2011 gelin adayları buyrun sohbete

aaaaynen büle yaptım bnde aslıcım bööle ağıza alır almaz dağılan süper ötesi bişii oldu :)
betül söyledi canım tam ben okumuştum not almıştım betüşün içine doğmuş gibi söylemişti
buketcm senn yaptıklarında çk hoş grünüo bdahakne bnde cewz koymayı denycem o kıyır kyırlık pudngden olsa gerek çk gzel dağılıo ağızda..
acep muzlu pudingle nasıl olur bende onu mu denesem
bn kakaolu çilekli ve muzlu pudingle yaptım hepside ayrı ayrı çk gzell oldular ama bn çileği ve koksunu çk severm çilekli pudngle yaptığım toz pembe rengnde mis gbi kokulu olmştu onu daha çk beğendm
Günaydın kızlar :79:

Mervecim günaydın :80:

günaydın arkadaşlar kimsecikler yokmu yahuuu..

şafağımız___145__

günaydın kızlar
günaydın yasemincim sen saydıkça benim düğün günüm aklıma geliyor :)))

ayh kızlar geç kaldım kusura bakmayın günaydınlar herkese nasıl keyifler

günaydınnn bebişlerrrrrrrrrrrrrr:86:

herkese gnaydın 2011 in ennnn gzel gelinleri :)

kızlar dn gece saat 01:00 itibaryle nevresm aldm netten eğer szde almak isterseniz days ın colors ın çift kişilk 4 mevsm nevresim seti ve yne days ın colors ın çift kişilk yorganı 135.50 lira bna neden blmiorm site alırken 15 lira indrm yaptı brde 5 liralık bnm puanm vardı 116 liraya geldi bna eğer almak istersenz bakın hem kapıda ödeme seçeneğide var ayrıca ilkkez üye olanlara 10 lira hediye çeki veriolar

ay ne çk konştumm

canım netten alışverişe hiç cesaret edemiyorum ben:18:

günaydın betül hoşgeldin hızlı bir giriş yaptın.
bu tarifi fırında mı pişiriyoruz üzerine bişey sürüyomuyuz
yk cnm hç bişii sürmüosn evt fırında pişiriosn
canım netten alışverişe hiç cesaret edemiyorum ben:18:

bnde edemiodum ama şimdi gwenlr stelerden bisürü şey aldım canım bu bahsettiğim steden yemek takımımı aldım bn 500 liraya yakın :) hem dediğim gbi bu stenn kapıda ödeme seçeneği var gelio açıosn ürünü sorun yksa veriosn parasını kuryeye bn genel merlezlernide aradım izmirde

betül hangi site bu yaaa
hepsinde kredi kartı istiyolrarr benimde kredi kartım yok

o kapıda ödeme seçenekli site hangisi. birde limangoya adınızı soyadınızı doğru veriyomusunuz sıkıntı çıkmıyor dimi

betüşşşş gece gecee alışveriş aşkına hayran kaldımmm kızz sen beni bile aştın ha

betül hangi site bu yaaa
hepsinde kredi kartı istiyolrarr benimde kredi kartım yok

o kapıda ödeme seçenekli site hangisi. birde limangoya adınızı soyadınızı doğru veriyomusunuz sıkıntı çıkmıyor dimi

valla canım yapım zaten korkaktır bir de kuruyorum ya şöyle olursa ya böyle olursa vazgeçiyorum
çeyizevi.com canlarım.. bn doğru veriorm çnkü fatura kesilio ve geklen kişiye kimliğini gsteriosn yksa alamzsn cnm korkma bn bu zamana kadar markafonidende limangodanda çeyizevindende hımm bde evtekstilibul dan alşverş yaptım bi sorun yaşamadm zaten gvenlk sertfikası olan ve blinmş siteler
betüşşşş gece gecee alışveriş aşkına hayran kaldımmm kızz sen beni bile aştın ha

sorma kuzuuu yaa resmleri çekym albme atayım dedim tam yatacakken bi baktım mail gelmş bu steden.. düşündm taşındm taşındm düşündm ve aldım :)) yorganı ile uygna geldi 116 lira hemde days ın colors ın hemen nişanlımı aradım sordm onnla beğendk bu model aklımdaydı zaten ne zamandr ii oldu ekledm albme bakablrsn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…