- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #38.061
zuhal dün bime gittim mısır alamya:))
çorap aldım erkek 4 çift 3 çift kendime 3 çift te ince ten rengi aldım ben zaten sürekli kaçırıyorum onları artık nasıl beceriyorsam.
kasadaki liseden ark don alamadım :)) utandım
zuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
meeeeerveeeeeeeeeeeeee bi doooooo verin çalştrın klavyeleri :)
bende bilmiyorum 100 130 170 200 300 350 hep bu fiyatlardaydı ama beğendiğim şey çok şıktı çokk kocamandı bide
yani tefalin kendisi bir ürün seçio ve btn mağazalarda o ay o ürün indrmlimi oluo cnm her ay gdip mağazaya sormak mı gerekio
yook bebisimmm bazı magazaların kampanyaları oluyor mesela boyner magazasında her ayın son gününe kelebek indirimi denir ve %50 indirim uygulanır tefalde de her ay bir ürün olur indirimli magazada da sorabilirsin alısveris merkezine gittigin zaman ben bugün sorarım tefale...
denizcimm bende 10 çift aldım erkek çoracı bim den artık çoraf faslını kapattım yoksa batacağım.bımden don almayacağım başka çeşitlere bakayım birazda nişanlım görürse ne o kara borsa mı yaptın diyecek
yaseminn canımm salon için baktınsa fiyatı uygun ben de tam yemek masasının üzerine istiorum sarkıt seklinde olanlardan ama onlarda cok pahalı 500 lira filan ...
domu sadece domu aşk olsun do re mi fa so la si do do si la so fa mi re doooooooooooooooooo
Eki Görüntüle 117994
kızlar bu avizeyi çok beğendim bende
ne kadardır fiyatı hiç bilmiyorum ama kk da buldum
Eki Görüntüle 117994
akasya hoşgeldin aramıza
bende ki bakım aletleri de ;
epilasyon aleti 3 baslıklı braun
saç düzlestiricisi braun satinelle
saç masası remington
saç masamı komsunun kızı aldı 5 ay süreyle kullandı ben istemesem daha verecegi yoktu sacımı yapıyım dedim eskigi gibi ısıtmıyordu çıldırttı kız beni...
koltuk altımı filan ben artık agda bantlarıyla alıyorum 5 dkmı bile almıyor...
lazer en iisi kesin cözüm bakalım kaç seansta bitecek seninki betül memnun kalırsan bende yaptırırım şimdi olmaz artık evlendikten sonra..
Eki Görüntüle 117994
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?