- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #37.641
ya kızlar bu bambu bornoz nasıl oluyo.ben ilk defa duydum
canımmm modeline filan bakma su anda 2010 yılındayız az kaldı 2011'e girecegiz klasik al iice arastır ondan sonra al eminönüne git orda fiyatlar cok uygun ...taçın magazasından alırsan pahalı olur ama taç ürünleri satan magazadan alırsan daha uygun olur...
sordm bkaç yere taç mağazası diildi ama sonçta ellernde katalog fyatı olduğu için o fyattann değerlendiriolar belki brazck iskonto yaparlar ama 90a düşecek kadar diil eminönne gtmem gerek bakıcam ama eğer ayarlnablrsem ve nişanlımı ya da babamı ikna edeblrsem çorlu fabrkasna gtmek istiodm ordada herşey çk uygna oluomş ama bursada 90 liraya grdm dio superisi kafam karştı şimdi aacaba nette grüp beğendklermdenmi
anladm cnm blmiodm ama zaten uzakmşta bnun yannda yorganıda var ikisi 116 ya geldi bna işte
yaa bambular 260 lira falan nasıl 90 lira olr cnm çk fark var 2010 modellerimi
aaa pazar kapalı oralar ama dimi canım bu arada set fiyatmı dediğin sadece tek bornoz mu
ya kızlar bu bambu bornoz nasıl oluyo.ben ilk defa duydum
günaydın güsel gelinler nasılsınız bakimmm
çok yoğunlaşmıştım işlerimi hallettim geldim çok şükür =)
sen set olarak mı bakıyorsun?çünkü ben daha dün baktım taç'ın magazasına girdim 2010 modeli game modeli 89 liraydı ama tek parca ...
sordm bkaç yere taç mağazası diildi ama sonçta ellernde katalog fyatı olduğu için o fyattann değerlendiriolar belki brazck iskonto yaparlar ama 90a düşecek kadar diil eminönne gtmem gerek bakıcam ama eğer ayarlnablrsem ve nişanlımı ya da babamı ikna edeblrsem çorlu fabrkasna gtmek istiodm ordada herşey çk uygna oluomş ama bursada 90 liraya grdm dio superisi kafam karştı şimdi aacaba nette grüp beğendklermdenmi
aaaa tatlım evet yaaa benim bornozdu ama set halindeydi iki kişilik evet kapalı pazar günü
çok şeker oluyolar akasyacık
hoşgeldin elçiinnnnnn
nasılsınn
gel kız aslıııı
bu arada kızllar golden rose far aldım hemen dagıldı bilginiz olsun..
bu arada kızllar golden rose far aldım hemen dagıldı bilginiz olsun..
canım ruby rose far kullan çok kullanışlı ve uzun süreli kalıcı denemeni avsiye ederim
eett canımm bana Hac'dan gelmisti o far kaç senedir kullanıyorum hiçbir sey de olmadı..
Betüll ben iiki kisilik demedim canım tek kişilik fiyatını söyledimm...iki kisilik züleyha dedi..
daysn colours artık üretim yapmıyor kızlar fabrikası kapandıgı için uygun satılıyor çift kişilik nevresim takımları da 45 lira bilginiz olsun...ben ank'dayım canım
Taç'ın bambu bornozlarından ben de arastırıyorum ama ben mini istiorum Jua die bir markada bambu bornoz baktım ama hosuma gitmedi ...
Topraklarım naber nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?