2011 gelin adayları buyrun sohbete

valla canım ben elektronik eşyalar şans işi diyorum ben blender setimi de arçelik aldım beyaz eşyalarımıda arçelik düşünüyorum inşallah.

benimde blender tost makinem süpürgem arçelik. beyaz eşyayı da niişanlımla konuştuk arçelik alacağız. artık dışardan denilenlere kulak asmıyorum. gerçekten şans meselesi

güle güle kullan canım. bende resminş bekliyorum. nişanlın sizde mi kaldı ayh ben benimkini bize zor kahvaltıya getirtiyorum

güle güle kullan canım. süpürge makineni bul ekle canım:) şuan için toat makinesi ve elektrik süpürgesi bakıyorum bunlar alınacak ocak ayından sonra.

güle güle kullan canım. bende resminş bekliyorum. nişanlın sizde mi kaldı ayh ben benimkini bize zor kahvaltıya getirtiyorum

ekledim kızlar..

evt dn babamla konşmşlar bgn işleri varmş dün akşam saat 10da işten çıktı bni aldı gdip süpürgemizi aldık amcamlardaydı eve geldik şimdide babamla işlerini halletmek için çıkmşlar.. sağolsn çk ilgilenr ailemle kendi işi gbi herşeye koştrr

biz ayrı şehirlerd eolduğumuz için geldiğinde bizde kalıyor kuzucum.. oyy aynı şehirdede olsa kahvaltıya gelebilirdi yatılı babam o zaman kabul etmezdii :))

maşallahh canımm daim olur inşallah

maşallah de canım. poposunu kaşı nazar değmesin. allah razı olsun o zaman nişanlından gerçekten çok önemli bi özellik.

bencede lesinlikle şans işi beyaz eşya benim de tost makinam blender şarjlı el süpürge fırın bulaşık çamaşır elek. süpürge hepsi beko :))

geçen nişanlımın kuzeni 7 senedir beko buzdolabı kulanıyormuş arıza yapmış gelmiş servis bakmış yenis ile değişim yazmışlar yedi sene sonra yenisini vermişer en azından arkasında duruyor malının..

bizim ev de senerldir arçelik beko kullanılıyr

eğerki beko almasaydın boschh alacaktım...

sinbo pek iyi değil zaten fiyatı uygun ama bir kaç kllanm sonrası arıza yapıyormuş diye duydum

günaydın kızlar nasılsınız bakalım, benimde nişanlım şehr dışında keşke oda gelse bize yamaya bi güün beraber vakit geçirsez nerde.......... sadece bayramda bayramlık getirmişler.sağolsunlar o zaman kaldı beyefendi hazretleri

Günaydın kızlaar, ilkez geçmişi okuyup geldim
Beyaz eşya kesinlikle şans işi bencede ama bazı markalar damgalanmış gibi bişey.
O nedenle ben bosch düşünüyorum...

aynen canım şansın varsa bu işte iyisin.. valla evde bizde kullanıyoruz çokta memnunuz tv ve çamaşır makinemiz arçelik çok şükür bi problem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…