- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #37.621
Günaydın kızlaar, tarif için teşekkürler hemen denemeliyim, çok basit görünüyor ama ben kurabiyeyi tutturamıyorum inşallah güzel olur...
Limangodan aldığım nevresim geldi kızlar, ama annem beğenmedi malesef bir yıkamada çeker dedi.
Dışarıda fiyatları 25 lira civarıymış ben 50 lira ödeyeceğim(
Bir kere daha büyük sözü dinlememenin zararını gördüm :))
Günaydın kızlaar, tarif için teşekkürler hemen denemeliyim, çok basit görünüyor ama ben kurabiyeyi tutturamıyorum inşallah güzel olur...
Limangodan aldığım nevresim geldi kızlar, ama annem beğenmedi malesef bir yıkamada çeker dedi.
Dışarıda fiyatları 25 lira civarıymış ben 50 lira ödeyeceğim(
Bir kere daha büyük sözü dinlememenin zararını gördüm :))
esracım dert etme alınan alnmştr artık bdahakne dnlersn anneciğini
elde yıka bebişim sendee sıkma canını çekmez belki kızz annen nerden bilmişş nervresimin içine mi girdi:86:
elde yıka bebişim sendee sıkma canını çekmez belki kızz annen nerden bilmişş nervresimin içine mi girdi:86:
anneler öyle işte canım bilir onlar benimkide ekmek kızartma makinesi çubuklu olsun diye tutturduğu için öyle bulamadığımdan bir türlü alamamıştım şükür ki tefalin mini fırınlı bir ekmek kızartma makinesi beğenmiştim netten üşenmemiş tefale gitmiş çubuğu var mı bakmış çok şükür ki çubuğu varmış izin çıtı annemden en kısa zamanda almayı düşünüyorum
anneler öyle işte canım bilir onlar benimkide ekmek kızartma makinesi çubuklu olsun diye tutturduğu için öyle bulamadığımdan bir türlü alamamıştım şükür ki tefalin mini fırınlı bir ekmek kızartma makinesi beğenmiştim netten üşenmemiş tefale gitmiş çubuğu var mı bakmış çok şükür ki çubuğu varmış izin çıtı annemden en kısa zamanda almayı düşünüyorum
bu kadar ayrıntıya hiç dikkat etmemiştim yaaa
çubuğu olmayanlardan ne farkı oluyomuş tatlımm
ben daha almadımda ona göre alayım
Betüll daysn colours 4 mevsim kapitone set ise pahalıya almıssın bizim burda 60 lira taç'ın bornoz takımları 90 lira kampanya yapmıslar...
aman kaçırma buketttt bulduğun ann çubuğundann tutttt
yannda brde yorganı var cnm szn orası neresi bursa mı taçın bambu bornozlar 90 lira mı yoksa
bence ona göre alma canım insanın ömrü çürüyor tabi satıcılarda gülme krizine giriyor makineye bakabilir miyim çubuğu var mı acaba deyinceAnnemin takıntıları işte canım yoksa çok birşey vark etmiyor zaten yeni modellerin hiç birindede çubuk yok
yannda brde yorganı var cnm szn orası neresi bursa mı taçın bambu bornozlar 90 lira mı yoksa
anladm cnm blmiodm ama zaten uzakmşta bnun yannda yorganıda var ikisi 116 ya geldi bna iştedaysn colours artık üretim yapmıyor kızlar fabrikası kapandıgı için uygun satılıyor çift kişilik nevresim takımları da 45 lira bilginiz olsun...ben ank'dayım canım
Taç'ın bambu bornozlarından ben de arastırıyorum ama ben mini istiorum Jua die bir markada bambu bornoz baktım ama hosuma gitmedi ...
hemmmmm tamam tatlımmmm
tatlım bizim burda(bursa ) geçen daha taç 70 diyolardı
bakırcılar çarşısnın ordada bambu bi yerde 90 sordum bi yerde 70 dediler
hemmmmm tamam tatlımmmm
tatlım bizim burda(bursa ) geçen daha taç 70 diyolardı
bakırcılar çarşısnın ordada bambu bi yerde 90 sordum bi yerde 70 dediler
anladm cnm blmiodm ama zaten uzakmşta bnun yannda yorganıda var ikisi 116 ya geldi bna işte
yaa bambular 260 lira falan nasıl 90 lira olr cnm çk fark var 2010 modellerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?