2011 gelin adayları buyrun sohbete

ALLAH ım bütün sevenleri,isteyenleri birbirine kavuştursun benim görücü usulü ama nişanlımı çooooooooooookkk seviyorum kızlar ALLAH tamamına erdirir iinşallah

AAAAAMİN fıstık eskiden çoğu evlilik görücü usulüymüş öyle evlilikler daha sağlam olur derler ama şimdiki görücü uslü durumu farklı zaten eskiden birbirlerini hiç tanımadan evleniyorlarmış seninkisi bir çeşit vesile olmuş canım okulda tanışmaktan çokta farkı yok

geçmiş olsun tatlım ya kaza bu geliyoruö demez bide ailece bayramın 4. günü balıkesirden geliyoduk eve gelmemizede yarım saat kalmıştı önümüze birden köpek bi çıktı arabanın ön mahvoldu tabi ama olsun ALLAH beterinden saklasın bizleri

köpek kazasında en korkunçu şoförün panik yapıp direksiyonu kırmasıdır babamda bana tembihlerdi önüne köpek kedi ne çıkarsa çıksın sakın direksiyonu panikle kırma çarpacaksa çarpsın o zaman sadece araba zarar görür ama kırarsan kendinde ciddi zarar görürsün diye

öyle valla o yüzden yinede dikkat edelim bizler hatta dedim abime ben evlenmeden ölmek istemiyoum bu ne ya şimdi dedim oda panikyapma bi şey yok dedi

öyle valla o yüzden yinede dikkat edelim bizler hatta dedim abime ben evlenmeden ölmek istemiyoum bu ne ya şimdi dedim oda panikyapma bi şey yok dedi

bende hep öyle derim. Evlenince daha yeni gelinim ölmek istemiyorum sonra çocuğumu göreyim yok sünnetini göreyim okuduğunu göreyim evlendiğini göreyim torun göreyim...

bu hafta birşey yok canım ya almam herhalde

pazar günü bimin önünden geçiyorduk erkek arkadaşımla aa bim gel bakalım burdan sana çorap alacağım dedim şaşırdı o nerden çktı diye güzel erkek çorapları varmış burda dedim girdik içeri gerçekten çoraplar güzeldi zuzum ama tek çeşit kalmıştı başka bimden denk gelirse alacağım boxerlerında desenleri güzel değil ki senin gibiler birşey bırakmamış

Ben buradan tatlı ve poaça tarifi aldım, hepside çok güzel oldu.
Ölçüleri falan çok açıklayıcı yazıyorlar o nedenle tam kıvamında oluyor.
Özellikle kadayıflı muhallebi, hem yeni tat hemde değişik oldu...

iyi yapmışsın canım çoraplardan 8 çift aldım bokserlar zaten hep aynı desen kız çeşitleri yokki gri-siyah alıyorum ben hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…