2011 gelin adayları buyrun sohbete

aa ne gzel peki ne kadar çıktınz nişanlanmadan önce antalya konya mekik dokuodr çocuk o dnemde

2007 ye kadar mekik dokuduk allahtan 2,5 satti kışları yol kapanır yolda kalırdır tek zorluğu birde karşıya geçerken anayolda beni araba çarptı hastaneye götürdü ölümden döndük diğer günlerimiz güzeldi 2006 da annesi aradı tanıştık 2008 de nişan yaptık 6 yıl çıktık betüşşşş küçücüktüm ben

vayy beee maşallah 6 yıl.
Kız araba nasıl çarptı ya =((
Geçmiş ama yine geçmiş olsun zuhal.
Trafikten tırsıyorum bende =(

denziciğim sorunu şimdi gördüm canım biz görücü usülü evleniyoruz,nişanlım bi evin tek oğlu,çok şükür eltimyok bir tanede görümcem var şimdilik kayınvalidemlr kayınpederim ve görümcem ii görünüyoda sonra senin dediğin gibide olabilir. karamanın koyunu sonra çıkar oyunu

ellerinde büyümüşsün tatlımmmm

ooo maceralara bak zuzu neler varmş sende.. maşallah kavuşn artık sz yeter baksana aşkın uğruna ölmden dönmüşsn :)

Sivas'ta yaşayan 36 yaşındaki Erdal Duran ile 10 yıl evli kalan 31 yaşındaki Ebru Duran, şiddetli geçimsizlik nedeniyle 2007 yılında boşandı. Ancak eski eşi felç geçirerek yatağa düşen Ebru Duran, ayrıldığı eşiyle yeniden nikah kıydı...

kadınn düşüncesini grüomsnz erkek olsa bırak yeniden nkahı evlyse boşardı

vayy beee maşallah 6 yıl.
Kız araba nasıl çarptı ya =((
Geçmiş ama yine geçmiş olsun zuhal.
Trafikten tırsıyorum bende =(

nişanlımın suç ilerde üst geçit var gidelim dedim yok vaktimiz kestirme atlayalım dedi anayol nasıl sol ayağımı yol attım ayağıma çarptı küttt diye uöçurdu sandım ayağım parçlandı sandım sakat kalmadım allah korudu ama 1 ay çok zor yürüdüm ayağım mosmor berbat şekildeydi birşeyim yoktu öylee pandoşş ya kurallara uyalım aman.

ALLAH ım bütün sevenleri,isteyenleri birbirine kavuştursun benim görücü usulü ama nişanlımı çooooooooooookkk seviyorum kızlar ALLAH tamamına erdirir iinşallah

Ne iyi niyetli insanlar var yaa...

Oyy Allah korumuş seni canımcım...

ALLAH ım bütün sevenleri,isteyenleri birbirine kavuştursun benim görücü usulü ama nişanlımı çooooooooooookkk seviyorum kızlar ALLAH tamamına erdirir iinşallah

Allah sevginizi muhabbetinizi artırsın canımmm
kocamannn Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn hepimize

ayy zuzu kmblr nşanlın nasl vicdan azabı çekti allahtan daha fena birşey olmamış

verilmiş sadakan varmış tatlımmm
dikkatli olmak lazım gerçektenn

way be helal olsam ben yerinde olsam yaparmıydım sanmıyorum ama evliysem bakardım tabiki o ayrı mevzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…