2011 gelin adayları buyrun sohbete

Günaydın kızlaar, tarif için teşekkürler hemen denemeliyim, çok basit görünüyor ama ben kurabiyeyi tutturamıyorum inşallah güzel olur...

Limangodan aldığım nevresim geldi kızlar, ama annem beğenmedi malesef bir yıkamada çeker dedi.
Dışarıda fiyatları 25 lira civarıymış ben 50 lira ödeyeceğim (
Bir kere daha büyük sözü dinlememenin zararını gördüm :))

esracım dert etme alınan alnmştr artık bdahakne dnlersn anneciğini

elde yıka bebişim sendee sıkma canını çekmez belki kızz annen nerden bilmişş nervresimin içine mi girdi:86:

esracım dert etme alınan alnmştr artık bdahakne dnlersn anneciğini

çok dert etmiyorum zaten, giden gitti kalan sağlar bizimdir :))
Onu çok kullanmamaya dikkat ederim artık...
Amaan ömürlük değilya alt tarafı nevresim

elde yıka bebişim sendee sıkma canını çekmez belki kızz annen nerden bilmişş nervresimin içine mi girdi:86:

Yok canım, diğer nevresimlerede baktık bunun malı farklı.
Annemde yılların tecrübesi var şekerüm, kadın kitabını yazmış çeyizin

anneler öyle işte canım bilir onlar benimkide ekmek kızartma makinesi çubuklu olsun diye tutturduğu için öyle bulamadığımdan bir türlü alamamıştım şükür ki tefalin mini fırınlı bir ekmek kızartma makinesi beğenmiştim netten üşenmemiş tefale gitmiş çubuğu var mı bakmış çok şükür ki çubuğu varmış izin çıtı annemden en kısa zamanda almayı düşünüyorum

bu kadar ayrıntıya hiç dikkat etmemiştim yaaa
çubuğu olmayanlardan ne farkı oluyomuş tatlımm
ben daha almadımda ona göre alayım

aman kaçırma buketttt bulduğun ann çubuğundann tutttt

bu kadar ayrıntıya hiç dikkat etmemiştim yaaa
çubuğu olmayanlardan ne farkı oluyomuş tatlımm
ben daha almadımda ona göre alayım

bence ona göre alma canım insanın ömrü çürüyor tabi satıcılarda gülme krizine giriyor makineye bakabilir miyim çubuğu var mı acaba deyince Annemin takıntıları işte canım yoksa çok birşey vark etmiyor zaten yeni modellerin hiç birindede çubuk yok

yannda brde yorganı var cnm szn orası neresi bursa mı taçın bambu bornozlar 90 lira mı yoksa

daysn colours artık üretim yapmıyor kızlar fabrikası kapandıgı için uygun satılıyor çift kişilik nevresim takımları da 45 lira bilginiz olsun...ben ank'dayım canım
Taç'ın bambu bornozlarından ben de arastırıyorum ama ben mini istiorum Jua die bir markada bambu bornoz baktım ama hosuma gitmedi ...

hemmmmm tamam tatlımmmm

yannda brde yorganı var cnm szn orası neresi bursa mı taçın bambu bornozlar 90 lira mı yoksa

tatlım bizim burda(bursa ) geçen daha taç 70 diyolardı
bakırcılar çarşısnın ordada bambu bi yerde 90 sordum bi yerde 70 dediler

anladm cnm blmiodm ama zaten uzakmşta bnun yannda yorganıda var ikisi 116 ya geldi bna işte
hemmmmm tamam tatlımmmm

tatlım bizim burda(bursa ) geçen daha taç 70 diyolardı
bakırcılar çarşısnın ordada bambu bi yerde 90 sordum bi yerde 70 dediler

yaa bambular 260 lira falan nasıl 90 lira olr cnm çk fark var 2010 modellerimi

anladm cnm blmiodm ama zaten uzakmşta bnun yannda yorganıda var ikisi 116 ya geldi bna işte

yaa bambular 260 lira falan nasıl 90 lira olr cnm çk fark var 2010 modellerimi

canımmm modeline filan bakma su anda 2010 yılındayız az kaldı 2011'e girecegiz klasik al iice arastır ondan sonra al eminönüne git orda fiyatlar cok uygun ...taçın magazasından alırsan pahalı olur ama taç ürünleri satan magazadan alırsan daha uygun olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…