2011 gelin adayları buyrun sohbete

Selam kızlar. Bende geçmişe göz atıp geldim.

Zuhal kaynananın dediği kötü olmuş. Bi çorapla patikle geldi diye.
Ama sana da böle dert yanması bi yönden iyi olmuş..
Sende kendini ona göre hazırlarsın işte.
İlerde senin içinde başkasına böle dert yanmasın diye.
Nekadar iyi olursa olsun insanoğlu sonuçta dilin kemiği yok.

hoşgeldin ayşecim. Allah kolaylığını versin inşallah.. şafağımız bugün itibari ile 146 canım azalıyor

Zuhalcim o konuda haklısın

arada kalmanı istemem yani sana öyle anlatıp gidip farklı davranırsa daha soğuk olur değişik olur dinle boşver de geç mutlaka öyle diyorsundur
elti rpoblemleri çekilmez akıllı olması sana zarar veremez zaten maddi hariç kayınvalidenlede onun hakkında çok da konuşma bence

benim eltim olmayacak şanslıyım galiba

yok denizcim muhattap ya da örnek almam işte gelin aldıya benimle kıyaslıyorlar belli birde ilk gelini acemiliğine denk geldi herhalde.sopayı bende mi gösterecek nedir

zuzu sen 3 yıldr nişanlısın o 4 ayda mı evlendi neden bu kadar acele ettilerki kız tarafımı etti

h.g ayşe hayırlı olsn tezin hem ev hem iş hem ders helal olsn valla sana ve bnları daha taze evli bri olrk yapıosn maşallah

nasıl yani grücü usülümü oldu hem ii aile kızı ne demek ne farkı vardıki ailesnn yada onlrın çevrede hç ii aile kızı yokmyduda kaptılar

evet görücü usulu oldu betüşşş bende anlamadım baktım kızı buldlar birde aradılar düğünümüz var kaynanamın ağzııı böylee konyaya kadar açıktı.köylerinden kız

Standart bir deyim karamanın koyunu sonra çıkar oyunu gibi neyse kötü anlamda demiyorum allah herkesi mutlu etsin akıl versin el işi zor iş miş

evet görücü usulu oldu betüşşş bende anlamadım baktım kızı buldlar birde aradılar düğünümüz var kaynanamın ağzııı böylee konyaya kadar açıktı.köylerinden kız

hımmm kendi eliyle etti yani şimdide mırın kırın edio kızın arkasndan hemde diğer geline kızlarnda dediği gbi sen eltne ilgili çk muhattap olma zuzu bnce he de geç.. sz nasl tanştnz nişanlınla sen konyada o mardnde

zuhalim balıklama dalıyorum ama hep byle yapıyo bunlarr yaa
Allah ıslah etsin vall
benimde 1 eltim var aramızda 10 yaş varr
zamanındaa bizde az çekmedik kayınpederden :))

akılları sıra kendilerince bişey yapmaya çalışıyorlar işteee
boşşşşviiiiirr
kiiiiyifine bakk bebişimmm

üniversitede 2002 de tiyatroda o rüyalarında hep konyayı kazanacağını görüyormuş nedense hep ben orda okuyacak gibi gelirdi der ama antalyada okudu yinede tiyatroda arkadaş gurubunda buldu beni konyada.

üniversitede 2002 de tiyatroda o rüyalarında hep konyayı kazanacağını görüyormuş nedense hep ben orda okuyacak gibi gelirdi der ama antalyada okudu yinede tiyatroda arkadaş gurubunda buldu beni konyada.

aa ne gzel peki ne kadar çıktınz nişanlanmadan önce antalya konya mekik dokuodr çocuk o dnemde

aynenn bebişimmmmm kucaklıyorum senii

Benim eltilerimde kayınvalidemde aileyi çok över :))
Aslında bu yönlerini seviyorum, çünkü biri olumsuz birşey söyleyince ister istemez olumsuz düşünüyorum.
Eltim kayınvalidemle anlaşamaz ama bugüne kadar hiçbir olumsuz laflarını duymadım.
Zuhal'cim varsın anlaşamasınlar ama aralarında çözmeleri çok daha iyidir kanımca çünkü gelinin etraftan duymasındansa kayınvalidenden duyması daha iyi olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…