2011 gelin adayları buyrun sohbete

denizcimm bende 10 çift aldım erkek çoracı bim den artık çoraf faslını kapattım yoksa batacağım.bımden don almayacağım başka çeşitlere bakayım birazda nişanlım görürse ne o kara borsa mı yaptın diyecek

Yasemin avizeden avizeye değişir canım ne avizelere göre çok uygun ama standarda göre biraz pahalı aslında geçen hafta gittiğim için genelde 150 200 den başlıyor salonada düx bişey gitmez biraz daha bakın belki yeni yıl indirim felan olur canım
bende bir tane yeni yıl heditesi alacağım nişanlıma hem katkı olur hepsini almaya kalkması zor durumda bırakır

Plips epilatör aleti 4 senedir kullanıyorum çok memnunum
arzum saç düzleştirici 3 senedir kullanıyorum çok iyi
plisps saç maşası pek uğraştırıyor üşeniyorum ama oda güzel
saç kurutma evde kullandığım plips düştü parçalandı maşallahı var
kendime arzum aldım daha ilk ne zman kullancağım o zaman deneyeceğim :)))

bende ki diğer bakım aletleride böyle

yani tefalin kendisi bir ürün seçio ve btn mağazalarda o ay o ürün indrmlimi oluo cnm her ay gdip mağazaya sormak mı gerekio

ayyyyy zuzuu bi geldn pir geldn :)

yaseminn canımm salon için baktınsa fiyatı uygun ben de tam yemek masasının üzerine istiorum sarkıt seklinde olanlardan ama onlarda cok pahalı 500 lira filan ...

yaseminn canımm salon için baktınsa fiyatı uygun ben de tam yemek masasının üzerine istiorum sarkıt seklinde olanlardan ama onlarda cok pahalı 500 lira filan ...

salon için baktım canım çok ama çok yakışır salona sarkık değil tavana yakın iki yönden ışık verebiliyorsun oyy çok hoşuma gitttiiiii yauuu

bende ki bakım aletleri de ;
epilasyon aleti 3 baslıklı braun
saç düzlestiricisi braun satinelle
saç masası remington
saç masamı komsunun kızı aldı 5 ay süreyle kullandı ben istemesem daha verecegi yoktu sacımı yapıyım dedim eskigi gibi ısıtmıyordu çıldırttı kız beni...
koltuk altımı filan ben artık agda bantlarıyla alıyorum 5 dkmı bile almıyor...

bnde bgn lazere gdicem hem kontrol hem koltukaltı

lazer en iisi kesin cözüm bakalım kaç seansta bitecek seninki betül memnun kalırsan bende yaptırırım şimdi olmaz artık evlendikten sonra..

bn ikinci seansa 15 gn önce gttm 2 ayın üzerne koltkaltı hiiiiiiiç çıkmamştı kontrolde bakarız dedi inşallah kesn bter eğer söyledkleri gbi olrsa bnmde düğünden 1 ay sonra son seansm okucak ama bakalım keşke düğüne kadar tamamn kurtlsam

kk da gördüm yasemincim
bi kızın evinin resimlerinde vardı
benimde çok hoşuma gitti
şimdi nişanlıma gösterdim o da bayıldı
200-250 civarıdır diyo fiyatı
demekki salon avizesi için bu parayı gözden çıkarıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…