2011 gelin adayları buyrun sohbete

sordm bkaç yere taç mağazası diildi ama sonçta ellernde katalog fyatı olduğu için o fyattann değerlendiriolar belki brazck iskonto yaparlar ama 90a düşecek kadar diil eminönne gtmem gerek bakıcam ama eğer ayarlnablrsem ve nişanlımı ya da babamı ikna edeblrsem çorlu fabrkasna gtmek istiodm ordada herşey çk uygna oluomş ama bursada 90 liraya grdm dio superisi kafam karştı şimdi aacaba nette grüp beğendklermdenmi

sen set olarak mı bakıyorsun?çünkü ben daha dün baktım taç'ın magazasına girdim 2010 modeli game modeli 89 liraydı ama tek parca ...

anladm cnm blmiodm ama zaten uzakmşta bnun yannda yorganıda var ikisi 116 ya geldi bna işte

yaa bambular 260 lira falan nasıl 90 lira olr cnm çk fark var 2010 modellerimi

aaa pazar kapalı oralar ama dimi canım bu arada set fiyatmı dediğin sadece tek bornoz mu

aaaa tatlım evet yaaa benim bornozdu ama set halindeydi iki kişilik evet kapalı pazar günü

ya kızlar bu bambu bornoz nasıl oluyo.ben ilk defa duydum

çok şeker oluyolar akasyacık
günaydın güsel gelinler nasılsınız bakimmm

hoşgeldin elçiinnnnnn
nasılsınn
çok yoğunlaşmıştım işlerimi hallettim geldim çok şükür =)

gel kız aslıııı

yok yok betülcümm ben karıştırdım benim baktığım
iki kişilik bornoz takımlarıydıı 2010 90liraydı
kusura bakmaa:26::26::26:

kızlar baktım çok güzelmiş bornozlar. annem bana almış önceden fiesta diye bi marka bornoz takımı. şu an o kadar masrafım varki yoksa bende bunlardan alırdım

canım ank de nerde bende bakayımm nevresimlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…