- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #37.501
ALLAH ım bütün sevenleri,isteyenleri birbirine kavuştursun benim görücü usulü ama nişanlımı çooooooooooookkk seviyorum kızlar ALLAH tamamına erdirir iinşallah
nişanlımın suç ilerde üst geçit var gidelim dedim yok vaktimiz kestirme atlayalım dedi anayol nasıl sol ayağımı yol attım ayağıma çarptı küttt diye uöçurdu sandım ayağım parçlandı sandım sakat kalmadım allah korudu ama 1 ay çok zor yürüdüm ayağım mosmor berbat şekildeydi birşeyim yoktu öylee pandoşş ya kurallara uyalım aman.
geçmiş olsun tatlım ya kaza bu geliyoruö demez bide ailece bayramın 4. günü balıkesirden geliyoduk eve gelmemizede yarım saat kalmıştı önümüze birden köpek bi çıktı arabanın ön mahvoldu tabi ama olsun ALLAH beterinden saklasın bizleri
geçmiş olsun tatlım ya kaza bu geliyoruö demez bide ailece bayramın 4. günü balıkesirden geliyoduk eve gelmemizede yarım saat kalmıştı önümüze birden köpek bi çıktı arabanın ön mahvoldu tabi ama olsun ALLAH beterinden saklasın bizleri
köpek kazasında en korkunçu şoförün panik yapıp direksiyonu kırmasıdır babamda bana tembihlerdi önüne köpek kedi ne çıkarsa çıksın sakın direksiyonu panikle kırma çarpacaksa çarpsın o zaman sadece araba zarar görür ama kırarsan kendinde ciddi zarar görürsün diye
öyle valla o yüzden yinede dikkat edelim bizlerhatta dedim abime ben evlenmeden ölmek istemiyoum bu ne ya şimdi dedim oda panikyapma bi şey yok dedi
selam selam selam
ağırlı kbastı uykum geldi
zuhal şekerim bimden biey alıyormusun bu hafta yavru
bu hafta birşey yok canım ya almam herhalde
elcin hiç buradaki yemek böülmden tarif aldın mı yada yaptın mı:)
çok pratik şeyler varda kendime hazırlıyorum tareif defteri
elcin hiç buradaki yemek böülmden tarif aldın mı yada yaptın mı:)
çok pratik şeyler varda kendime hazırlıyorum tareif defteri
pazar günü bimin önünden geçiyorduk erkek arkadaşımla aa bim gel bakalım burdan sana çorap alacağım dedim şaşırdı o nerden çktı diye güzel erkek çorapları varmış burda dedim girdik içeri gerçekten çoraplar güzeldi zuzum ama tek çeşit kalmıştı başka bimden denk gelirse alacağım boxerlerında desenleri güzel değil ki senin gibiler birşey bırakmamış
bnde pudingli kurabiye tarifi almştm süper olmştu
iyi yapmışsın canım çoraplardan 8 çift aldımbokserlar zaten hep aynı desen kız çeşitleri yokki gri-siyah alıyorum ben hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?