- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #37.281
kızlar nisanlılarınız biliyomu bu foruma girdiginizi aysunolek nisanlılarınızdan birisi falan olması profilini inceledim çünkü hiç bir yere msj falan atmamıs her sabah da burda
Ben şüphelenmiyor değilim yani
aysunolek kendisi olabilir
bnm nişanlmda blio nickimi falanda blio ikimzn adı.. hatta albümü gsternce gülmştü üşenmednmi bnları çekip eklemeye demşti şimdide uyuyo yavrucuğum bnmkide diiil :)
aysunolek topiğimizn ajanı km olduğunu söyle baksana sevdiceklermzn gnahını almayalım :)))
günaydın züloşşyasemiinnnn
zuhaallll
merveeee
betüllllllll
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kız sende onlara inat 'o şimdi asker canı neler ister,uykuda mevlam beni ona göster.':86: Koyyy bant a bebişimmmmmmmmm
günaydın en güzel gelinlerrr
inşallah betüşümmmo da olucak mervecm bi bakıcaksnz bkaç güncüğünüz kalmş :)
ben bi gün günübirlik kaçabilirsem kacarım uçakla gider dönerim
hımm benim sevdiceğim dün aramadı tüm gece onu düşünerek uyudum.. çok özlüyorum sesini duydukça rahatlıyorum. Yemin törenine kayınvalidem kayınpederim kaynım gidecek belki görümcem de gidebilir belli değil. Ben gidemem benim sözdü nişandı asker uğurlamasıydı derken çok izin aldım artık yüzüm yok o yüzden ben gidemiyeceğim sabırla 146 günün bitmesini beklicem inşallah...
Hoşgeldin betülcüm
günaydın kızlar
günaydın kızlargünaydın arkadaşlar ben geldimm
kızlar nisanlılarınız biliyomu bu foruma girdiginizi aysunolek nisanlılarınızdan birisi falan olması profilini inceledim çünkü hiç bir yere msj falan atmamıs her sabah da burda
Akasya cmt avize alamay gittik avizeciye daha önce o taraflarda çalıştığım için az çok tanıyorlar selam veriyorlar zaten nişanlım ilk buna kudurdu.
Avizede kendi evimiz biraz daha iyi olsun hani dedik 150 200 civarı toplam 4 tane zaten miladi şeylere bakıyor adam tezgah altına koymuş oda onları beğeniyor sinir oldum almadan geldik bir de surat lar döküldü .(((((((((
akasya babam odama disko topu olmus altında kop kop yaparsın dedibıktı müzik sesinden Tekzen'den almıs canım 30 lira bak istersen cok sık avizler var...
Betül belkide uyumuyodur.
Bak şimdilik bütün oklar ikimizinkini gösteriyo ben diyim sana
kızlar buda hayalimdeki yatak örtüsü 750 de gittigidiyor 500 e kadar düştü :)
Kızlar buda hayalimdeki yatak örtüsü 750 de gittigidiyor 500 e kadar düştü :)
kuzum bu bizim burda 400 yaaaa
çok değilmi 750
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?