2011 gelin adayları buyrun sohbete

ben bandırmalıyım canım ordan biliyorum mezerlığa ve gönen parkını bilirim:)

şimdi nerde yaşıyosun sen peki?

kızz aylin birincisi benim en samimi arkadşaım 17 yıllık balıkesir gönenli :)) sevdiceğimde balıkesir çayırhisar da askerlik yapıyor şuann demin dikkatimi çektide ondan soruverdim:))

anam kız kimmiş o söyle bakem tanırım belkim
ayy sevdiceğinde benim memleketime mi gelmiş yani
gelirsen uğra kız bana da

bakayım cnm

ya kübra sen bna şu mercanı daha net tarf edermsn mısır çarşısnn ordan yada süleymaniye camisinden artık nerden daha kolaysa

şimdi beyazıtta kapalı çarşı değilde onun yanından içeri girince zaten süleymaniyeye varıyosun uzun uzuzn duvarları var orayı bitir. orası zaten mercan yokuşunun sonu oluyo orda çok yer var. zaten dümdüz biraz daha ilerleyince müftülük var ordanda ağakapısına gidiliyo

şimdi nerde yaşıyosun sen peki?

anam kız kimmiş o söyle bakem tanırım belkim
ayy sevdiceğinde benim memleketime mi gelmiş yani
gelirsen uğra kız bana da

allah biliyo içimi gelmeyi çok istiyorum ama ailem izin vermez kaçamak yapayım diyorum hayatta beceremem çok cesaretsizimm:))

ayh betül anlatabildim mi bilmiyorum. eminönünden yukarı bulmak için tahtakaleden mercan yokuşu de karşına çıkıyo zaten

hatrladm cnm bliorm o uzun duvarlı yeri bn ordan ağa kapısına gder gbi gderm sorarım çk sağol

allah biliyo içimi gelmeyi çok istiyorum ama ailem izin vermez kaçamak yapayım diyorum hayatta beceremem çok cesaretsizimm:))
yasemin kaç giiit bi haftasonu sevdiceğinn yanına ne olcak çk çekiniosan sadece annene söyle :)

hatrladm cnm bliorm o uzun duvarlı yeri bn ordan ağa kapısına gder gbi gderm sorarım çk sağol

yasemin kaç giiit bi haftasonu sevdiceğinn yanına ne olcak çk çekiniosan sadece annene söyle :)

anneme diyemem strese girer hemen ben gidip gelene kdar anamın ömründen ömür gider.. oyyy çok özledim ama yaa dün aradı konuşuyoruz ağlamamak için zor tuttum kendimi

Günaydın arkadaşlar,
Birazmanlar sözlenecek arkadşlar gurubundaydım.Sözlendim, nişanlandım bende artık 2011 gelin adayı olarak aranıza katılmak istiyorum.Çok zor bir süreç beni bekliyor.Hiç birşeyim hazır değil bana yardımlarınızın olacagını düşünerek güzel arkadaşlıklar kuracağımı umut ediyorum.
Hepinizi öpüyorum :93:

bursada doğdum bursada yaşıyorum ama tüm sülalem bandırmada amcamın eşide gönenli

ayy anam gönenle bağlantısı olan ne çok insan varmış
kim senin yengen adı ne?

aylin soyadları kocaoğlu canım

ay annemin köyünde bu soyisimli birileri var onlarda mı acaba
ismi ne arkadaşının

Hoşgeldin günesay hayırlı olsun oo zaman sorulara gecelim?kaç yasındasın?nerde yasıyorsun?dügün tarihin belli oldu mu?

ayy anam gönenle bağlantısı olan ne çok insan varmış
kim senin yengen adı ne?

ay annemin köyünde bu soyisimli birileri var onlarda mı acaba
ismi ne arkadaşının

yengem 50 yaşlarında adı fethiye ama bekarlık soy adını bilmiyorum canım iki kızı var yeliz güliz adlarında ama bandırmada oturuyor onlar

anneme diyemem strese girer hemen ben gidip gelene kdar anamın ömründen ömür gider.. oyyy çok özledim ama yaa dün aradı konuşuyoruz ağlamamak için zor tuttum kendimi
ayyy cnm bnm.. çarşı izinleri oluo dmi ne kadar sre dışarda kalıolar? öyle çk uzak bi yer diil herhalde balıkesir bze gtmedm ama.. yani sabah erknden çıksan bi haftasonu akşam en geç 7de evnde olamazmsn ablan kuzenn filan varsa eğer gtmek istersen bryle gt yada tek gt ne olucak sanki

hoşgeldn günsay

Son düzenleme:

hoşgeldin arkadaşım
tabi buyur aramıza :))
isim nedir neler yaparsın ??
düğün tarihi belli mii?
al geldiğin gibi pek çok soru oldu galiba :))

aklıma girme kızz :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…