2011 gelin adayları buyrun sohbete

sennki çk gzel zaten cnm.. bişii sorcam kızlar aile setini alınca ikinci bi hamam setine gerek varmı

betüşümmm ben şöyle düşündüm bornoz setindeki havlularrrrr bebişimlee benim bu aldım hamam setide misafire diye ayrıca bi hamam setim daha var kaynanoş almıştı onuda misafirin değerine göre verecem :86:

tamam olarak anlamadım zuzum kayınvalidenin aldığını misafir çok değerliyse mi vereceksin yoksa değersizse mi

canım bana kalsa al derim çünkü misafirin filan gemicekmi belki yatılı gelecek banyo yapacak o açıdan düşün

haklısınz kızlar bu ay diilde braz bekleyip bu bornoz işinide halletmeliyim bu ay kahvaltılık setimi alayım diorm daha blendırımn parasınıda vermedm :)

kahvaltılık setinde iyi seçim yap ayrıca tabaklarını pasta tabağı olarak kullanman açısından çayın yanında bebişimmm
haklısın hayatım btane resm eklemştm sen grdnmü beğendm kahvaltı setimi pasta tabağı ayrıca almycam yemek takımlarınn kahvaltılık setinn zaten bisürü tabağı olcak
ahh betül ahh bende çıkamıyorum işim içinden. çok çalışmam lazım çooook

aynen öyle akasya Allaha şükür çalışıorz Alah ev kurana yardım ederrr :)

kızlaar bnd aldıklarımı solıyım nısanlıyım suan kocıs askerde gelınce dugun yapcazz
sandık
bernarno12 kişilik yemek takımı
bernardo 12 kiş. çatal bıcak setı
bernardo gunluk yemek takımı 6 kiş.
bernardo kahvaltı tkm
çelik tencere seti
cezve seti
tava tkm 3 lü
pasta tabagı kapaklı
recellık
tuzluk
6lı su bardagı 2 tkm
1 tane uyku setı
2 nevresım setı
1 tane saten nevresım tkm
1 tane pike tkm
1 takım bornoz
1tkm vitrin dantel
1tkm yatak odası
2 tane dantel pike tkm
sulu süpürge
robot takımı
caydanlık 1 celık 1 porselen
dantelli havlu sayısı bellı deıl
oyalı tülbent sayısı bellı deıl
lif sayısı bellı deıl
patık en fazla 10 tane
kahve fıncanı
sımdılık bukadar zamanlaaa tamamlancaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…