- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #37.701
sennki çk gzel zaten cnm.. bişii sorcam kızlar aile setini alınca ikinci bi hamam setine gerek varmı
sennki çk gzel zaten cnm.. bişii sorcam kızlar aile setini alınca ikinci bi hamam setine gerek varmı
ya bende taçın almak istedim ama bornoz takımı mı açtım içinde 2 bornoz 2 hamam havlusu 2 saç havlusu 2 de terlik vardı. tekrar hamam seti almayayım dedim. acaba alsam mı
kız iyiki aynayı başka taraflarına tutmamışlar
betüşümmm ben şöyle düşündüm bornoz setindeki havlularrrrr bebişimlee benim bu aldım hamam setide misafire diye ayrıca bi hamam setim daha var kaynanoş almıştı onuda misafirin değerine göre verecem :86:
canım bana kalsa al derim çünkü misafirin filan gemicekmi belki yatılı gelecek banyo yapacak o açıdan düşün
betüşümmm ben şöyle düşündüm bornoz setindeki havlularrrrr bebişimlee benim bu aldım hamam setide misafire diye ayrıca bi hamam setim daha var kaynanoş almıştı onuda misafirin değerine göre verecem :86:
tamam olarak anlamadım zuzum kayınvalidenin aldığını misafir çok değerliyse mi vereceksin yoksa değersizse mi
haklısınz kızlar bu ay diilde braz bekleyip bu bornoz işinide halletmeliyim bu ay kahvaltılık setimi alayım diorm daha blendırımn parasınıda vermedm :)
haklısınz kızlar bu ay diilde braz bekleyip bu bornoz işinide halletmeliyim bu ay kahvaltılık setimi alayım diorm daha blendırımn parasınıda vermedm :)
ayh ben sandım onuda bize alıcam. misafire ayrıca alıcam zaten.
haklısın hayatım btane resm eklemştm sen grdnmü beğendm kahvaltı setimi pasta tabağı ayrıca almycam yemek takımlarınn kahvaltılık setinn zaten bisürü tabağı olcakkahvaltılık setinde iyi seçim yap ayrıca tabaklarını pasta tabağı olarak kullanman açısından çayın yanında bebişimmm
ahh betül ahh bende çıkamıyorum işim içinden. çok çalışmam lazım çooook
ne o akasyaa banyo trafiği yoğunn geçecekk sizde galibaa set sett havlularr :86:
betüşşşşş ben eklenen resimleri göremiyorumm ekranaaa böylee bakıyorumm bişi eklediğinizde
ayh bende sandım evlenince yoğun olacak diye al diyolar
ayyy cnm bnm sen söle bn sana link atym bebeğim mahrum kalma
BERNARDO ::: Sofra Tasarım Uzmanı
bak bu
ayyy çokk tatlı tam benlik betüşş bernardo burda yok nerden alacaksın bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?