- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #38.041
Bende luxel fırın almayı düşünüyorum canımcım...
Çevremde kullananlar memnun...
inşallah hayatım :))betüll alla seni napmasınben de nerden biliyim bilgisayarın içinde falan mı dosya kaybettin sandım o yüzden dedim...ins bulursun tatlım..
eminönünün en üst tarafından tabak çanakla ilgili her markayı bulabilirsin. ve uyguna fiyatlar toptan yeri olduğu için..
canım eminönü nde. süleymaniye caminin orada sırf mutfak eşyaları satıyolar. çok uygun.
general electric i bende duydum çok iyi bir markaymış.
general electric i bende duydum çok iyi bir markaymış.
canım 8 kg 1000 devirevett electrolux güzel onu ben de duydum bi de kızlar ürün alırken iice arastırın sonucta ömürlük alınıyor benim nisanlım yurt dısında calıstıgı için orda tutulan markaları söyledi bana siemens,hot point ariston çok revactaymıs ...siemensin ürünleri benim de cok hosuma gidiyor paraya kıyacaksın alıcaksın
ayse memnunmusun canım camasır makineden?kaç programlı?
DENİZKOYDUMADIMI+,ykyy+,kleopatra_06+,hlmbtl+,spicy_+,akasya22+,cimcime eses+,EftelyaSanem+,daisyrose+,kradese+,
balım günaydınnn
kızlar ben çıktım uğrarım
herkese günaydınnnnnnnnn
ne güzel herkes burdaaaaa
züleyhaaaaa kız enter çalıtır sen bakıyım :))) sen bizim muhasebecim olsaydın zırt pırt sorular sorardım sana
kızlar küçük ev aletlerini almadıysanız da tefale bakın derim tefalde her ayın ürünü oluyor ben kettle mı öyle almıstım 50 liraya gelmişti şimdi blendır setini bekliorum girmesini...
kızlar dün bitane avize beğendim ama çok şık birşey salon için düşündüm 200 tl sizce fiyat pahalımı ?
canm nerden grüosn her ay hangi ürünn kampanyaya girdiğini sitelerndemi yazıo
kızlar küçük ev aletlerini almadıysanız da tefale bakın derim tefalde her ayın ürünü oluyor ben kettle mı öyle almıstım 50 liraya gelmişti şimdi blendır setini bekliorum girmesini...
hiç bilmiyorum avize fiyatlarını ama
biraz pahalı değil mi 200 yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?