- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #37.461
kızlar
selamlar
ben geldim çok yoğundum gelemedim.
dün tezimi teslim ettim. çok şükür
eşim çok yardım etti. dün sabah 7 ye kadar uyumadık ders çalıştık.
başka da işler çok yoğun gelemedim
herkes nasıl iyi mi
askerlerin şafağı azalmıştır.
öpüyorum herkesi
Zuhalcim o konuda haklısın
arada kalmanı istemem yani sana öyle anlatıp gidip farklı davranırsa daha soğuk olur değişik olur dinle boşver de geç mutlaka öyle diyorsundur
elti rpoblemleri çekilmez akıllı olması sana zarar veremez zaten maddi hariç kayınvalidenlede onun hakkında çok da konuşma bence
Zuhalcim o konuda haklısın
arada kalmanı istemem yani sana öyle anlatıp gidip farklı davranırsa daha soğuk olur değişik olur dinle boşver de geç mutlaka öyle diyorsundur
elti rpoblemleri çekilmez akıllı olması sana zarar veremez zaten maddi hariç kayınvalidenlede onun hakkında çok da konuşma bence
zuzu sen 3 yıldr nişanlısın o 4 ayda mı evlendi neden bu kadar acele ettilerki kız tarafımı ettidenizcimmm ben kaynanama acıyorum kızz çokk akıllı o borçları boşuna kasmadı bunlara.ama gerçekleri kayınvalidem görüyor yavaşş yavaşş neymişş padişahh kızına 4 ayda bu kadar değer verilmezmiş.ben 3 yıldır nişanlıyım nerdeyse.
kızlar
selamlar
ben geldim çok yoğundum gelemedim.
dün tezimi teslim ettim. çok şükür
eşim çok yardım etti. dün sabah 7 ye kadar uyumadık ders çalıştık.
başka da işler çok yoğun gelemedim
herkes nasıl iyi mi
askerlerin şafağı azalmıştır.
öpüyorum herkesi
benim eltim olmayacak şanslıyım galiba
zuzu sen 3 yıldr nişanlısın o 4 ayda mı evlendi neden bu kadar acele ettilerki kız tarafımı etti
yoooo iyi aile kızı buldukk ailesi dört dörtlükk tam aradığımız gibi diye hoppp kaptılar kızı.3 kere istemeye gittiler düşün.
nasıl yani grücü usülümü oldu hem ii aile kızı ne demek ne farkı vardıki ailesnn yada onlrın çevrede hç ii aile kızı yokmyduda kaptılar
evet görücü usulu oldu betüşşş bende anlamadım baktım kızı buldlar birde aradılar düğünümüz var kaynanamın ağzııı böylee konyaya kadar açıktı.köylerinden kız
hımmm kendi eliyle etti yani şimdide mırın kırın edio kızın arkasndan hemde diğer geline kızlarnda dediği gbi sen eltne ilgili çk muhattap olma zuzu bnce he de geç.. sz nasl tanştnz nişanlınla sen konyada o mardnde
üniversitede 2002 de tiyatroda o rüyalarında hep konyayı kazanacağını görüyormuş nedense hep ben orda okuyacak gibi gelirdi der ama antalyada okudu yinede tiyatroda arkadaş gurubunda buldu beni konyada.
zuhalim balıklama dalıyorum ama hep byle yapıyo bunlarr yaa
Allah ıslah etsin vall
benimde 1 eltim var aramızda 10 yaş varr
zamanındaa bizde az çekmedik kayınpederden :))
akılları sıra kendilerince bişey yapmaya çalışıyorlar işteee
boşşşşviiiiirr
kiiiiyifine bakk bebişimmm
aynenn bebişimmmmmkucaklıyorum senii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?