2011 gelin adayları buyrun sohbete

Buradan daha çok şey öğrenicem galiba, kahvaltı takımını pasta tabağı yapmak hiç aklıma gelmemişti...
Hemde çok güzel olur yaa, ablamında morlu morlu tabakları söyleyimde kullansın, dolapta duruyolar garip garip...

tabi kızz kadınların en çok bulutuğu nokta kısır pastaa çıkarsın tabakları kullansın ohhh mis gibi işte onlara uygun kaçıkçatalda laırsa tam set olur hemde kahvaltılık bebişimmmm

e tabi esracım sonçta pasta seti dediğin şeyn içinde ne var 20 parça filan oluo servs tabağı çay fncnı tabağı bde ayaklı stand e bn zaten ayaklıo stand alıcam servs tabaklarım var çay fincanı ayrıyeten aldm bde yemek takımmda var gerek yok ayrıca pasta setine :) söle kullansn ablanda beklemesn dipte köşede :)

tabi kızz kadınların en çok bulutuğu nokta kısır pastaa çıkarsın tabakları kullansın ohhh mis gibi işte onlara uygun kaçıkçatalda laırsa tam set olur hemde kahvaltılık bebişimmmm

Aslında günlük pasta takımıda aldım, neyse yetmezse onlarıda kullanırım artık...
İnşallah iyi komşularım olurda ben onlara dolma bilem sararım

Aslında günlük pasta takımıda aldım, neyse yetmezse onlarıda kullanırım artık...
İnşallah iyi komşularım olurda ben onlara dolma bilem sararım

ay kıslar apartmandayım ama inanın hiç komşum yok ya oda çook
kötü hep istemişimdir 1 tane olsun yeter bana gidim kahve içelim o gelsin
ay kahve diyince canım kahve çekti gidimde yapim kendime kahve istiyen varmı kıslarr

Biraz önce içtim, tüh yaa senin elinden kahve içmek isterdim :))
Kafam kazan gibi olunca kahve iyi geliyor...

Selam kızlar

Elçin canım benimde komşum yok. 10 katlı apartman daha kimseyle tanışmadım.
Hiç vaktim olmadı açıkcası.
Bi toparlanıyım şu tez telaşlarım bitsin
Eşim bugün işe başladı kızlar.

hayırlı olsn ayşecm çk sewndm
kızlar nabersiniz bakalım
bende durumlar bozuk bu ara çok
hiç keyfim yok moralim çok bozuk
umarım siz benim gibi değilsinizdir
ne oldu aylin inşallah çk önemli bişi diildr

yabi varya fıkra komikti ama sen daha komiksin alemsin zühoşşşşşşş

zuzu bu merveeeeeeeee

ayşecim hayırlı olsun canım çok sevindim sizin adınıza.. inşallah tez olayınıda yakın zamanda halolurda feraha erersin canımm..

merve haklısın asıl fıkra zuhaall

aylincim hayr olsun inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…