- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #37.041
elcintih+ didoss+ kleopatra_06+ kradese+ hlmbtl+ spicy_+ DENİZKOYDUMADIMI+ miracle07 akasya22
selammmmmmmmmmmmm
Ben şimdilik Ank'dayım Mersine de beklerim canım İstanbulda'da görüşebiliriz ben de İst'a gelin gidecegim
elcintih+ didoss+ kleopatra_06+ kradese+ hlmbtl+ spicy_+ DENİZKOYDUMADIMI+ miracle07 akasya22
selammmmmmmmmmmmm
hadi bakalım canım hakkında hayırlısı olsun sen anadolu yakasınaydı galiba dimi canım
selam canımmelcintih+ didoss+ kleopatra_06+ kradese+ hlmbtl+ spicy_+ DENİZKOYDUMADIMI+ miracle07 akasya22
selammmmmmmmmmmmm
evt yasemn bnada çk tatlı geldibetülcüm şeker gibi duruyor:))
bnde severm akasya genelde tercihimçok şeker ben seviyorum böyle soft renkleri.
sağol dıdemcm hemde diğer markalara gre daha uygn fiyatıbetülcüm bence çokkk şık bir kahvaltı takımıı
cnm bn hç istememe rağmen normal çalgılı düğün yapacağım bn düğündense nikah istedm çkta söyledm ama nişanlmn ailesi düğünde çk ısrarlı nitekim düğün salonumzda tutuldubetülcüm nasıl bir düğün yapacaksın
betülcüm bencede güsel geometrik desenler var hoş ya ni
renk olarak pembemi düşünüyorsun
bende resimler hiç açılmıyorrr şeytan diyorr şurdann bir hışımlaaa kalkk bilgi işlemin kapısını indirr ordaki kıvırcık cadıya iki kelime savur gel diyorr :84::84:
bende resimler hiç açılmıyorrr şeytan diyorr şurdann bir hışımlaaa kalkk bilgi işlemin kapısını indirr ordaki kıvırcık cadıya iki kelime savur gel diyorr :84::84:
sağol cnm aslnda alnmasada olablr içerisindeki parçaların çoğu yemek takımlarnda ve extra aldığımz şeylerde var ama bn kahvaltı sofrasnn uyumlu böle daha cıvıl cıvıl olmasnı istiorm onn için hoşuma gtti bakıcam alablrsem alıcam inşallah buketcmçok güzelmiş fıstık ben ayrıca kahvatı takımı almayı düşünmüyorum ama düşnseydim bunu alırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?