2011 gelin adayları buyrun sohbete

bacımm neyi kaybettin sen windows 7 ise kesin bulursun olmadı benim nisanlım bilgisayar mühendisi ondan tarif alırız nasıl yapıldıını şimdi aradım da basım agrıo uyuyorum dedi benimki biraz hassastır bir de kıs boyu hastalıgı bitmez...

mercana git canım paşabahçe mağazası var vve çokta uygun valla

süper ya zaten oraya uğramak istiyordum şöyle cebim dolu şekilde. bulaşık dizmek için tezgah üstü şık metal sepetler var. onlardan da orda bulabilirmişim uygun. geçen nişanlımla gezerken bi yerde gördüm iki katlı altında su akması için sepeti var. fiyatına 170 ama 125 e veririz dedi şok oldum

aynı arçelik modeli bizdede var makine artık yürümeye başladı gelip tamir ediyorlar tamir olmayana kadar kullanın diyor servis

meltem bence vestel alma kullanan kim varsa memnun değil abimlerinde çamaşır makinesi vestel tam 2 defa yeni makine vardiler hemde 5 sene içinde

Yuhh yaa. bulaşık koymak için demir parçası alt tarafı 170 e tezgah alıyoruz sankri

flashımı kaybettm hayatım çk sağolasn nişanlın mühendiste olsa fayda etmez :) etrafınzda varsa kahin filan baksn küresine sölesn flashımn yerini :)

mercan ne kübra nerede

meltem bence vestel alma kullanan kim varsa memnun değil abimlerinde çamaşır makinesi vestel tam 2 defa yeni makine vardiler hemde 5 sene içinde

beyaz esyayı ben almayacagım tatlım zaten nisanlım alıcak tv'mizi abisi yurt dısından hediye edicek biz ankastre alacagız onu da arastırıyorum hani su lekesi olurmu olmaz mı falan die ...olmadı gri renk alırım ama vestel aklımın bir kösesindeydi arcelik ya da beko almayacagım kesin de...

flashımı kaybettm hayatım çk sağolasn nişanlın mühendiste olsa fayda etmez :) etrafınzda varsa kahin filan baksn küresine sölesn flashımn yerini :)

mercan ne kübra nerede

eminönünün en üst tarafından tabak çanakla ilgili her markayı bulabilirsin. ve uyguna fiyatlar toptan yeri olduğu için..

Canım hdd hiç açılmıyor malesef.
Zaten çok eski bir model...
Tekrar denesemmi acaba, çünkü cidden video ve resimler çok özeldi...

Katılıyorum eski arçelikler güzelmiş.
Bizim çam. makinesi 12 yıllık ama çok şükür 1 kere tamir gördü oda geçen sene...
Gelenler sakın atmayın gittiği kadar gitsin demişler...

bizim makine banyoda oldugu icin annem altına mermer kestirdi hem sık durdu hem ıslanmıyor hem de yürümesi durdu

Ay bizimkide bir ara hoplamıştı, deterjan kutusu falan deverildi, çok korkmuştum makine resmen yürümüştü bee...

evt bzde vestelden buzdolabı aldk 1 sene içinde iki kez tamire geldler snra olmadı yeni buzdolabı verdiler o arada yne arıza çıkardı garantisi btncede babam hurdacıya verdi dayanamadı :) şimdi aldğımz electolux çok memnnz bnm nişanlım elektrik mezunu uzun yıllar teknik servste çalştı bzde iki hafta filan oldu beyaz eşyalarımızı alalı o çk araştrdı ankastre setimizi bulaşık ve çmaşır makinmizi electrolux aldk buzdolabnı da daha önce hiç duymadığımn ama nişanlımn çk kaliteli dediği general electric aldık

general electric i bende duydum çok iyi bir markaymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…