2011 gelin adayları buyrun sohbete

elcintih+ didoss+ kleopatra_06+ kradese+ hlmbtl+ spicy_+ DENİZKOYDUMADIMI+ miracle07 akasya22

selammmmmmmmmmmmm
selam canımm
betülcüm şeker gibi duruyor:))
evt yasemn bnada çk tatlı geldi
çok şeker ben seviyorum böyle soft renkleri.
bnde severm akasya genelde tercihim
betülcüm bence çokkk şık bir kahvaltı takımıı
sağol dıdemcm hemde diğer markalara gre daha uygn fiyatı
betülcüm nasıl bir düğün yapacaksın
cnm bn hç istememe rağmen normal çalgılı düğün yapacağım bn düğündense nikah istedm çkta söyledm ama nişanlmn ailesi düğünde çk ısrarlı nitekim düğün salonumzda tutuldu
betülcüm bencede güsel geometrik desenler var hoş ya ni
renk olarak pembemi düşünüyorsun

evt cnm pembe istiorm

bende resimler hiç açılmıyorrr şeytan diyorr şurdann bir hışımlaaa kalkk bilgi işlemin kapısını indirr ordaki kıvırcık cadıya iki kelime savur gel diyorr :84::84:

alemsin zuzum ya iyi ki o kıvırcık cadı ben değilim ben boşuna korkmuyorum senden bu arada sen ne iş yapıyorsun canım

Son düzenleme:
çok güzelmiş fıstık ben ayrıca kahvatı takımı almayı düşünmüyorum ama düşnseydim bunu alırdım
sağol cnm aslnda alnmasada olablr içerisindeki parçaların çoğu yemek takımlarnda ve extra aldığımz şeylerde var ama bn kahvaltı sofrasnn uyumlu böle daha cıvıl cıvıl olmasnı istiorm onn için hoşuma gtti bakıcam alablrsem alıcam inşallah buketcm
bende resimler hiç açılmıyorrr şeytan diyorr şurdann bir hışımlaaa kalkk bilgi işlemin kapısını indirr ordaki kıvırcık cadıya iki kelime savur gel diyorr :84::84:

ayyy zuzuma yne gelmşler dur sakin ol bacımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…