir model bulursam oturup akşamları yapacağım
bebeişlerrr nikah şekeri yapmak istiyorum hazır kış hep evdeyim canımda sıkılıyor kolay bir model bulursam oturup akşamları yapacağım
hyr canım seni neden kast ediyim bnm kız kardesimde 7 aralık 88 benim kızkardesime iş bakıoruz hiçbir cabası yok ama sen meslegini eline almıssın bir seyler yapıcam die cabalıosun ben seni cok takdir ediyorum ...
herkes çok sıcakkanlı hemen içlerine alıveriyorlar bir süre sonrada bağımlılık yapıyor zaten burası aklı burda kalıyor insanın
canım valla süper fikir. bende bazen ofiste oturuyorum boş boş. ama daha pahalıya gelmesin
Ben her yazı Mersinde geciriyorum canımm yarı mersinli sayılırım Erdemli Arpaç Bahşiş'de evimiz var..
ooo iyimiş canım ya keşke önce tanışsaydık merinde görüşürdük
sen ankaradasın dimi
Ya bir tane yastık modeli var hani bir yastıktak ocayın ablam ondn yapmak istiyor göndremiyorum size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?