2011 gelin adayları buyrun sohbete

evett electrolux güzel onu ben de duydum bi de kızlar ürün alırken iice arastırın sonucta ömürlük alınıyor benim nisanlım yurt dısında calıstıgı için orda tutulan markaları söyledi bana siemens,hot point ariston çok revactaymıs ...siemensin ürünleri benim de cok hosuma gidiyor paraya kıyacaksın alıcaksın
ayse memnunmusun canım camasır makineden?kaç programlı?

betüll alla seni napmasın ben de nerden biliyim bilgisayarın içinde falan mı dosya kaybettin sandım o yüzden dedim...ins bulursun tatlım..
inşallah hayatım :))

eminönünün en üst tarafından tabak çanakla ilgili her markayı bulabilirsin. ve uyguna fiyatlar toptan yeri olduğu için..

canım eminönü nde. süleymaniye caminin orada sırf mutfak eşyaları satıyolar. çok uygun.

hiç duymadm kızlar yaa halbuki eminönü süleymaniye falan oralara gderdim srekli ama okl dnemnde tabi (ağa kapısına gderdk aah ah aklıma geldi şimdi ) emönnde sorsam herkes blirm bnde bi bakayım çk uygnsa buralardan pahalı almayayım

DENİZKOYDUMADIMI+,ykyy+,kleopatra_06+,hlmbtl+,spicy_+,akasya22+,cimcime eses+,EftelyaSanem+,daisyrose+,kradese+,

herkese günaydınnnnnnnnn
ne güzel herkes burdaaaaa

Kızlar servis durumuda önemli ama mesela Samsung buzdolaplar için çok iyi diyorlar ama arızalanan bir yedek parçayı beklemek aylar alıyor.
Arçeliğin servisi bu konuda çok iyi, hem bekletmiyorlar hemde değişimde sorun yaşanmıyor...

zuhal dün bime gittim mısır alamya:))

çorap aldım erkek 4 çift 3 çift kendime 3 çift te ince ten rengi aldım ben zaten sürekli kaçırıyorum onları artık nasıl beceriyorsam.

kasadaki liseden ark don alamadım :)) utandım

canım 8 kg 1000 devir
program sayısı en fazla olanındah almıştım
link atarım sonra
memnunum
DENİZKOYDUMADIMI+,ykyy+,kleopatra_06+,hlmbtl+,spicy_+,akasya22+,cimcime eses+,EftelyaSanem+,daisyrose+,kradese+,
balım günaydınnn
kızlar ben çıktım uğrarım
herkese günaydınnnnnnnnn
ne güzel herkes burdaaaaa

kızlar küçük ev aletlerini almadıysanız da tefale bakın derim tefalde her ayın ürünü oluyor ben kettle mı öyle almıstım 50 liraya gelmişti şimdi blendır setini bekliorum girmesini...

kızlar dün bitane avize beğendim ama çok şık birşey salon için düşündüm 200 tl sizce fiyat pahalımı ?

canm nerden grüosn her ay hangi ürünn kampanyaya girdiğini sitelerndemi yazıo

yook bebisimmm bazı magazaların kampanyaları oluyor mesela boyner magazasında her ayın son gününe kelebek indirimi denir ve %50 indirim uygulanır tefalde de her ay bir ürün olur indirimli magazada da sorabilirsin alısveris merkezine gittigin zaman ben bugün sorarım tefale...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…