- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #37.241
canım bende görünce bayıldım. öyle çok kaliteli değil.bende aynısını migrosta görmüştüm almmaıştım o zaman çeyiz derdim yoktu. dün bizim evin yanındaki züccaciyede gördüm. biraz sıradan bi metal kullanmışlar ama yinede çok şeker. hemde 10 tl
Güle güle kullan. Bende denk gelirsem alıcam =))
evet seramik.şimdi moda ya zeytinlik ler var çeşit çeşit onun harflisini yapmışlar.
teşekkürler canım. inşallah bulursun.hangi semtte oturuyosun
değişk zeytnnlkleri grdmde harflsini ilk kez grdm güle güle kullan canm
aysunolek ordan bakma sende yaz sen bzi artık okuyarak çk ii tanıosn bzde seni tanıyalım :)
arkadaşlar bildiğiniz uygun avizeci var mı?
şimdilerde avize almak çok zor. çin den getirdikleri 3 kuruşluk şeyleri 400- 500 tl diyorlar.
Beyoğlu-Beşiktaş-Şişli-Osmanbey taraflarına bakıyorum genelde.
Beyoğlunda oturuyorum.
İlerde de kağıthanede oturucam
akasya sen istanbuldamıydın. Şişhanede avizeciler var birsürü. ama fiyat ortalamalarını bilmiyorum.
evet yaaa bde forumda hçbyere yazmamş hep seyirci herhaldeAynen sana katılıyorum betül aynennnnnnnnnnn
Kaç zaman oldu ya okuyup okuyup çıkıyor.
ne güzel fazla uzaklaşmıyorsun. bende avcılarda oturuyorum. inşallah bende yakında güngören de oturacağım
Hala kızının nişanı vardı 7 yılın sonunda kavuştular birbirlerine :97: :97:
maşallah. rabbim tamamına erdirsin. nasıl bi sabır 7 sene. ben çok tez canlıyım sanırım
Günaydınnn kızlarrr sabah sabah nisanlımı kıskandırmak cook hosuma gidiyorrrr giyindim,hazırlandım resim gönderdim cabuk eve git die tutturdu
evet yaaa bde forumda hçbyere yazmamş hep seyirci herhalde
bnde şirinevlerden ayazağaya yatay geçiş yapıcam :)
Günaydınnn kızlarrr sabah sabah nisanlımı kıskandırmak cook hosuma gidiyorrrr giyindim,hazırlandım resim gönderdim cabuk eve git die tutturdu
sizin ne kadar oldu canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?