- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #37.261
maşallah. rabbim tamamına erdirsin. nasıl bi sabır 7 sene. ben çok tez canlıyım sanırım
Günaydınnn kızlarrr sabah sabah nisanlımı kıskandırmak cook hosuma gidiyorrrr giyindim,hazırlandım resim gönderdim cabuk eve git die tutturdu
sizin ne kadar oldu canm
biz nisanda tanıştık ekimde de nişanlandık.mart nisana da evleniriz diyoruz kısmetse. aslında ben evlenme meraklısı biri değildim bana ne oldu bilmiyorum.
amin amin evt cnm çk gzel heyecanlar bazen streslide ols :)çok güzel canım. rabbim hayırlısıyla kavuştursun.çok tatlı heyecanlar bunlar.
biz nisanda tanıştık ekimde de nişanlandık.mart nisana da evleniriz diyoruz kısmetse. aslında ben evlenme meraklısı biri değildim bana ne oldu bilmiyorum.
ooo çok cabuk olmus hersey biz 2 sene konustuktan sonra nisanlandık...kaç yasındasın akasya?
arkadaşlar bildiğiniz uygun avizeci var mı?
şimdilerde avize almak çok zor. çin den getirdikleri 3 kuruşluk şeyleri 400- 500 tl diyorlar.
kızlar nisanlılarınız biliyomu bu foruma girdiginizi aysunolek nisanlılarınızdan birisi falan olması profilini inceledim çünkü hiç bir yere msj falan atmamıs her sabah da burda
kızlar nisanlılarınız biliyomu bu foruma girdiginizi aysunolek nisanlılarınızdan birisi falan olması profilini inceledim çünkü hiç bir yere msj falan atmamıs her sabah da burda
Yetişemiyorum okuyorum yorum yazmaya yelteniyorum tekrar sayfa gidiyor az yavaş anacım çeke bile avize yazacaktım :))))
kız tam adamını buldun daha hafta sonu aldım 4 avizeyi 20 tl ye ADESE marketten indirim vardı küçük odalara güzel gider biraz sadeler ama kullanılmayacak kadar kötü değiller.
tanesini 5 tl aldım
Bütün kızlar toplandık toplandık kimmiş bu bulmaya yeltendik yeltendik
haydeeee :))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?