- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #38.021
shewal ayşe
denizkoydum zuhal
kolopetra meltem
spicim buket
htlm betül
dorlero ayşe
pandomim merve
kradese ben deniz :)
cimcime esra
eftalya sanem merve
akasya ?
yeni gelen kızçeler hepinize tekrardan gnaydın :)
sağolun kızlar yaa dua edin inşallah bulayım içimde bi his var sanki geri gelcek bna ama 1 hafta olucak nerdeyse geçen perşembe kaybettiğimn farkına vardm :S
mercana git canım paşabahçe mağazası var vve çokta uygun valla
arceliki biraz daha arastır derim bizim evdeki herseyimiz tost makinesine kadar arcelik ama arcelik eskiden güzelmiş bundan 10-15 yıl öncesine kadar mesela bizim camasır makinemiz 2100 die bir model arcelik 15 yıllık bir makine sorun yasadıgımız zaman servis cagırıyoruz kesinlikle kullanabildiginiz kadar kullanın diolar onun dısında 1 ay önce elektrik süpürgesi aldık çalışmadıgı halde ses cıkartıyor tv aldık yeni tüpünde sorun varmış arcelik artık çin'de üretiliyor ben vestel düşünüyorum 7 yıl da garantisi var..
arceliki biraz daha arastır derim bizim evdeki herseyimiz tost makinesine kadar arcelik ama arcelik eskiden güzelmiş bundan 10-15 yıl öncesine kadar mesela bizim camasır makinemiz 2100 die bir model arcelik 15 yıllık bir makine sorun yasadıgımız zaman servis cagırıyoruz kesinlikle kullanabildiginiz kadar kullanın diolar onun dısında 1 ay önce elektrik süpürgesi aldık çalışmadıgı halde ses cıkartıyor tv aldık yeni tüpünde sorun varmış arcelik artık çin'de üretiliyor ben vestel düşünüyorum 7 yıl da garantisi var..
süper ya zaten oraya uğramak istiyordum şöyle cebim dolu şekilde.bulaşık dizmek için tezgah üstü şık metal sepetler var. onlardan da orda bulabilirmişim uygun. geçen nişanlımla gezerken bi yerde gördüm iki katlı altında su akması için sepeti var. fiyatına 170 ama 125 e veririz dedi şok oldum
aynı arçelik modeli bizdede var makine artık yürümeye başladı gelip tamir ediyorlar tamir olmayana kadar kullanın diyor servis
flashımı kaybettm hayatım çk sağolasn nişanlın mühendiste olsa fayda etmez :) etrafınzda varsa kahin filan baksn küresine sölesn flashımn yerini :)bacımm neyi kaybettin sen windows 7 ise kesin bulursun olmadı benim nisanlım bilgisayar mühendisi ondan tarif alırız nasıl yapıldıını şimdi aradım da basım agrıo uyuyorum dedi benimki biraz hassastır bir de kıs boyu hastalıgı bitmez...
süper ya zaten oraya uğramak istiyordum şöyle cebim dolu şekilde.bulaşık dizmek için tezgah üstü şık metal sepetler var. onlardan da orda bulabilirmişim uygun. geçen nişanlımla gezerken bi yerde gördüm iki katlı altında su akması için sepeti var. fiyatına 170 ama 125 e veririz dedi şok oldum
meltem bence vestel alma kullanan kim varsa memnun değil abimlerinde çamaşır makinesi vestel tam 2 defa yeni makine vardiler hemde 5 sene içinde
Yuhh yaa. bulaşık koymak için demir parçası alt tarafı 170 e tezgah alıyoruz sankri
flashımı kaybettm hayatım çk sağolasn nişanlın mühendiste olsa fayda etmez :) etrafınzda varsa kahin filan baksn küresine sölesn flashımn yerini :)
mercan ne kübra nerede
benimde gecen sene bilgisayarım cökmüstü xp kullanıyordum nisanlıma zar zor söyledim o bana tarif etti telefonun ucunda ben de yaptım windows 7'ye cevirdim o sekilde kurtardık windows 7'de kurtarabiliyorsun esracım bilgin olsun...
bizim makine banyoda oldugu icin annem altına mermer kestirdi hem sık durdu hem ıslanmıyor hem de yürümesi durdu
flashımı kaybettm hayatım çk sağolasn nişanlın mühendiste olsa fayda etmez :) etrafınzda varsa kahin filan baksn küresine sölesn flashımn yerini :)
mercan ne kübra nerede
kızlar herkes burda ne güzel
benim süpürgem nilfisk
buzdolabım arçelik
mini fırınım luxel
çam bulaşık ocağım siemens
meltem bence vestel alma kullanan kim varsa memnun değil abimlerinde çamaşır makinesi vestel tam 2 defa yeni makine vardiler hemde 5 sene içinde
evt bzde vestelden buzdolabı aldk 1 sene içinde iki kez tamire geldler snra olmadı yeni buzdolabı verdiler o arada yne arıza çıkardı garantisi btncede babam hurdacıya verdi dayanamadı :) şimdi aldğımz electolux çok memnnz bnm nişanlım elektrik mezunu uzun yıllar teknik servste çalştı bzde iki hafta filan oldu beyaz eşyalarımızı alalı o çk araştrdı ankastre setimizi bulaşık ve çmaşır makinmizi electrolux aldk buzdolabnı da daha önce hiç duymadığımn ama nişanlımn çk kaliteli dediği general electric aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?