2011 gelin adayları buyrun sohbete

Betül belkide uyumuyodur.
Bak şimdilik bütün oklar ikimizinkini gösteriyo ben diyim sana

yasemiinnnn
zuhaallll
merveeee
betüllllllll

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın züloşş

kız sende onlara inat 'o şimdi asker canı neler ister,uykuda mevlam beni ona göster.':86: Koyyy bant a bebişimmmmmmmmm

günaydın en güzel gelinlerrr
Kız nederler sonra

o da olucak mervecm bi bakıcaksnz bkaç güncüğünüz kalmş :)
inşallah betüşümmm

ben bi gün günübirlik kaçabilirsem kacarım uçakla gider dönerim

günaydın kızlar

günaydın arkadaşlar ben geldimm
günaydın kızlar

kızlar nisanlılarınız biliyomu bu foruma girdiginizi aysunolek nisanlılarınızdan birisi falan olması profilini inceledim çünkü hiç bir yere msj falan atmamıs her sabah da burda

Akasya cmt avize alamay gittik avizeciye daha önce o taraflarda çalıştığım için az çok tanıyorlar selam veriyorlar zaten nişanlım ilk buna kudurdu.

Avizede kendi evimiz biraz daha iyi olsun hani dedik 150 200 civarı toplam 4 tane zaten miladi şeylere bakıyor adam tezgah altına koymuş oda onları beğeniyor sinir oldum almadan geldik bir de surat lar döküldü .(((((((((

erkekler anlamıyor zaten ama maşallah hiç birşeyden de geri kalmıyorlar. bende benimkiyle bazen hiç uyuşmuyorum. yapımda biraz sakin. bakıyorum ısrar ediyo bu olsun tmm idyorum.hep o ne derse o oluyo.

akasya babam odama disko topu olmus altında kop kop yaparsın dedi bıktı müzik sesinden Tekzen'den almıs canım 30 lira bak istersen cok sık avizler var...

kızlar varya bugün formunuzdasınız. koptum ya kloepatra süpersin. sanırım pratiker ,bauhaus,koçtaş ve tekzen daha uygun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…