- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #37.981
valla canım ben elektronik eşyalar şans işi diyorum ben blender setimi de arçelik aldım beyaz eşyalarımıda arçelik düşünüyorum inşallah.
günaydın gelinleer nasılsnz bugn
yasemin bna çk uygn gbi gelmedi akasyann dediği gbi dha uygna farklı marka modeller bulablrsn bnce.. babannemn bna fakirden aldığı süpürgeyi dün eve getrdk nişanlmla dn gece bzde kaldı :)) netten bulablrsem fotosunu ekliim. tost makinasnda bnde arzum yada esse de btane cam kapaklı grdm onu beğendm ama bakalım
güle güle kullan canım. süpürge makineni bul ekle canım:) şuan için toat makinesi ve elektrik süpürgesi bakıyorum bunlar alınacak ocak ayından sonra.
güle güle kullan canım. bende resminş bekliyorum. nişanlın sizde mi kaldıayh ben benimkini bize zor kahvaltıya getirtiyorum
güle güle kullan canım. bende resminş bekliyorum. nişanlın sizde mi kaldıayh ben benimkini bize zor kahvaltıya getirtiyorum
ekledim kızlar..
evt dn babamla konşmşlar bgn işleri varmş dün akşam saat 10da işten çıktı bni aldı gdip süpürgemizi aldık amcamlardaydı eve geldik şimdide babamla işlerini halletmek için çıkmşlar.. sağolsn çk ilgilenr ailemle kendi işi gbi herşeye koştrr
ekledim kızlar..
evt dn babamla konşmşlar bgn işleri varmş dün akşam saat 10da işten çıktı bni aldı gdip süpürgemizi aldık amcamlardaydı eve geldik şimdide babamla işlerini halletmek için çıkmşlar.. sağolsn çk ilgilenr ailemle kendi işi gbi herşeye koştrr
maşallahh canımm daim olur inşallah
Kizlar begendigimiz gelinlikleri koyalimmi buraya :92:
inşallah canım
kzlar flashımı kaybettm 1 haftadr bulamıorm herşeym içindeydi beğendiğim eşyalar gelinlk modelleri kına aksesuarları.. aşkmla fotoğraflarımz herşeym gtti(
bencede lesinlikle şans işi beyaz eşya benim de tost makinam blender şarjlı el süpürge fırın bulaşık çamaşır elek. süpürge hepsi beko :))
geçen nişanlımın kuzeni 7 senedir beko buzdolabı kulanıyormuş arıza yapmış gelmiş servis bakmış yenis ile değişim yazmışlar yedi sene sonra yenisini vermişer en azından arkasında duruyor malının..
bizim ev de senerldir arçelik beko kullanılıyr
eğerki beko almasaydın boschh alacaktım...
sinbo pek iyi değil zaten fiyatı uygun ama bir kaç kllanm sonrası arıza yapıyormuş diye duydum
inşallah canım
kzlar flashımı kaybettm 1 haftadr bulamıorm herşeym içindeydi beğendiğim eşyalar gelinlk modelleri kına aksesuarları.. aşkmla fotoğraflarımz herşeym gtti(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?