2011 gelin adayları buyrun sohbete

Yaprak dökümünü izliyormusunuz
bugünden sonra bir bölüm daha kalıyor uzun süre izlediğim 2 dizi

bizimkiler vardı hatırlıyormusuz

bizimkileri çok hatırlamıyorum ama yaprak dökümünü bu son sezona kadar kaçırmadan izledim. ama şu 10 bölümdür sona geliyo diyemi bilmiyorum izlemek gemiyo. sanırım bir de son bölümüne bakarım bunca yıl izledim bari sonunu öğreneyim diye

yenimahallede daysni sordum 70 dedi o yüzden dikkatimi çekti canımm bi de sana sormak istedimm :))
teşekkür ederimm tatlımm

Varsa daha sonrada alabilrsiniz kıxlar herşeyi almak zorundamısınız ilerdide takarsın kocişi koluna o pirinç bulgur alsın alış verişte sizde bornoz alırsınız her gittiğinizde tamamlarsınız her yeni farklı şeyler çıkıyor
benim ki standart bir bornoz düz banyoda sonuçta vede hediye gelir belki

ya dizi izlemeyi severimm
ama çoğuda saçmaladı artık kızlar yaa
kızların çoğu afedersiniz ortalık malı gibi oldular :))
ahlaksızlık diz boyuu
itici geliyo çoğu dizi bana

ayy yaşa kız sen
bende öyle düşünüyorummm
ille evlenmeden tam olcak değil yaaa
kimbilir seneye neler çıkçakk

hoşgeldin tatlımmm iyidir sen nasılsınnn
bugün uykumu açamadım galiba gözlerim batıyo bi yatsam hiç kalkmadam uyurumm ohhhhhhhhhh

şu muhasebeyi çıkartanın......................
Toprağım nedir çekiyorum ya bankaları işliyorum şimdi kasım ayı nerden gelmiş isim yazılmamış çok salakça ya yapmak istemiyorum sinir oldum :))

ben perşembe akşamı özdileğe gideceğim size fiyatlar hakkında bilgi veririm bot gördüm toupklu çok hoşuma gitti alıcam

kıslar bornozdan konuşulmuş inanın ben hiç kullanmadım hamam havluları
daha iyi geliyor kurutması kolay okadar önem vermeyin bee inanın ki
evlendikten sonra diceksiniz keşke bukadar incelemeseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…