- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #38.121
ben bandırmalıyım canım ordan biliyorum mezerlığa ve gönen parkını bilirim:)
kızz aylin birincisi benim en samimi arkadşaım 17 yıllık balıkesir gönenli :)) sevdiceğimde balıkesir çayırhisar da askerlik yapıyor şuann demin dikkatimi çektide ondan soruverdim:))
bakayım cnm
ya kübra sen bna şu mercanı daha net tarf edermsn mısır çarşısnn ordan yada süleymaniye camisinden artık nerden daha kolaysa
şimdi nerde yaşıyosun sen peki?
anam kız kimmiş o söyle bakem tanırım belkim
ayy sevdiceğinde benim memleketime mi gelmiş yani
gelirsen uğra kız bana da
şimdi nerde yaşıyosun sen peki?
anam kız kimmiş o söyle bakem tanırım belkim
ayy sevdiceğinde benim memleketime mi gelmiş yani
gelirsen uğra kız bana da
Bende ya böle deri yada hasır alıcam kararsızım.
bu deri olanlar iki bölmeli oluyor genelde.
renklileri beyazları ayırmak daha kolay daha düzenli olur
şimdi beyazıtta kapalı çarşı değilde onun yanından içeri girince zaten süleymaniyeye varıyosun uzun uzuzn duvarları var orayı bitir. orası zaten mercan yokuşunun sonu oluyo orda çok yer var. zaten dümdüz biraz daha ilerleyince müftülük var ordanda ağakapısına gidiliyo
hatrladm cnm bliorm o uzun duvarlı yeri bn ordan ağa kapısına gder gbi gderm sorarım çk sağolşimdi beyazıtta kapalı çarşı değilde onun yanından içeri girince zaten süleymaniyeye varıyosun uzun uzuzn duvarları var orayı bitir. orası zaten mercan yokuşunun sonu oluyo orda çok yer var. zaten dümdüz biraz daha ilerleyince müftülük var ordanda ağakapısına gidiliyo
yasemin kaç giiit bi haftasonu sevdiceğinn yanına ne olcak çk çekiniosan sadece annene söyle :)
allah biliyo içimi gelmeyi çok istiyorum ama ailem izin vermez kaçamak yapayım diyorum hayatta beceremem çok cesaretsizimm:))
hatrladm cnm bliorm o uzun duvarlı yeri bn ordan ağa kapısına gder gbi gderm sorarım çk sağol
yasemin kaç giiit bi haftasonu sevdiceğinn yanına ne olcak çk çekiniosan sadece annene söyle :)
bursada doğdum bursada yaşıyorum ama tüm sülalem bandırmada amcamın eşide gönenli
aylin soyadları kocaoğlu canım
Günaydın arkadaşlar,
Birazmanlar sözlenecek arkadşlar gurubundaydım.Sözlendim, nişanlandım bende artık 2011 gelin adayı olarak aranıza katılmak istiyorum.Çok zor bir süreç beni bekliyor.Hiç birşeyim hazır değil bana yardımlarınızın olacagını düşünerek güzel arkadaşlıklar kuracağımı umut ediyorum.
Hepinizi öpüyorum :93:
ayy anam gönenle bağlantısı olan ne çok insan varmış
kim senin yengen adı ne?
ay annemin köyünde bu soyisimli birileri var onlarda mı acaba
ismi ne arkadaşının
ayyy cnm bnm.. çarşı izinleri oluo dmi ne kadar sre dışarda kalıolar? öyle çk uzak bi yer diil herhalde balıkesir bze gtmedm ama.. yani sabah erknden çıksan bi haftasonu akşam en geç 7de evnde olamazmsn ablan kuzenn filan varsa eğer gtmek istersen bryle gt yada tek gt ne olucak sanki
anneme diyemem strese girer hemen ben gidip gelene kdar anamın ömründen ömür gider.. oyyy çok özledim ama yaa dün aradı konuşuyoruz ağlamamak için zor tuttum kendimi
Günaydın arkadaşlar,
Birazmanlar sözlenecek arkadşlar gurubundaydım.Sözlendim, nişanlandım bende artık 2011 gelin adayı olarak aranıza katılmak istiyorum.Çok zor bir süreç beni bekliyor.Hiç birşeyim hazır değil bana yardımlarınızın olacagını düşünerek güzel arkadaşlıklar kuracağımı umut ediyorum.
ayy anam gönenle bağlantısı olan ne çok insan varmış
kim senin yengen adı ne?
ay annemin köyünde bu soyisimli birileri var onlarda mı acaba
ismi ne arkadaşının
Günaydın arkadaşlar,
ayyy cnm bnm.. çarşı izinleri oluo dmi ne kadar sre dışarda kalıolar? öyle çk uzak bi yer diil herhalde balıkesir bze gtmedm ama.. yani sabah erknden çıksan bi haftasonu akşam en geç 7de evnde olamazmsn ablan kuzenn filan varsa eğer gtmek istersen bryle gt yada tek gt ne olucak sanki
hoşgeldn günsay
arzu kocaoğlu ama oraya 2 yılda bir gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?